- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Hayırlı geceler:) Hemen hemen aynı canım benim de.Hayırlı geceler canlar benim adetim yarın bitiyo
amin kuzucugummm sen simsisen ezberle ne olur olmaz cok lazim oluyor o niniler:) bebislerim utanmasa peceteye istek yaAcaklar baska soyle baska:):) çok severim . inşaAllah en kısa zamanda en güzel haberler bizlere gelir .
huhuvvvv evettt canimHayırlı geceler canlar benim adetim yarın bitiyo
balim ovulasyon testi degilde hani hamilslik takvimleri oluyor indir onlardan bakarak yap kuzum. bence onun katkisi olurBakalım abla ovulasyon testi alcaktım vazgeçtim bu ay nasip te varsa olur :)
Valla abla aceleci davranıyorum e kocaya bakıyorum gamsız olursa olur kafasında bende emaaan dedimbalim ovulasyon testi degilde hani hamilslik takvimleri oluyor indir onlardan bakarak yap kuzum. bence onun katkisi olur
Benim seste güzel değil artık dinlememek için uyurlar :)amin kuzucugummm sen simsisen ezberle ne olur olmaz cok lazim oluyor o niniler:) bebislerim utanmasa peceteye istek yaAcaklar baska soyle baska:)
bu eekekler oylee cocuk varmis yokmuss pehh dogunca. en super baba benm diyorlarValla abla aceleci davranıyorum e kocaya bakıyorum gamsız olursa olur kafasında bende emaaan dedim
anne sesi varya onlars muslum gurses gibi gelir:)Benim seste güzel değil artık dinlememek için uyurlar :)
Valla müslümün filminede hafta sonu gittim çok güzeldi kendisini dinlerdim severdimde hatta yakınlarım barzo kro filan derlerdi bana dinliyorum diye şimdi hepsi müslümcü olmuşanne sesi varya onlars muslum gurses gibi gelir:)
Bi anne olayım da şarkı da söylerim ninni de inşaAllah :)anne sesi varya onlars muslum gurses gibi gelir:)
inss balim vallah ben gulun moraliniz olsun diye takiliyormBi anne olayım da şarkı da söylerim ninni de inşaAllah :)
Allah razı olsun cansın sağ ol var ol :)inss balim vallah ben gulun moraliniz olsun diye takiliyorm
heya sonradan muslumcu olmus herkesValla müslümün filminede hafta sonu gittim çok güzeldi kendisini dinlerdim severdimde hatta yakınlarım barzo kro filan derlerdi bana dinliyorum diye şimdi hepsi müslümcü olmuş
sende cancazim sendeAllah razı olsun cansın sağ ol var ol :)
Valla ben bildim bileli kendimi müslüm ferdi orhan babam zevkine plakta çalardı . O zamandan değilde şimdiki müziklere göre eski şarkılar daha anlamlı daha manidar sözleri keyif veriyor en azından :)heya sonradan muslumcu olmus herkeshele o abimin genclik zamnlarinda abim bir dinlerdi birde teyp vardi kastleri falan ben o kasetlerle. kule ypardim abim bana kizardi hey gidi gunler het
Rahmetli de güzel söylerdi ama Orhan ve Ferdi baba da dağlardı yürekleri .Valla ben bildim bileli kendimi müslüm ferdi orhan babam zevkine plakta çalardı . O zamandan değilde şimdiki müziklere göre eski şarkılar daha anlamlı daha manidar sözleri keyif veriyor en azından :)
o zamn bu sarki sana gelsinnnn kuzuu kac kadeh kirildi sarhos ginlumde:)Valla ben bildim bileli kendimi müslüm ferdi orhan babam zevkine plakta çalardı . O zamandan değilde şimdiki müziklere göre eski şarkılar daha anlamlı daha manidar sözleri keyif veriyor en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?