İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bakalım abla ovulasyon testi alcaktım vazgeçtim bu ay nasip te varsa olur :)

Valla müslümün filminede hafta sonu gittim çok güzeldi kendisini dinlerdim severdimde hatta yakınlarım barzo kro filan derlerdi bana dinliyorum diye şimdi hepsi müslümcü olmuş
heya sonradan muslumcu olmus herkes hele o abimin genclik zamnlarinda abim bir dinlerdi birde teyp vardi kastleri falan ben o kasetlerle. kule ypardim abim bana kizardi hey gidi gunler het

heya sonradan muslumcu olmus herkes hele o abimin genclik zamnlarinda abim bir dinlerdi birde teyp vardi kastleri falan ben o kasetlerle. kule ypardim abim bana kizardi hey gidi gunler het
Valla ben bildim bileli kendimi müslüm ferdi orhan babam zevkine plakta çalardı . O zamandan değilde şimdiki müziklere göre eski şarkılar daha anlamlı daha manidar sözleri keyif veriyor en azından :)

Valla ben bildim bileli kendimi müslüm ferdi orhan babam zevkine plakta çalardı . O zamandan değilde şimdiki müziklere göre eski şarkılar daha anlamlı daha manidar sözleri keyif veriyor en azından :)
Rahmetli de güzel söylerdi ama Orhan ve Ferdi baba da dağlardı yürekleri .

o zamn bu sarki sana gelsinnnn kuzuu kac kadeh kirildi sarhos ginlumde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…