Valla ben ferdi ve müslümcüyüm evdede dinlerim hatta eşimde dalga geçiyor bazen aşıkmısın kız filan diye :) filme gittinizmi bilmiyorum müslüm gürsesi çok dinledim ama merak edip hayatını araştırmamıştım hiç filme gittim o kadar ağladımki bizde kendimizdekine dert diyoruz şükür etmemiz gerekirken . Şimdi dinlediğim zaman filmi izlediğim için adamın şarkıları bana bile acı veriyorRahmetli de güzel söylerdi ama Orhan ve Ferdi baba da dağlardı yürekleri .
vayyy benimmm canlarima bakin aaa birde kamuran akor varya o kadin mikemelllll. soyluyorRahmetli de güzel söylerdi ama Orhan ve Ferdi baba da dağlardı yürekleri .
yak bir sigara kuzuuValla ben ferdi ve müslümcüyüm evdede dinlerim hatta eşimde dalga geçiyor bazen aşıkmısın kız filan diye :) filme gittinizmi bilmiyorum müslüm gürsesi çok dinledim ama merak edip hayatını araştırmamıştım hiç filme gittim o kadar ağladımki bizde kendimizdekine dert diyoruz şükür etmemiz gerekirken . Şimdi dinlediğim zaman filmi izlediğim için adamın şarkıları bana bile acı veriyor
Daha filme gitmek nasip olmadı .Gitmeyi düşünüyoruz . Evet çok şükür her halimize.Valla ben ferdi ve müslümcüyüm evdede dinlerim hatta eşimde dalga geçiyor bazen aşıkmısın kız filan diye :) filme gittinizmi bilmiyorum müslüm gürsesi çok dinledim ama merak edip hayatını araştırmamıştım hiç filme gittim o kadar ağladımki bizde kendimizdekine dert diyoruz şükür etmemiz gerekirken . Şimdi dinlediğim zaman filmi izlediğim için adamın şarkıları bana bile acı veriyor
Ayyy evet kuzuuuuuu :)kendimi avludaki. kudretee benzettim bir an kuzuuu diye boguruyo ya
Tavsiye ederim canım:)Daha filme gitmek nasip olmadı .Gitmeyi düşünüyoruz . Evet çok şükür her halimize.
İnşaAllah ya :)Tavsiye ederim canım:)
vala artk bana kudret ana deyin yada kutiAyyy evet kuzuuuuuu :)
Kuti daha sevimlivala artk bana kudret ana deyin yada kuti
sende kuzuuKuti daha sevimli
bal sende kinali yapincak olİnşaAllah ya :)
Ben bir kaç kere seyretim ama bu sezon pek seyretmiyorum kızı öldükten sonrabal sende kinali yapincak ol
simdi daha guzel olmus maluum bende hep kaciriyorm sonra netten izliyormBen bir kaç kere seyretim ama bu sezon pek seyretmiyorum kızı öldükten sonra
Hahah bende böyle dramlı filmlere ağlayıp çok etkisinde kalan bi insanım bazen rüyama bile giriyorEvlendikten sonra her seyrettiğime ağlar oldum Çukur dizisine bile düşünün artık :)
Kadın ahhh ne çekiyor be .simdi daha guzel olmus maluum bende hep kaciriyorm sonra netten izliyormbirde kizim dizisi kadin bu diziler harika esimde cukuru seviyorr igrencc tabi
Çok duygusalız ondan galiba:)Hahah bende böyle dramlı filmlere ağlayıp çok etkisinde kalan bi insanım bazen rüyama bile giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?