- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ben basak burcluyum cok duygusalim:) bende aynen oyleyimÇok duygusalız ondan galiba:)
Ben Koç ama :)ben basak burcluyum cok duygusalim:) bende aynen oyleyim
O çok güzel başladı da bence son 2 bölümde bozdular filmi hep aynı şeyler hep başa sarıyor bir adamın üstesinden gelemiyor tonlarca insanSen anlat Karadeniz hele :) kızlar
urrraaa karadenizliyiZ ama sevmiyorummm pek hep nefes agliyoorr bir susmadi kari o kadin dizisine az aglamdimSen anlat Karadeniz hele :) kızlar
Ama böyle gider dizi büyük ihtimalle. Heyecanı orda :)O çok güzel başladı da bence son 2 bölümde bozdular filmi hep aynı şeyler hep başa sarıyor bir adamın üstesinden gelemiyor tonlarca insan
Bende başağım hem duygusalım hemde temizlik psikopatıyımben basak burcluyum cok duygusalim:) bende aynen oyleyim
koclar duygusalmidir. pekiBen Koç ama :)
Ben kanserden yakınımı kaybettimurrraaa karadenizliyiZ ama sevmiyorummm pek hep nefes agliyoorr bir susmadi kari o kadin dizisine az aglamdim
Ben duygusalım. Daha çok yönlendiren olmayı severiz daha güçlü amakoclar duygusalmidir. peki
kikii ayni ben parfum kokmam ben camasirsuyu:)Bende başağım hem duygusalım hemde temizlik psikopatıyım
Bilemiyorum önce nefes sonra nazar kimsede polise derdini anlatmıyor kaderine razı vedatı izleyince kan beynime sıçrıyor daha çok psikolojim bozuluyor zatenAma böyle gider dizi büyük ihtimalle. Heyecanı orda :)
Dikkat edin canım gene ben yumurtlamadan sonra evde iş yapmaya korkuyorum . Aslında sakınan göze çöp batar yakikii ayni ben parfum kokmam ben camasirsuyu:)
Evet ya bu huyumu hiç sevmiyorum ya elim çamaşırsuyunda yada cifte onlar kadar çabuk hiçbişey bitmiyor evdekikii ayni ben parfum kokmam ben camasirsuyu:)
size bise itaraf edyim hamileyken cif canim cekmisti tadina baktim. o kadar amonyak manyagi olamaz .asermem bile temizlikle alakaliDikkat edin canım gene ben yumurtlamadan sonra evde iş yapmaya korkuyorum . Aslında sakınan göze çöp batar ya
Onları da seyretmişliğim var güzel diziler .Bilemiyorum önce nefes sonra nazar kimsede polise derdini anlatmıyor kaderine razı vedatı izleyince kan beynime sıçrıyor daha çok psikolojim bozuluyor zatenbu ara gülperi ve bir zamanlar çukurova favorim onları izliyorum
Valla ben böyle psikolojim bozuk geçen ay oldumu olmadımı diye düşünürken aynısını teyzem söyledi . İkizi var ne cam silmediği ne kömür taşımadığı kalmış hatta enişteme sinirlenip tezgahlardan bile kaç kere atlamış . Rabbim nasip edince oluyor gerçekten bu ayda yeni hamile bir arkadaşım vardı riskli gebelikti başından beri raporlu yatmasına rağmen yinede kaybetti bebeğini..Dikkat edin canım gene ben yumurtlamadan sonra evde iş yapmaya korkuyorum . Aslında sakınan göze çöp batar ya
aynen bizde temizlik malzemesi cok gidiyor bu konuda esim musurufcusun diyor:)Evet ya bu huyumu hiç sevmiyorum ya elim çamaşırsuyunda yada cifte onlar kadar çabuk hiçbişey bitmiyor evde
Okuyunca bi güldüm :) kusura bakma aklıma bi abla geldi o da kiremit toprak yermişsize bise itaraf edyim hamileyken cif canim cekmisti tadina baktim. o kadar amonyak manyagi olamaz .asermem bile temizlikle alakali
Tabi Rabbim nasip edecek olduktan sonra neler olmaz ki . İşte psikolojik benimki de .Valla ben böyle psikolojim bozuk geçen ay oldumu olmadımı diye düşünürken aynısını teyzem söyledi . İkizi var ne cam silmediği ne kömür taşımadığı kalmış hatta enişteme sinirlenip tezgahlardan bile kaç kere atlamış . Rabbim nasip edince oluyor gerçekten bu ayda yeni hamile bir arkadaşım vardı riskli gebelikti başından beri raporlu yatmasına rağmen yinede kaybetti bebeğini..
Valla toprağı bende bebekken yermişim kömürde hatta . Bi yerde okumuştum ama bir vitamin eksikliğinden oluyormuş yeme isteğiOkuyunca bi güldüm :) kusura bakma aklıma bi abla geldi o da kiremit toprak yermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?