- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Arkadaşın da inşaAllah bir daha yaşamaz daha sağlıklı bir gebeliği olurTabi Rabbim nasip edecek olduktan sonra neler olmaz ki . İşte psikolojik benimki de .
Evet büyük ihtimalle ondan bizim komşu kızına hamileyken yemiş kızı da hamileyken yemiş öyle hatırlıyorumValla toprağı bende bebekken yermişim kömürde hatta . Bi yerde okumuştum ama bir vitamin eksikliğinden oluyormuş yeme isteği
Rabbim fırsat vermesin bilip bilmeden o kadar yiyip içiyoruzda şimdi herşey hormonlu . En güzelini isteyelim sağlıklı olsunlardaTabi Rabbim nasip edecek olduktan sonra neler olmaz ki . İşte psikolojik benimki de .
aynen ben de hergun cam temizlik. yemek bulasik ise gidiyordum surekli ayaktayim ama arkadasim evde yatark bebegini kaybetti kismet rabim ol dese olur allah kimseye yasatmasinValla ben böyle psikolojim bozuk geçen ay oldumu olmadımı diye düşünürken aynısını teyzem söyledi . İkizi var ne cam silmediği ne kömür taşımadığı kalmış hatta enişteme sinirlenip tezgahlardan bile kaç kere atlamış . Rabbim nasip edince oluyor gerçekten bu ayda yeni hamile bir arkadaşım vardı riskli gebelikti başından beri raporlu yatmasına rağmen yinede kaybetti bebeğini..
Aminnnn inşaAllah sağlıklı olsunlar , sağlıkla gelsinler . İnşaAllahRabbim fırsat vermesin bilip bilmeden o kadar yiyip içiyoruzda şimdi herşey hormonlu . En güzelini isteyelim sağlıklı olsunlarda
Amin canım inşallah allah kimseye yaşatmasınArkadaşın da inşaAllah bir daha yaşamaz daha sağlıklı bir gebeliği olur
hamileyken miOkuyunca bi güldüm :) kusura bakma aklıma bi abla geldi o da kiremit toprak yermiş
Aminnnn Rabbim kimseye yaşatmasınaynen ben de hergun cam temizlik. yemek bulasik ise gidiyordum surekli ayaktayim ama arkadasim evde yatark bebegini kaybetti kismet rabim ol dese olur allah kimseye yasatmasin
Evet hamileyken:)hamileyken mi
Aynen abla annem anlatıyor evimi temizlicek kimse yoktu doğuma 2 gün filan vardı cam sildim sonra sancım başladı diyoraynen ben de hergun cam temizlik. yemek bulasik ise gidiyordum surekli ayaktayim ama arkadasim evde yatark bebegini kaybetti kismet rabim ol dese olur allah kimseye yasatmasin
Olabilir hamilelikten olan şeylerden alıyor ya bebekler o da güzel bir şey hastalıklı olmazsa canımAynen abla annem anlatıyor evimi temizlicek kimse yoktu doğuma 2 gün filan vardı cam sildim sonra sancım başladı diyoro sırada gelmişim temizlik hastalığım ondan belkide
Ben tenefüsteyim ya abla yarın bitiyorbu arda sizin isiniz gucunuz yok muhadi benm koca. gorevde bebisler uymus. gidin calisma yapsaniza bu ay ben bilmem herkes hamis kalacak o kadar
Allahımmmm sen duy bu kulunu :)bu arda sizin isiniz gucunuz yok muhadi benm koca. gorevde bebisler uymus. gidin calisma yapsaniza bu ay ben bilmem herkes hamis kalacak o kadar
aynı anda hamile oluyormuşuz bi de okuyunca o geçti içimden :)Ben tenefüsteyim ya abla yarın bitiyor
hahhayyy kesinAynen abla annem anlatıyor evimi temizlicek kimse yoktu doğuma 2 gün filan vardı cam sildim sonra sancım başladı diyoro sırada gelmişim temizlik hastalığım ondan belkide
Allah korumuş sizihahhayyy kesinbenm en buyuk kizim 42 haftalikken doguyor bir turlu sanci belirti yok derken banyo ya girdim tikli oldugum icin ayak. tabanlarimi lifliyim dedim liflememle dusmem bir oldu .aksama sancim baslasi cok zor bir dogumdu bebek. baya kiloluydu cunku&)
Ay hadi hayırlısı ya inşallah benim hap kullandığım için pek umudum yok ama kullanıp ilk ay bile hamile kalan var ben gerekeni yapiyimda takdir allahtan :)aynı anda hamile oluyormuşuz bi de okuyunca o geçti içimden :)
birde sanci nedir bilmedigim icin belim agriyor diye agliyorm mal. doktorun beni ortapediye gonderiyorAllah korumuş sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?