İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aynen ben de hergun cam temizlik. yemek bulasik ise gidiyordum surekli ayaktayim ama arkadasim evde yatark bebegini kaybetti kismet rabim ol dese olur allah kimseye yasatmasin

aynen ben de hergun cam temizlik. yemek bulasik ise gidiyordum surekli ayaktayim ama arkadasim evde yatark bebegini kaybetti kismet rabim ol dese olur allah kimseye yasatmasin
Aynen abla annem anlatıyor evimi temizlicek kimse yoktu doğuma 2 gün filan vardı cam sildim sonra sancım başladı diyor o sırada gelmişim temizlik hastalığım ondan belkide

Aynen abla annem anlatıyor evimi temizlicek kimse yoktu doğuma 2 gün filan vardı cam sildim sonra sancım başladı diyor o sırada gelmişim temizlik hastalığım ondan belkide
hahhayyy kesin benm en buyuk kizim 42 haftalikken doguyor bir turlu sanci belirti yok derken banyo ya girdim tikli oldugum icin ayak. tabanlarimi lifliyim dedim liflememle dusmem bir oldu .aksama sancim baslasi cok zor bir dogumdu bebek. baya kiloluydu cunku&)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…