- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Tabi ki takdir Allah’tan hiç belli olmaz :)Ay hadi hayırlısı ya inşallah benim hap kullandığım için pek umudum yok ama kullanıp ilk ay bile hamile kalan var ben gerekeni yapiyimda takdir allahtan :)
aynen balim sizde oyle olun vallaa ben burda gordum bu kadr cok detayi ovulasyon testini burda ogrendim zaten .duzenli ilskin varsa hamile kalma sansi yuz de 90O değil de eskiler ne ovulasyon takibi yaparmış ne hamile olduğunu bilirmiş ne de işten geri kalırmış maşallahları var ya
Rabbim tüm hamilelere sağlıcakla aldırsın kucaklarına bebeklerini inşaAllah zor ciddenbirde sanci nedir bilmedigim icin belim agriyor diye agliyorm mal. doktorun beni ortapediye gonderiyorbaska hadtahaneye gidiyorm tam 6 cm acilmam varmis. cok zorduuu o dogum ama digerleri pit pit. diye cikiverdi
Öyle olmaya çalışacağım artık daha iyiaynen balim sizde oyle olun vallaa ben burda gordum bu kadr cok detayi ovulasyon testini burda ogrendim zaten .duzenli ilskin varsa hamile kalma sansi yuz de 90
amin amin ben de bugun regl min dorduncu gunu bugun komsum otrmaya geldi bakmayin kadin baya buyuk ona anlattim ben dogumdan sonra duzenli adet goruyorm bana ne dedi senin sutun seni korumaz cunku adet olmussun. amn dikkat et kizim diyor bence sen hamile kalcan. falan diyoAllahımmmm sen duy bu kulunu :)Ben müsait değilim ara verdik :)
amin amin balimRabbim tüm hamilelere sağlıcakla aldırsın kucaklarına bebeklerini inşaAllah zor cidden
Süt korumaz derler onu biliyorum. İçine doğmuş da olabilir :)amin amin ben de bugun regl min dorduncu gunu bugun komsum otrmaya geldi bakmayin kadin baya buyuk ona anlattim ben dogumdan sonra duzenli adet goruyorm bana ne dedi senin sutun seni korumaz cunku adet olmussun. amn dikkat et kizim diyor bence sen hamile kalcan. falan diyo
Kesinlikle bir de her şeyi hamileliğe yoruyoruzAynen bende bu ay takmamayı düşünüyorum da insanın elinde değil en güzeli adet olacağım diye kendini alıştırmak bence yoksa insan vücudunu çok dinliyor
Valla ablam süt koruyo diyip çok hamile kalan var çevremde sen tedbirini al o edkidenmiş :)amin amin ben de bugun regl min dorduncu gunu bugun komsum otrmaya geldi bakmayin kadin baya buyuk ona anlattim ben dogumdan sonra duzenli adet goruyorm bana ne dedi senin sutun seni korumaz cunku adet olmussun. amn dikkat et kizim diyor bence sen hamile kalcan. falan diyo
Evet bakalım bu ay hem umutsuzum hemde içim kıpır kıpırKesinlikle bir de her şeyi hamileliğe yoruyoruz
Al benden de o kadarEvet bakalım bu ay hem umutsuzum hemde içim kıpır kıpır
zaten korusaydi adet olmazdim gorumcem benden iki ay once yapti dogum hala olmamis adetValla ablam süt koruyo diyip çok hamile kalan var çevremde sen tedbirini al o edkidenmiş :)
Olsun abla sen inanıyorsan çokta içerleme düşünür düşünür hasta olursun sonra akışına bırak durumu çözülemez hale getirmeki dışarısı daha cazip gelmesin . Kurtlar sofrası abla ne insanlar var sen kendini eşini biliyorsun sonuçta .gerci kocama yuz vermiyorum bana hediyeler falan aliyor. ama nafile
tedbir hic yatmamak zatn kocmm bir oglum daha olsun diyoValla ablam süt koruyo diyip çok hamile kalan var çevremde sen tedbirini al o edkidenmiş :)
Olursada üzülmezsin ama kendin için önce bi büyüt nefes al diycemde büyüyüncede ayrı dertler olur :)tedbir hic yatmamak zatn kocmm bir oglum daha olsun diyo
ben esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm cunku beni. kendi ailesine karsi hep korur laf etitmez sadece zoruma giden sey ben ona ne yaptim hak etmedim ki. boyle kocasini cok kiskanan kadinlar vardir ya onlar gibi oldum paranoyakOlsun abla sen inanıyorsan çokta içerleme düşünür düşünür hasta olursun sonra akışına bırak durumu çözülemez hale getirmeki dışarısı daha cazip gelmesin . Kurtlar sofrası abla ne insanlar var sen kendini eşini biliyorsun sonuçta .
ben esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm cunku beni. kendi ailesine karsi hep korur laf etitmez sadece zoruma giden sey ben ona ne yaptim hak etmedim ki. boyle kocasini cok kiskanan kadinlar vardir ya onlar gibi oldum paranoyakdeli. deli bu adam cok guzel flortumuz vardi hic kavga etmezdik simdi niye bole olduk[/QUOTE Deli denmez canım ona sen de :) tedbir her zaman olmalı beşer şeşer derler . İnşaAllah bundan sonra seni hiç üzmez eski halinizden de daha mutlu olursunuz
balim acikcasi bende istiyorum bu kizim digerleri gibi emmiyor ek gida falan veriyorm. bizim iki canar gibi kiloluda degil sutum yaramiyo sanki ona . bu yuzden bir bebek olsa daha bakarim cunku bu kizimin ikizi vardi tutunamdi. o olsa 4 tane olcaklardi ne fark edcek kiOlursada üzülmezsin ama kendin için önce bi büyüt nefes al diycemde büyüyüncede ayrı dertler olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?