İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

O değil de eskiler ne ovulasyon takibi yaparmış ne hamile olduğunu bilirmiş ne de işten geri kalırmış maşallahları var ya
aynen balim sizde oyle olun vallaa ben burda gordum bu kadr cok detayi ovulasyon testini burda ogrendim zaten .duzenli ilskin varsa hamile kalma sansi yuz de 90

birde sanci nedir bilmedigim icin belim agriyor diye agliyorm mal. doktorun beni ortapediye gonderiyor baska hadtahaneye gidiyorm tam 6 cm acilmam varmis. cok zorduuu o dogum ama digerleri pit pit. diye cikiverdi
Rabbim tüm hamilelere sağlıcakla aldırsın kucaklarına bebeklerini inşaAllah zor cidden

Aynen bende bu ay takmamayı düşünüyorum da insanın elinde değil en güzeli adet olacağım diye kendini alıştırmak bence yoksa insan vücudunu çok dinliyor

Allahımmmm sen duy bu kulunu :) Ben müsait değilim ara verdik :)
amin amin ben de bugun regl min dorduncu gunu bugun komsum otrmaya geldi bakmayin kadin baya buyuk ona anlattim ben dogumdan sonra duzenli adet goruyorm bana ne dedi senin sutun seni korumaz cunku adet olmussun. amn dikkat et kizim diyor bence sen hamile kalcan. falan diyo

Süt korumaz derler onu biliyorum. İçine doğmuş da olabilir :)

Valla ablam süt koruyo diyip çok hamile kalan var çevremde sen tedbirini al o edkidenmiş :)

gerci kocama yuz vermiyorum bana hediyeler falan aliyor. ama nafile
Olsun abla sen inanıyorsan çokta içerleme düşünür düşünür hasta olursun sonra akışına bırak durumu çözülemez hale getirmeki dışarısı daha cazip gelmesin . Kurtlar sofrası abla ne insanlar var sen kendini eşini biliyorsun sonuçta .

ben esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm cunku beni. kendi ailesine karsi hep korur laf etitmez sadece zoruma giden sey ben ona ne yaptim hak etmedim ki. boyle kocasini cok kiskanan kadinlar vardir ya onlar gibi oldum paranoyak deli. deli bu adam cok guzel flortumuz vardi hic kavga etmezdik simdi niye bole olduk

Olursada üzülmezsin ama kendin için önce bi büyüt nefes al diycemde büyüyüncede ayrı dertler olur :)
balim acikcasi bende istiyorum bu kizim digerleri gibi emmiyor ek gida falan veriyorm. bizim iki canar gibi kiloluda degil sutum yaramiyo sanki ona . bu yuzden bir bebek olsa daha bakarim cunku bu kizimin ikizi vardi tutunamdi. o olsa 4 tane olcaklardi ne fark edcek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…