- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllahbalim acikcasi bende istiyorum bu kizim digerleri gibi emmiyor ek gida falan veriyorm. bizim iki canar gibi kiloluda degil sutum yaramiyo sanki ona . bu yuzden bir bebek olsa daha bakarim cunku bu kizimin ikizi vardi tutunamdi. o olsa 4 tane olcaklardi ne fark edcek ki
Kıskanmak iyidir abla onu takıntı etme sen pişmanlığını mahcupluğunu görüyorsundur muhakkak bir kereliğine sineye çek napıcanben esimi cok seviyorm onunda beni sevdigini biliyorm cunku beni. kendi ailesine karsi hep korur laf etitmez sadece zoruma giden sey ben ona ne yaptim hak etmedim ki. boyle kocasini cok kiskanan kadinlar vardir ya onlar gibi oldum paranoyakdeli. deli bu adam cok guzel flortumuz vardi hic kavga etmezdik simdi niye bole olduk
İnşallah olur abla o zaman süt korurmu korumazmı düşünme madem hazır hissediyorsun kendini :)balim acikcasi bende istiyorum bu kizim digerleri gibi emmiyor ek gida falan veriyorm. bizim iki canar gibi kiloluda degil sutum yaramiyo sanki ona . bu yuzden bir bebek olsa daha bakarim cunku bu kizimin ikizi vardi tutunamdi. o olsa 4 tane olcaklardi ne fark edcek ki
Onu diyorum ya abla boşver konuyu kapatamasan bile üstüne bi çizik at bundan sonrasına bak . Bugünümüzü yaşıyoruz ama yarın ne yaşıycaz belli değil . Evlilik sınav diyorlar ya hepimizin yaşadığı bir imtihan işte ilerde çok güzel günler seni bekliyor belki iyi düşün çiçekler açsın hayatında :)inss. balim. ins. vala. cocuklarinin uzerine yemin etti senin uzecek bise yapmadim kadinla konusmam hataydi off nese konustukca maralim bozuluyorr anasi araya girdi oglum seni seviyor o gozuyle bile aldatmaz diyo
bakalim kuzu zaten ben hic korunmadim esimde korunmadi. birde su 3 hamileligimde essek gibi calistim agiz tatiyla bir hamilelik ysayamadim. icimde bir. dert gibiİnşallah olur abla o zaman süt korurmu korumazmı düşünme madem hazır hissediyorsun kendini :)
basak burclu oldugun ne kadr belli bende senin gibiyimm cok gulerim neseliyim icim hep aglarrOnu diyorum ya abla boşver konuyu kapatamasan bile üstüne bi çizik at bundan sonrasına bak . Bugünümüzü yaşıyoruz ama yarın ne yaşıycaz belli değil . Evlilik sınav diyorlar ya hepimizin yaşadığı bir imtihan işte ilerde çok güzel günler seni bekliyor belki iyi düşün çiçekler açsın hayatında :)
Abla napcan valla inan okuyanlar belki şuan gülüyodur bana ne çektin diyede . Senelerce babamdan çok çektik yemediğimiz sopa kovulmadığımız gün tüllerden yemekmi toplamadık kırılan sofrayımı çakmadık gece 4 te 5 te yemek hazırlardım zorla hiç unutmam 11 12 yaşındaydım o zamanlar . İnsan bi zaman sonra acıya karşı vurdumduymaz oluyo ilaçta kullandım ama herşey kafada bitiyor inankibasak burclu oldugun ne kadr belli bende senin gibiyimm cok gulerim neseliyim icim hep aglarraynen ben bir cocuk daha yapayim 1 yil icinde ondan sonra gelsin altinlar
sag ol bacim cok sag olun sizleerde olmasaydiniz kime dokecektim icimiİnşaAllah daha da güzel günler görürsünüz kuzum
Hiçte gülünecek bir şey yok canım . Kapı kapandı mı herkes dışarda kalıyor kim ne yaşıyor bilinmiyor . İnşaAllah bundan sonra daha mutlu olursun.Abla napcan valla inan okuyanlar belki şuan gülüyodur bana ne çektin diyede . Senelerce babamdan çok çektik yemediğimiz sopa kovulmadığımız gün tüllerden yemekmi toplamadık kırılan sofrayımı çakmadık gece 4 te 5 te yemek hazırlardım zorla hiç unutmam 11 12 yaşındaydım o zamanlar . İnsan bi zaman sonra acıya karşı vurdumduymaz oluyo ilaçta kullandım ama herşey kafada bitiyor inanki
Hepimizin ayağı tökezliyor taşa takılıyor bazen . Taşı kenara atıp yolumuza daha güçlü devam etmeye çalışacağız .sag ol bacim cok sag olun sizleerde olmasaydiniz kime dokecektim icimi
bak aynen gecti suan esin o goRmedigin baba sefkatiyle seviyordur ayrica sana. kimse gulemez bizim. super babamiz yoksa bu bzim sucumuz degil gulenin vicdanida yok ayricaAbla napcan valla inan okuyanlar belki şuan gülüyodur bana ne çektin diyede . Senelerce babamdan çok çektik yemediğimiz sopa kovulmadığımız gün tüllerden yemekmi toplamadık kırılan sofrayımı çakmadık gece 4 te 5 te yemek hazırlardım zorla hiç unutmam 11 12 yaşındaydım o zamanlar . İnsan bi zaman sonra acıya karşı vurdumduymaz oluyo ilaçta kullandım ama herşey kafada bitiyor inanki
kuzu dogru dedin. suan kendimi daha guclu his edyormHepimizin ayağı tökezliyor taşa takılıyor bazen . Taşı kenara atıp yolumuza daha güçlü devam etmeye çalışacağız .
Rabbim eksikliklerini göstermesin hiç kimseye de keşke süper babamız olsaydı da elin oğlundan beklemeseydik .bak aynen gecti suan esin o goRmedigin baba sefkatiyle seviyordur ayrica sana. kimse gulemez bizim. super babamiz yoksa bu bzim sucumuz degil gulenin vicdanida yok ayrica
ozel olmazss neden annen baktiHiçte gülünecek bir şey yok canım . Kapı kapandı mı herkes dışarda kalıyor kim ne yaşıyor bilinmiyor . İnşaAllah bundan sonra daha mutlu olursun.Bizi de anneannem büyüttü ona ayrı bir düşkünlüğümüz vardı zaten .
Annem babam 18 senedir ayrı anneannemle büyüdük annemde bizimleydi ama o anne baba oldu bizeozel olmazss neden annen bakti
bak aynen gecti suan esin o goRmedigin baba sefkatiyle seviyordur ayrica sana. kimse gulemez bizim. super babamiz yoksa bu bzim sucumuz degil gulenin vicdanida yok ayrica
Hiçte gülünecek bir şey yok canım . Kapı kapandı mı herkes dışarda kalıyor kim ne yaşıyor bilinmiyor . İnşaAllah bundan sonra daha mutlu olursun.Bizi de anneannem büyüttü ona ayrı bir düşkünlüğümüz vardı zaten .
aynen benm babam bizi cok kucuk yasta terk etti baska kadin icin 5 cocugunu birakti ama annem onu cok sevdi hic kotu soz ettirmezdi ne hayatlarimiZ varmis roman hikaye misaluRabbim eksikliklerini göstermesin hiç kimseye de keşke süper babamız olsaydı da elin oğlundan beklemeseydik .
Allah razı olsun ellerinden geldiğince yapıyorlar ama tutmaz ki bi ara bizde babamla yaşadık onu hem annemi şikayet ediyordu çok şükür şimdi biraz atlattık . Hala aynı konular oluyor da biz takmamayı öğreniyoruz sanırımValla eşim hem baba hem abi hem arkadaş gibi oldu bana ama yinede baba eksikliği dolmuyor ben annemle bir gün konuşamadan yapamazken bugün cuma yinede ben arayayım diyip babamı aradım en son iki ay önce konuşmuşuz ve adam benim numaramı kayıt bile etmemiş . Anca içip beni arayıp halen annemi kötülüyor bi güne bi günde kızım iyimisin bir ihtiyacın sıkıntın vatmı dediğini bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?