İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aynen benm babam bizi cok kucuk yasta terk etti baska kadin icin 5 cocugunu birakti ama annem onu cok sevdi hic kotu soz ettirmezdi ne hayatlarimiZ varmis roman hikaye misalu
Evet analar çeker kahrı kimsenin bilesi yok.... İnşaAllah bundan sonra kimse üzemesin bizi Rabbim izin vermesin

amnnn. bendw senin gibi babam benim numarami niye kaydetmemis diye cok agladim esim sen salak misin diyor sizi sevseydi bırakmazdi ona mi agliyon diye paylardi

Aynen insan bir süre sonra bağışıklık kazanıyor dediğin gibi bende ya he he diyip geçiyorum artık

amnnn. bendw senin gibi babam benim numarami niye kaydetmemis diye cok agladim esim sen salak misin diyor sizi sevseydi bırakmazdi ona mi agliyon diye paylardi
Ah abla öyle olmuyo işte gündüz hadi neysede insan gece bi başka üzülüyo böyle şeylere bugün bende ağlayınca baktım annem daha çok üzülüyor kaç senelik kocasıydı evden ayrılırken sanki bi evladımı burda bırakıp gidiyomuşum gibi bi acı var içimde derdi . Aklıma gelirde üzülürüm halen

Gene de Rabbim razı olsun ben kimseye şey etmek istemem . Ayyyyy kızlar kötü oluyor insan be . İnşaAllah bizler çocuklarımıza daha güzel anne ve baba oluruz
Amin inşallah inan tek düşündüğüm bu allahım bizim çektiklerimizi evlatlarımıza çektirmesin inşallah

beterin beteri babasini hic tanimamk benm ki oyke. gunahlari cok buyik onlarin ben hep babamin evw. gelwck hayaliyle yasadim gelmedi. basima baba elli degmedi

beterin beteri babasini hic tanimamk benm ki oyke. gunahlari cok buyik onlarin ben hep babamin evw. gelwck hayaliyle yasadim gelmedi. basima baba elli degmedi
Aynen öyle abla yinede allah razı olsun diyorum özlüyorum arıyorum insan ailesini seçemiyor sonuçta bende keşke bize böyle şeyler yaşatcağına hiç olmasaydı diyorum ama allah korusun şimdi kötü bi haberini alsam aklımı yitiririm

Anam diyom diyomda gene kıyamıyorum he şu huyumuda sevmiyom hiç

Bide bişey sorcam abla yanlış anlamazsan hiç merak edip sormadınmı veya şuan nerde napıyor bilmiyomusun yada o sizin naptığınızı bilmiyormu .

Merhaba bayanlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Beni bi konuda aydınlatırsanız çok memnun olucam ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hastanede yattım iğneyle bebeğim kaybettirildi ve en az 6 ay hamile kalmamam söylendi ve benim 6 ay bu ay bitti ve eşimle korunmayı biraktık Ekim’in 23 ünde adet oldum ve 6 gün sürdü bitti garip olan şu ki 7 8 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı yeşil damar belirginleşti kahverengi olan kısım koyulaştı ve sivilce gibi bezeler çıktı yüzümde sivilceler çıktı çoğu yerinde normalde adete yakın çıkar sonra özellikle sağ bacağımda sinek ısırığı gibi kasıntılar çıktı sol bacağımda ve kolumda çıktı acayip kasıntısı vardı özellikle sabahları çok midem bulanıyo kahvaltı yapmadan da geçmiyo ani kalkışlarda basım dönüyo ve daha adetime 11 gün var yani bu neden olabilir ben belirtiler başlamadan böyle psikolojik bi hissiyata girmemiştim adetim yaklaşmış olsaydı belki girerdim ama bilemiyorumbilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendirin

Belirtiler için erken ama her bünye farklıdır. Belki erken yumurtlams olabilirsnz. Ama belirtilere dayanarak bişy söyleyemeyiz :) mecbur adet gununu bekliycen

Kuzular daha da duysallaşmayalım yahu

Bide bişey sorcam abla yanlış anlamazsan hiç merak edip sormadınmı veya şuan nerde napıyor bilmiyomusun yada o sizin naptığınızı bilmiyormu .
Günaydın Canlar. Maşşaaallah gece gece ne konusmussunuz yahuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…