Belirtiler için erken ama her bünye farklıdır. Belki erken yumurtlams olabilirsnz. Ama belirtilere dayanarak bişy söyleyemeyiz :) mecbur adet gununu bekliycen[/QU. Adet gününü beklemek kadar zor bişey yok
Günaydınn abla :) Aynen abla 21 gün şafak sayıyorum resmen :))gecmez. gunler simdi yagmurumm:)
Benimkide aldırmadı ovulasyon testini bu ay olmazsa doktora gidek diyor bende anlamadım gittiValla abla aceleci davranıyorum e kocaya bakıyorum gamsız olursa olur kafasında bende emaaan dedim
yanlis anlama balim bi belirtiler cok erken ama gogiste degisim olabilir hemen hayirlisi olsunMerhaba bayanlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Beni bi konuda aydınlatırsanız çok memnun olucam ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hastanede yattım iğneyle bebeğim kaybettirildi ve en az 6 ay hamile kalmamam söylendi ve benim 6 ay bu ay bitti ve eşimle korunmayı biraktık Ekim’in 23 ünde adet oldum ve 6 gün sürdü bitti garip olan şu ki 7 8 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı yeşil damar belirginleşti kahverengi olan kısım koyulaştı ve sivilce gibi bezeler çıktı yüzümde sivilceler çıktı çoğu yerinde normalde adete yakın çıkar sonra özellikle sağ bacağımda sinek ısırığı gibi kasıntılar çıktı sol bacağımda ve kolumda çıktı acayip kasıntısı vardı özellikle sabahları çok midem bulanıyo kahvaltı yapmadan da geçmiyo ani kalkışlarda basım dönüyo ve daha adetime 11 gün var yani bu neden olabilir ben belirtiler başlamadan böyle psikolojik bi hissiyata girmemiştim adetim yaklaşmış olsaydı belki girerdim ama bilemiyorumbilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendirin
yanlis anlama balim bi belirtiler cok erken ama gogiste degisim olabilir hemen hayirlisi olsun
kuzum sanki ikinci cizgi hafif cikmis daha guzel cekseydin keskeBat 12 ekim sizce birsey varmi ins.vardir
bat 12 ekim mi yoksa 12 kasimmiBat 12 ekim sizce birsey varmi ins.vardir
bence balim kendini fazla dinle en buyuk belirti bat gecince olur 10 gunde dollenme olduysa bile cok belirgin belirtiler vermez ama gogus ve idrarda degisiklik olabilirEvet erken olduğunu bende biliyorum ama insan düşünmeden edemiyo beyaz akıntım da oluyo ama ilk hamileliğim sayılır o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Kasimbat 12 ekim mi yoksa 12 kasimmi
ayy olabilrr canmm gidip kan versene yada yarin gene yap
canim hakkinda hayirli olsun yarin gene yap cok dikkat ettim ama pek net dwgil ama sen daha rahat gordugune eminim
Az once tuvalete gittim pembe akinti olduayy olabilrr canmm gidip kan versene yada yarin gene yap
canim hakkinda hayirli olsun yarin gene yap cok dikkat ettim ama pek net dwgil ama sen daha rahat gordugune eminim
Canim seninki de benimki gibi gölge çıkmış. Takip et bakalim koyulasacak mıBat 12 ekim sizce birsey varmi ins.vardir
. Bundan önceki hamileliğimdede erken belirtiler yaşadım göğüs olarak adetimden hemen önce hamile kalmıştım 10 gün olmadım 10. Gün adet oldum 10 gün sürdü ilk defa ve çok agrılıydı kanamam çoktu doktora gittim 5 haftalıktı o yüzden şimdide diyorum ki acabaaaa olabilir mi ama heveslenmekte istemiyorumbence balim kendini fazla dinle en buyuk belirti bat gecince olur 10 gunde dollenme olduysa bile cok belirgin belirtiler vermez ama gogus ve idrarda degisiklik olabilir
kanama deken balim. Bundan önceki hamileliğimdede erken belirtiler yaşadım göğüs olarak adetimden hemen önce hamile kalmıştım 10 gün olmadım 10. Gün adet oldum 10 gün sürdü ilk defa ve çok agrılıydı kanamam çoktu doktora gittim 5 haftalıktı o yüzden şimdide diyorum ki acabaaaa olabilir mi ama heveslenmekte istemiyorum
erken dollenme olduysa olabilir golge cizgiEvet canim fotografta daha az görünüyor. Ama tabiki bu bisey ifade etmiyor henüz çünkü boyle gölgeleri çok gördüm daha önce. Bata 8 var. Bu kadar erken gormek beni umutlandırdı. Yoksa pembe çizgi gormeden inanmiycam hamile olduguma
yerlesme kanamasi mi bir bak devami var miAz once tuvalete gittim pembe akinti oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?