İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yanlis anlama balim bi belirtiler cok erken ama gogiste degisim olabilir hemen hayirlisi olsun

Kızlar fotografta belli oluyor mu bilmiyorum ama bugun ilk golgeyi yakaladim 20 dk dolmadan çektim

yanlis anlama balim bi belirtiler cok erken ama gogiste degisim olabilir hemen hayirlisi olsun
Evet erken olduğunu bende biliyorum ama insan düşünmeden edemiyo beyaz akıntım da oluyo ama ilk hamileliğim sayılır o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

Bat 12 ekim sizce birsey varmi ins.vardir

Eklentiler

• 15418384772011123069125.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 47
Evet erken olduğunu bende biliyorum ama insan düşünmeden edemiyo beyaz akıntım da oluyo ama ilk hamileliğim sayılır o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
bence balim kendini fazla dinle en buyuk belirti bat gecince olur 10 gunde dollenme olduysa bile cok belirgin belirtiler vermez ama gogus ve idrarda degisiklik olabilir

canim hakkinda hayirli olsun yarin gene yap cok dikkat ettim ama pek net dwgil ama sen daha rahat gordugune eminim

Evet canim fotografta daha az görünüyor. Ama tabiki bu bisey ifade etmiyor henüz çünkü boyle gölgeleri çok gördüm daha önce. Bata 8 var. Bu kadar erken gormek beni umutlandırdı. Yoksa pembe çizgi gormeden inanmiycam hamile olduguma

bence balim kendini fazla dinle en buyuk belirti bat gecince olur 10 gunde dollenme olduysa bile cok belirgin belirtiler vermez ama gogus ve idrarda degisiklik olabilir
. Bundan önceki hamileliğimdede erken belirtiler yaşadım göğüs olarak adetimden hemen önce hamile kalmıştım 10 gün olmadım 10. Gün adet oldum 10 gün sürdü ilk defa ve çok agrılıydı kanamam çoktu doktora gittim 5 haftalıktı o yüzden şimdide diyorum ki acabaaaa olabilir mi ama heveslenmekte istemiyorum

kanama deken balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…