- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
Aynen canim icimden bir ses öyle oldu diyor gecen ay da erken adet oldum o yüzden 11. Gun yumurtlama olmus bu ay da oyle olduysa diye ben erken basladim test yapmayaerken dollenme olduysa olabilir golge cizgi
Yani adet oldum ve 10 gün sürdü normalde 6 ydı oda dış gebelikten kaynaklıymış zaten ama belirtilerini ondada erken gördüm enfeksiyon kaptığım için tüpte sıkıştı bebeğimkanama deken balim
allah birdaha yasatmasin inss bu belirtilwrinde bebektendir insYani adet oldum ve 10 gün sürdü normalde 6 ydı oda dış gebelikten kaynaklıymış zaten ama belirtilerini ondada erken gördüm enfeksiyon kaptığım için tüpte sıkıştı bebeğim
İnsallahallah birdaha yasatmasin inss bu belirtilwrinde bebektendir ins
Benim hamileligimde çok olurdu. Afedersiniz altima yapmis gibi cok akıntım olurdu surekli camasir degistirirdim.Kızlar bugun sanki akıntım basladı. Acaba hamilrlikte böyle bişy yasayan var mı ??
Sefaf sulu gibi. Bazende beyaz iz bırakıyo çamasırda. Yumurtam catlamstı zaten 30 ekimde dr de bakmstı catlamıs demişti. Bu neyin nesi acaba ? :/Benim hamileligimde çok olurdu. Afedersiniz altima yapmis gibi cok akıntım olurdu surekli camasir degistirirdim.
Kendini çok fazla dinleme . İnşaAllah bebeğin seninledir.Sefaf sulu gibi. Bazende beyaz iz bırakıyo çamasırda. Yumurtam catlamstı zaten 30 ekimde dr de bakmstı catlamıs demişti. Bu neyin nesi acaba ? :/
İnşallah canm bakalım hayırlısı :)Kendini çok fazla dinleme . İnşaAllah bebeğin seninledir.
Aynen canim seffaf su gibi kokusuzdu benimki de beyazlık olup olmadığını hatırlayamıyorumSefaf sulu gibi. Bazende beyaz iz bırakıyo çamasırda. Yumurtam catlamstı zaten 30 ekimde dr de bakmstı catlamıs demişti. Bu neyin nesi acaba ? :/
ewettt balimmmArkadaslar adetime 11 gun kala kanamam oldu yani dün. bu sabah doktora gittim adet kanamasi oldugunu soyledi ama kanamam kahverengi idi ve bugun kesildi. benden bir kac tane test istedi ve icinde beta testi de var. hamile olma ihtimalim var mi?
hayirlisi olsun su batlriniz gelsede. bir an once netlesse inss hamissinizdirKizlar acayip midem bulanıyor ve kusuyorum. Ilk gebeligimde de cok erken başlamıştı ama bilemiyorum midemi üşütmüş de olabilirim sonuçta
Aynen canımhayirlisi olsun su batlriniz gelsede. bir an once netlesse inss hamissinizdir
ne demek balim tabi ki ilgilenecegim kuzum:)Aynen canımsen de cok tatlisin herkesle ilgileniyorsun cok tesekkurler canim
Ben de ayniyim canim benim de 8 gun var bel ve kasık agrisi devam ediyor. Olabilir canim herkesin bunyesi farklı. Mesela ben cok erkenden etkileniyorum. Ilk gebeligimde 10 gun varken adete kusma ve bulanti kasik agrisi yuzunden acile gitmistim. Doktor muayene yaptiginda buyuk ihtimalle gebelik dedi. Ama sonra tahlilde 0.1 cikti. Hatta doktor da sasirdi gebelik cikmamasina. Sonra annemle konuştuğumda annem dedi ki ben sana hamileyken adetimden 15 gun önceden basladi bulantılarım. Sen de bana cektin dedi ve hakli cikti 10 gun sonra cift cizgiyi gordum. Bazilarinin gebelik hormonlarina karsi daha duyarli oluyor canimKızlar adetime 9 gün var yumurtlamam geçeli 5-6 gün oldu belim özellikle hareket edince ağrı yapıyor gece de kasıkları ağrıdı hiç rahat uyuyamadım bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama böyle bir durum yaşayan var mı ?
Eger elinde test varsa bugun de yapabilirsin canim yarini beklemeAdetim bugündü olmadım, sırtım midem çok ağrıyor, her koku ağır geliyor, test yapıcam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?