İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaslar adetime 11 gun kala kanamam oldu yani dün. bu sabah doktora gittim adet kanamasi oldugunu soyledi ama kanamam kahverengi idi ve bugun kesildi. benden bir kac tane test istedi ve icinde beta testi de var. hamile olma ihtimalim var mi?

Kizlar acayip midem bulanıyor ve kusuyorum. Ilk gebeligimde de cok erken başlamıştı ama bilemiyorum midemi üşütmüş de olabilirim sonuçta

Kızlar adetime 9 gün var yumurtlamam geçeli 5-6 gün oldu belim özellikle hareket edince ağrı yapıyor gece de kasıkları ağrıdı hiç rahat uyuyamadım bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama böyle bir durum yaşayan var mı ?

Adetim bugündü olmadım, sırtım midem çok ağrıyor, her koku ağır geliyor, test yapıcam yarın

Ben de ayniyim canim benim de 8 gun var bel ve kasık agrisi devam ediyor. Olabilir canim herkesin bunyesi farklı. Mesela ben cok erkenden etkileniyorum. Ilk gebeligimde 10 gun varken adete kusma ve bulanti kasik agrisi yuzunden acile gitmistim. Doktor muayene yaptiginda buyuk ihtimalle gebelik dedi. Ama sonra tahlilde 0.1 cikti. Hatta doktor da sasirdi gebelik cikmamasina. Sonra annemle konuştuğumda annem dedi ki ben sana hamileyken adetimden 15 gun önceden basladi bulantılarım. Sen de bana cektin dedi ve hakli cikti 10 gun sonra cift cizgiyi gordum. Bazilarinin gebelik hormonlarina karsi daha duyarli oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…