İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar simdi test yaptim negatif silik cizgide yok olmus yani dunku silik cizgi ignenin etkisiymis bu ayda olmamis malesef ki artik doktorada gitmek istemiyorum adet sancisi gibi sancilarimda basladi

Kizlar simdi test yaptim negatif silik cizgide yok olmus yani dunku silik cizgi ignenin etkisiymis bu ayda olmamis malesef ki artik doktorada gitmek istemiyorum adet sancisi gibi sancilarimda basladi
Hayirlisi olsun canim varsa da yoksa da Allah in takdiri Rabbim gonlune gore versin canim

İnşallah hamileyizdir canım bu ay da olmazsa şırınga yöntemini deneyeceğim valla

İnşallah hamileyizdir canım bu ay da olmazsa şırınga yöntemini deneyeceğim valla
Şırıngadan kastın spermleri şırıngayla çekip aktarmak dimi forumda okudum bende çok ilginç gelmişti bu şekilde bayağı hamile kalan varmış

Aynı şeyi yaşamış olduk keşke yaşamasaydık ama.
Deme öyle. Gitmek gerekirse gidelim tabii ki. Ama kendimizi dinlemekten vazgeçsek, biraz rahat bıraksak sonunda bu kadar üzülmeyiz. Ben ovu testi almıştım kullanıcam. Almasaydım da gün aşırı ilişki yaşayıp kısmet diyecektim artık.

Valla canim neden olmuyo anlamiyorum hic bir sebep yok esim artik kendi kontrole gitmek istiyo dusun cunku yumurtam var saglikli catliyo ama olmuyo yani bi sebebi olmali

Şırıngadan kastın spermleri şırıngayla çekip aktarmak dimi forumda okudum bende çok ilginç gelmişti bu şekilde bayağı hamile kalan varmış

Evet çok hamile kalan var doktoru önerenler de olmuş çok mantıklı geldi eşimle bana :) Bat 19 Kasım eğer bu ay da olmazsa bir dahaki ay şıranga deneyi yapacağız

Valla canim neden olmuyo anlamiyorum hic bir sebep yok esim artik kendi kontrole gitmek istiyo dusun cunku yumurtam var saglikli catliyo ama olmuyo yani bi sebebi olmali
Canım nasip ne zamansa o zaman olacak. Düşünme böyle. Ben kadın doğumcu arkadaşımla konuşuyorum. Yumurta da çatladı niye olmuyor diyorum, eğer her çatlayan yumurta döllenseydi etraf çocuk kaynardı diyor. Há bire doğururduk o zaman. Atıyorum yumurta soldan gelir iyi spremler sağdan gider denk gelmez yine. Sola da gidiyordur sperm ama biliyoruz ki her sperm yumurtanın içine giremiyor ulaşsa da. Nasip yani canım.

OYle canim nasip artik bu isi dusunmemek istiyorum doktora bile gitmek istemiyorum yeter valla Allah ne zaman verirse

uzulme balim yeterki canin sag olsun vardir bunda hayir hersryin basi saglik bir. sure kafani dinle boswrrrr rabbim buyuktr umudunu asla yitrme bak. bir dersin ben umudunu yetirmedim mevlam bana da nasip etti. diyecegin gunlwr yakinda

ee tabi gece 4 5 kadar muhabet edersek kimseyi bulamayiz ben 4 yattim sanah 9.5 ta kalktim dunyanin isini cocuklarimi uyuttum gene tek .tv karsisinda otruyorm kaderim bu yanlizlik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…