- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Off sormaa utarak söylüyorum benimde öyle çamaşir değiştirmekten bir hal oldummmmBenim hamileligimde çok olurdu. Afedersiniz altima yapmis gibi cok akıntım olurdu surekli camasir degistirirdim.
Hadi bakalim insallah bu da senin hamilelik belirtin olur canimOff sormaa utarak söylüyorum benimde öyle çamaşir değiştirmekten bir hal oldummmm
Hayirlisi olsun canim varsa da yoksa da Allah in takdiri Rabbim gonlune gore versin canimKizlar simdi test yaptim negatif silik cizgide yok olmus yani dunku silik cizgi ignenin etkisiymis bu ayda olmamis malesef ki artik doktorada gitmek istemiyorum adet sancisi gibi sancilarimda basladi
Ben de ayniyim canim benim de 8 gun var bel ve kasık agrisi devam ediyor. Olabilir canim herkesin bunyesi farklı. Mesela ben cok erkenden etkileniyorum. Ilk gebeligimde 10 gun varken adete kusma ve bulanti kasik agrisi yuzunden acile gitmistim. Doktor muayene yaptiginda buyuk ihtimalle gebelik dedi. Ama sonra tahlilde 0.1 cikti. Hatta doktor da sasirdi gebelik cikmamasina. Sonra annemle konuştuğumda annem dedi ki ben sana hamileyken adetimden 15 gun önceden basladi bulantılarım. Sen de bana cektin dedi ve hakli cikti 10 gun sonra cift cizgiyi gordum. Bazilarinin gebelik hormonlarina karsi daha duyarli oluyor canim
Şırıngadan kastın spermleri şırıngayla çekip aktarmak dimi forumda okudum bende çok ilginç gelmişti bu şekilde bayağı hamile kalan varmışİnşallah hamileyizdir canım bu ay da olmazsa şırınga yöntemini deneyeceğim valla
Aynı şeyi yaşamış oldukKizlar simdi test yaptim negatif silik cizgide yok olmus yani dunku silik cizgi ignenin etkisiymis bu ayda olmamis malesef ki artik doktorada gitmek istemiyorum adet sancisi gibi sancilarimda basladi
Valla canim neden olmuyo anlamiyorum hic bir sebep yok esim artik kendi kontrole gitmek istiyo dusun cunku yumurtam var saglikli catliyo ama olmuyo yani bi sebebi olmaliAynı şeyi yaşamış oldukkeşke yaşamasaydık ama.
Deme öyle. Gitmek gerekirse gidelim tabii ki. Ama kendimizi dinlemekten vazgeçsek, biraz rahat bıraksak sonunda bu kadar üzülmeyiz. Ben ovu testi almıştım kullanıcam. Almasaydım da gün aşırı ilişki yaşayıp kısmet diyecektim artık.
Şırıngadan kastın spermleri şırıngayla çekip aktarmak dimi forumda okudum bende çok ilginç gelmişti bu şekilde bayağı hamile kalan varmış
Canım nasip ne zamansa o zaman olacak. Düşünme böyle. Ben kadın doğumcu arkadaşımla konuşuyorum. Yumurta da çatladı niye olmuyor diyorum, eğer her çatlayan yumurta döllenseydi etraf çocuk kaynardı diyor. Há bire doğururduk o zaman. Atıyorum yumurta soldan gelir iyi spremler sağdan gider denk gelmez yine. Sola da gidiyordur sperm ama biliyoruz ki her sperm yumurtanın içine giremiyor ulaşsa da. Nasip yani canım.Valla canim neden olmuyo anlamiyorum hic bir sebep yok esim artik kendi kontrole gitmek istiyo dusun cunku yumurtam var saglikli catliyo ama olmuyo yani bi sebebi olmali
OYle canim nasip artik bu isi dusunmemek istiyorum doktora bile gitmek istemiyorum yeter valla Allah ne zaman verirseCanım nasip ne zamansa o zaman olacak. Düşünme böyle. Ben kadın doğumcu arkadaşımla konuşuyorum. Yumurta da çatladı niye olmuyor diyorum, eğer her çatlayan yumurta döllenseydi etraf çocuk kaynardı diyor. Há bire doğururduk o zaman. Atıyorum yumurta soldan gelir iyi spremler sağdan gider denk gelmez yine. Sola da gidiyordur sperm ama biliyoruz ki her sperm yumurtanın içine giremiyor ulaşsa da. Nasip yani canım.
bence de bacim inss istedigin haberi alirsinAdetim bugündü olmadım, sırtım midem çok ağrıyor, her koku ağır geliyor, test yapıcam yarın
uzulme balim yeterki canin sag olsun vardir bunda hayir hersryin basi saglik bir. sure kafani dinle boswrrrr rabbim buyuktr umudunu asla yitrme bak. bir dersin ben umudunu yetirmedim mevlam bana da nasip etti. diyecegin gunlwr yakindaKizlar simdi test yaptim negatif silik cizgide yok olmus yani dunku silik cizgi ignenin etkisiymis bu ayda olmamis malesef ki artik doktorada gitmek istemiyorum adet sancisi gibi sancilarimda basladi
Bak yanliz degilsin burda bir suru arkadasin varee tabi gece 4 5 kadar muhabet edersek kimseyi bulamayiz ben 4 yattim sanah 9.5 ta kalktim dunyanin isini cocuklarimi uyuttum gene tek .tv karsisinda otruyorm kaderim bu yanlizlik:)
valla sizde olmazsaniz hic cekilmezdiBak yanliz degilsin burda bir suru arkadasin var
Aynen canim seffaf su gibi kokusuzdu benimki de beyazlık olup olmadığını hatırlayamıyorum
Devam edebilir. Benim etmişti. Tam bilmiyorum ama normal bence.KızlAr yumurtlMa günü olan kasık ağrısı ve kramp, ovulasyından sonraki günler de devam eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?