- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
İyi geceler :)Kızlar iyi geceler :) ben yazmıyorum ama takipteyim okuyorum sizi :)
İnşallah canim benim seninde inşalahhhHadi bakalim insallah bu da senin hamilelik belirtin olur canim
O ne kizz ilk defa duydummİnşallah hamileyizdir canım bu ay da olmazsa şırınga yöntemini deneyeceğim valla
Aşılama yöntemi canım :)O ne kizz ilk defa duydumm
Hıımmm teşekkür ederim canimmAşılama yöntemi canım :)
Valla bi bakıp çıkayım dedim. Uykum vaaarrr :)Keyifler yerinde mi ne var ne yok :)
Rica ederim :*Hıımmm teşekkür ederim canimm
Benim adet bugün bitti, adet olmayan biri olarak ne zaman yumurta oluşur, oluşsa bile çatlar mı bilemiyorum ama çalışmalara başlayacağım.Selam kizlar bugun pek bakamadim temizlik misafir bide güne gittim yeni girdim eve varmi pozitif i görenlerr
Yok canım, 8. Gün başlayacağım testlere. Bugün 6.gündüAy hadi inşalallah canım yaa ovulasyon testi denedinmi hiç
İnşalalh bebişin swni daha çok bekletmeden geliverir tez zamndaYok canım, 8. Gün başlayacağım testlere. Bugün 6.gündü
İnşallah canım. Hepimize en güzel zamanda nasip olsun artık.İnşalalh bebişin swni daha çok bekletmeden geliverir tez zamnda
Ne olsun kuzum Aynı sen de :)Keyifler yerinde mi ne var ne yok :)
Bugun de ayni gölge gördüm ben hala kesin bisey yok yani. Ama asiri duygusalım stresten mi bilmiyorum. Kardesim tersledi diye oturup agladim simdi kendime sasiririyorum niye oyle yaptim bilmiyorumvar mi pozitifleri goren
ayyy inss hamileliktendir kuzum ya golgeyi hemen goruyorsun bence gebelik vardirBugun de ayni gölge gördüm ben hala kesin bisey yok yani. Ama asiri duygusalım stresten mi bilmiyorum. Kardesim tersledi diye oturup agladim simdi kendime sasiririyorum niye oyle yaptim bilmiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?