- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ama senin testin silik cikmistiBat 12 kasimdi kirmizilar geldi bu ayda olmadi ovulasyon takibi yapmistim
Evet bende sasurdim az once tuvalette tst yapacaktim bir baktim kanama ben sok buay sogan kurune baslayacagim siz hic korundunuz muama senin testin silik cikmisti
Benim bat 12siydi kirmizilar geldiYarın test yapcam kızlar. Bugun bata 2 var yarın 1 :) dua edin bana nolur :) :/
Yollasana bakalim bizdeeBugun de ayni gölge gördüm ben hala kesin bisey yok yani. Ama asiri duygusalım stresten mi bilmiyorum. Kardesim tersledi diye oturup agladim simdi kendime sasiririyorum niye oyle yaptim bilmiyorum(((
Insallah canim. Ya sonradan çıksa diyecegim ki degildir ama ilk 20 dk icinde cikiyor insallah canım insallahayyy inss hamileliktendir kuzum ya golgeyi hemen goruyorsun bence gebelik vardir
Ay canım gerçekten mi insllah canim hepimizin duasi kabul olur :)) hepimiz saglikla bebislerimize kavusuruzBen gördüm sanki :) İnşaAllah seninledir bebeğin canım :)
Aminnnn inşaAllah:) heveslendirmek istemem ama az yakınlaştırınca fark ediliyorAy canım gerçekten mi insllah canim hepimizin duasi kabul olur :)) hepimiz saglikla bebislerimize kavusuruz
Yok canim pembis cizgi gormeden heveslenmiycem cunku golge olabilir sonucta beta 5 e kadar gebelik sayilmiuor onu algiliyor olabilir. Ama koyulasmaya baslarsa o zaman heveslenirimAminnnn inşaAllah:) heveslendirmek istemem ama az yakınlaştırınca fark ediliyor
Insallah canim ya. Bata 7 var gecmek bilmiyor günlerbalim dunkune gore sanki daha net ne kadar var bata
yok balim gic korunmadim emzirden kestigim anda gebe kaliyordum nasipte varsa oluyor uzulme bir test yap istersen bazen ustune gorme oluyor yada yerlesme kanamasi falanEvet bende sasurdim az once tuvalette tst yapacaktim bir baktim kanama ben sok buay sogan kurune baslayacagim siz hic korundunuz mu
bence senin erken dolleme falan oldu kuzu bir kac gun sonra. net olur insInsallah canim ya. Bata 7 var gecmek bilmiyor günler
buyuk gun yarin peri hadi senden cok umutluyum kuzumYarın test yapcam kızlar. Bugun bata 2 var yarın 1 :) dua edin bana nolur :) :/
Insallah tatlim ya ben de oyle hissettigim icin erkenden basladim test yapmayabence senin erken dolleme falan oldu kuzu bir kac gun sonra. net olur ins
Ayy canım insallah bebişin seninledirYarın test yapcam kızlar. Bugun bata 2 var yarın 1 :) dua edin bana nolur :) :/
massalah diyelim sana ins buda boyle olur allAh emeklerini bosa cikartmazInsallah tatlim ya ben de oyle hissettigim icin erkenden basladim test yapmayaonceki gebeligimde de boyle olmustu gunden gune koyulasmisti insallah bu da boyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?