- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
yapmiyorsun testi kuzum bata kadar bole devamSelam kizlar bende bugun karin ve bel ağrısıyla uyandim halada devam hiç mi hiç test yapasin yok bat 15 i karnimda acayip şiş davul gibi
Sagol canim insallah :)))San
sanki var gibi kizzz hadi inşallahhh
Hayırlsıı olsun üzülme :/Benim bat 12siydi kirmizilar geldi
Pek umudum yokbuyuk gun yarin peri hadi senden cok umutluyum kuzum
İnşallah bakalım pek umutlu değilim :/Ayy canım insallah bebişin seninledirguzel haberlerini bekliyoruz
İyi bak kiz işiğin altinda falan gölge falandami yokDayanamadm şimdi yaptım negatif
Sagol canım inşallahcheesecake-im inşallah daha da koyulaşır canım. Her ay birimiz gebe kalsa yine iyi
Bilmiyorm secemiyorum. Gözüme geliyor gibi ama görmeks istediğim için benceİyi bak kiz işiğin altinda falan gölge falandami yok
Yok ya test yapmıycam artık yarın yada ertesi gun falan adet olmam lazım bakalım olmazsam sonra yapcam :/Peri Tozuu sabah ilk idrarınla dene. Olmazsa da can sıkmak yok. Bir iki güne dönüyor insan eski haline. Güç toplayıp tekrar deneyeceğiz. Yılmak, pés etmek yok.
Bekleyemedim valla. Neyse adet olmayı bekliycem artıkperi niye yaptin kuzum. oy oy bozma mralini
Elimde test kalmadı adetim gecmeden yapmıycam artıkElinde testin varsa sabah ilk idrarinla yap bide canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?