İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ben üşüttüm heralde ya . Bel ve karın bölgem çok hassas. Sızlıyo gibi. Hani böyle üşütünce insanın vucudu acır ya işte oyle. İnşallah anlatabilmişimdir. Neden olmus olabilir acaba üşütme falan mı yoksa baska bişy mi

doktor ne dedi peki
canim diger adet tarihinden 20 gun gecmis. adet olmus olabilirsin. adet kanamasina benziyor dedi ama net konusmadi. adet olmussun diyemedi. sonra birkac test istedim dedi kagida baktim beta testi de vardi. rahmin temiz, yumurta kapasiten de iyi dedi. hamile kalabilirsin dedi.. insallah.

canim takilma se n belini guzelce sar ayagina corabi giy havlar cok fena adet gunu karnina . cok kramp gbi dogum sancisi gibi biseler vurur ama adet olamazdin iste o gun bebek yerlesmistr. benm kendimden hatrladigim bu

insss canm sakin ilac falan alma agirda kaldrma ne olue olmaz gorumceminde boyle oldu 1 hafta boyunca gordu sonra hamis oldu .ama betasi cok dusuktu .1 hafta sonra yukseldi gec dollenmedrn kaynaklaniyor bildigim kadariyla

insss canm sakin ilac falan alma agirda kaldrma ne olue olmaz gorumceminde boyle oldu 1 hafta boyunca gordu sonra hamis oldu .ama betasi cok dusuktu .1 hafta sonra yukseldi gec dollenmedrn kaynaklaniyor bildigim kadariyla
canim benim gorumcem de bugun bizdeydi. o da bu sekilde hamile kalmis. adet oldum zannettim dedi. hatta o mide bulantisini da enfeksiyon zannedip bir suru agir ilac almis. meger hamile imis. o anlatinca biraz unutlandim.insallah benimki de oyledir.

canim takilma se n belini guzelce sar ayagina corabi giy havlar cok fena adet gunu karnina . cok kramp gbi dogum sancisi gibi biseler vurur ama adet olamazdin iste o gun bebek yerlesmistr. benm kendimden hatrladigim bu
Hım tamam o zmn :) bakalım 13 kasım gelsin bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…