- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Ay valla bnide benide kaynanam la 2 saat dısarı çıktık yorgnlktan öldm geldiğim gibi hemen uyudum biraz :/allahim uzeimde bir agirlik biri beni okuyup uflesin
Yaz canm hayırlısı olsn. Acaba bende saglık ocagına gidip kan mı versem.benim de beta sonucum yarin cikacak. pek umutlu degilim ama sonucu yazarim buraya.
kanaman ne oldubenim de beta sonucum yarin cikacak. pek umutlu degilim ama sonucu yazarim buraya.
dur da azicik dur sabir et kuzum senin dogacak cocuk kesin 7 aylik falan dogar anasi gibi sabirsizYaz canm hayırlısı olsn. Acaba bende saglık ocagına gidip kan mı versem.ama negatif çıktı testim ya
13 kasım bat gunu bakalım nolcak :/dur da azicik dur sabir et kuzum senin dogacak cocuk kesin 7 aylik falan dogar anasi gibi sabirsiz
canim lekelenme seklinde devam ediyor. kahverengi.kanaman ne oldu
hadi yarin bize mujdeyi verbenim de beta sonucum yarin cikacak. pek umutlu degilim ama sonucu yazarim buraya.
doktor ne dedi pekicanim lekelenme seklinde devam ediyor. kahverengi.
canim senin bat ina daha vardi ama degil mi? benim de bat im 20 kasim ama malesef adet oldum lekelenme seklinde ama doktor beta istemiş. ama adet oldum sanirim.Yaz canm hayırlısı olsn. Acaba bende saglık ocagına gidip kan mı versem.ama negatif çıktı testim ya
Hayırlısı olsun kuzum. Bnm 13 kasım batcanim senin bat ina daha vardi ama degil mi? benim de bat im 20 kasim ama malesef adet oldum lekelenme seklinde ama doktor beta istemiş. ama adet oldum sanirim.
canim diger adet tarihinden 20 gun gecmis. adet olmus olabilirsin. adet kanamasina benziyor dedi ama net konusmadi. adet olmussun diyemedi. sonra birkac test istedim dedi kagida baktim beta testi de vardi. rahmin temiz, yumurta kapasiten de iyi dedi. hamile kalabilirsin dedi.. insallah.doktor ne dedi peki
canim takilma se n belini guzelce sar ayagina corabi giy havlar cok fena adet gunu karnina . cok kramp gbi dogum sancisi gibi biseler vurur ama adet olamazdin iste o gun bebek yerlesmistr. benm kendimden hatrladigim buKızlar ben üşüttüm heralde ya . Bel ve karın bölgem çok hassas. Sızlıyo gibi. Hani böyle üşütünce insanın vucudu acır ya işte oyle. İnşallah anlatabilmişimdir. Neden olmus olabilir acaba üşütme falan mı yoksa baska bişy mi
insallah canim.lutfen bana dua edin.hadi yarin bize mujdeyi ver
insss canm sakin ilac falan alma agirda kaldrma ne olue olmaz gorumceminde boyle oldu 1 hafta boyunca gordu sonra hamis oldu .ama betasi cok dusuktu .1 hafta sonra yukseldi gec dollenmedrn kaynaklaniyor bildigim kadariylacanim diger adet tarihinden 20 gun gecmis. adet olmus olabilirsin. adet kanamasina benziyor dedi ama net konusmadi. adet olmussun diyemedi. sonra birkac test istedim dedi kagida baktim beta testi de vardi. rahmin temiz, yumurta kapasiten de iyi dedi. hamile kalabilirsin dedi.. insallah.
inan tum kalbimle ederimmminsallah canim.lutfen bana dua edin.
canim benim gorumcem de bugun bizdeydi. o da bu sekilde hamile kalmis. adet oldum zannettim dedi. hatta o mide bulantisini da enfeksiyon zannedip bir suru agir ilac almis. meger hamile imis. o anlatinca biraz unutlandim.insallah benimki de oyledir.insss canm sakin ilac falan alma agirda kaldrma ne olue olmaz gorumceminde boyle oldu 1 hafta boyunca gordu sonra hamis oldu .ama betasi cok dusuktu .1 hafta sonra yukseldi gec dollenmedrn kaynaklaniyor bildigim kadariyla
Allah razi olsun.inan tum kalbimle ederimmm
Hım tamam o zmn :) bakalım 13 kasım gelsin bakalım ne olcakcanim takilma se n belini guzelce sar ayagina corabi giy havlar cok fena adet gunu karnina . cok kramp gbi dogum sancisi gibi biseler vurur ama adet olamazdin iste o gun bebek yerlesmistr. benm kendimden hatrladigim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?