- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Aminnnnnnnnayyy rabimmm. inss burda caba gosteren tum kadinlara emek veripte sadece senden dileyen kullarinin. dualarini kabul et . kizlar inss istediklerinz tez zamnda olurr
Canım 3.fotoda gölge gördüm gibi canim yarin tekrar yaparsin koyulasacak mi belirginleşecek mi bakalim. Tabi seni umutlandırmak da istemem çünkü net görülmüyor insallah yarin daha net olur canimKızlar bişey görebilen var mı ben ince.bişy görüyırm sanki
Yaptim negatif ciķti bende spiral vardi onu cikardim doktor hemen hamile kalirsin dedi olmadiyok balim gic korunmadim emzirden kestigim anda gebe kaliyordum nasipte varsa oluyor uzulme bir test yap istersen bazen ustune gorme oluyor yada yerlesme kanamasi falan
Ben uyumadım kuzum ama kızlar bugün erken uyudu galiba :)Uyumayan minnoş anneler ve anne adayları var mı
hayirlisi olsun kuzun. uzme kendini diger ay beraber safak sayarzYaptim negatif ciķti bende spiral vardi onu cikardim doktor hemen hamile kalirsin dedi olmadi
Adet gununden önce yapmıycam 1 gun kaldı zaten yarın olnan lazım olmazsan snra yapcam :/ bakalım hayırlısıCanım 3.fotoda gölge gördüm gibi canim yarin tekrar yaparsin koyulasacak mi belirginleşecek mi bakalim. Tabi seni umutlandırmak da istemem çünkü net görülmüyor insallah yarin daha net olur canim
Günaydın canım. Ben göremiyorumKızlar bişey görebilen var mı ben ince.bişy görüyırm sanki
Yarın adet gunm bakalımGünaydın canım. Ben göremiyorum
Günaydın kuzum :) ❤Günaydın kızlar :)
Zannetmeyin ki takip etmiyorum hepinize bakıyorum tek tek :)
Günaydinn tatlimmGünaydın kızlar :)
Zannetmeyin ki takip etmiyorum hepinize bakıyorum tek tek :)
Hayırlı zamanda hayırlısı olsun sağlıklısı olsun canımGUnaydin kizlar bende sabah yaptim negatif catlama ignesinin 13. Gunu demekki bu ayda olmadi diger aya insallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım :)Gunaydin herkese. Benim de sonucum 4 den sonra cikacakmis.Hala beklemedeyim.
Hayirlısı canım inaşşalhh bidahaki ayaaGUnaydin kizlar bende sabah yaptim negatif catlama ignesinin 13. Gunu demekki bu ayda olmadi diger aya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?