canim bildigim kadariyla ustune gorulunce sabahlari cok bulanti baslarmis bunu hic kimse genelde anlamazmis sen bir test yapsana kuzumBen size bişey sormak istiyorum canlıanne abla:) benim Ekim 22 bat günümdü bi gün gecikti 23 Ekim’de oldum normal adet sancısından çok farklı bi agrım vardı hele ilk gün çok agrım oldu iki gün sürdü 3. Gün çok azaldı ve 5. Gün nerdeyse kesildi ama benim adetim 6 gün sürüyo sonra 7 8 gün sonra hamilelik belirtilerim başladı ben acaba üstüne mi kaldım öyle olabilir mi
yaptin mi canmHayırlısı abla bakalım.
1 bçk saate falan yaparım. Saat 1 2 gibi.
Benim sabahları zaten bulantım oluyo bende geçsin diye hemen bişey yiyorum hatta bi gün bayağı fenalaşmıştımcanim bildigim kadariyla ustune gorulunce sabahlari cok bulanti baslarmis bunu hic kimse genelde anlamazmis sen bir test yapsana kuzum
Kan vermiştim dün bugün alıcam işte birazdanBenim sabahları zaten bulantım oluyo bende geçsin diye hemen bişey yiyorum hatta bi gün bayağı fenalaşmıştım
Ben dün kan verdim bugün alıcam ve kasıklarımda da agrı var batma seklındecanim bildigim kadariyla ustune gorulunce sabahlari cok bulanti baslarmis bunu hic kimse genelde anlamazmis sen bir test yapsana kuzum
Yaptım negatif.yaptin mi canm
Selam canım. Dün başladım testlere. Silik şimdilik. Devam edicem. Her gün 16.30-17.00 arası yapacağım. 4 te çıkıyorum çünkü. Eve gidene kadar buçuk oluyor.
aşırı akıntı problemim var benimde enfeksiyondan şüpheleniyorum kültür yaptırayım dedim doktor gerek görmedi fitil yazdı onu alıcam haftaya pztesi kontrolüm var büyüyo galiba :)Selam canım. Dün başladım testlere. Silik şimdilik. Devam edicem. Her gün 16.30-17.00 arası yapacağım. 4 te çıkıyorum çünkü. Eve gidene kadar buçuk oluyor.
Senin nasıl gidiyor?
cok heycanli ins gebesindir kuzumKan vermiştim dün bugün alıcam işte birazdan
meylen aman balim cok dikkat et nalet enfeksiyon cok kotu erken dogumu tetikliyor benm 24 haftalarda kultr yapildi orda da cikti bebegimin gelisimi hep geriden geldi ve suyum bitmisti az daha bebegime. zarar verecktiaşırı akıntı problemim var benimde enfeksiyondan şüpheleniyorum kültür yaptırayım dedim doktor gerek görmedi fitil yazdı onu alıcam haftaya pztesi kontrolüm var büyüyo galiba :)
hadiya .cizgi falNda. mi cikmadiYaptım negatif.büyük ihtimal adet olurum bugun yada yarın
Yok biraz bekliycem bakalım kurusn . Offf bu ayda tutmams..hadiya .cizgi falNda. mi cikmadi
hadi hayirlisi olsunKan vermiştim dün bugün alıcam işte birazdan
valla canm siz ole negatifi gorunce sanki benm basima gelmis gibi uzuluyorum hayirlisi allahtanYok biraz bekliycem bakalım kurusn . Offf bu ayda tutmams..
Kaldı önümüzdeki aya..
Bişey görünüyor mu ?hadiya .cizgi falNda. mi cikmadi
anlam veremedim ki canım kaşıntı yok koku yok sap sarı bi akıntı hayır kültüre gerek yok bu fitil yeterli olur bu dönemde ilaç veremem sana dedi inşallah ben yanılıyorumdurmeylen aman balim cok dikkat et nalet enfeksiyon cok kotu erken dogumu tetikliyor benm 24 haftalarda kultr yapildi orda da cikti bebegimin gelisimi hep geriden geldi ve suyum bitmisti az daha bebegime. zarar vereckti
ben göremedim kuzuBişey görünüyor mu ?
balim o hamilik akintisi yanilmiyorsam bu haftalarda olmasi normal yanma falan yoksa skinti yoktur. bubyuzden evham yapma ne diyecktim basladi mi bulantilar koku hasasiyetianlam veremedim ki canım kaşıntı yok koku yok sap sarı bi akıntı hayır kültüre gerek yok bu fitil yeterli olur bu dönemde ilaç veremem sana dedi inşallah ben yanılıyorumdur
İnşallah. Bende bişy görmedim.ben göremedim kuzuinşallah yanılırız testte çıkmıyodur da hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?