koku çok değil ama mide bulantıları vuruyo sabahları değil daha çok akşamları günde bi kaç yokluyo canım anca anca kendini gösterir 6+3 olduk çok şükür :)balim o hamilik akintisi yanilmiyorsam bu haftalarda olmasi normal yanma falan yoksa skinti yoktur. bubyuzden evham yapma ne diyecktim basladi mi bulantilar koku hasasiyeti
kuzum seni umutlandirmak istemem ama golgemsi gibi bir cizgi var ins cikar sen testlere para verecegine kan verseydin suan hersey netlesirdiBişey görünüyor mu ?
ben göremedim kuzuinşallah yanılırız testte çıkmıyodur da hamilesindir
üzülme canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda inşallahİnşallah. Bende bişy görmedim.
Bu ay çok umutluydum aslında. Nasipte Yokmus demkkiHayırlısı İnşallah..
Valla vermedim . Yarın sabah olmadı veririm tabii eger bugun adet olmazsamkuzum seni umutlandirmak istemem ama golgemsi gibi bir cizgi var ins cikar sen testlere para verecegine kan verseydin suan hersey netlesirdi
dur bakim senin için telden giripFotoğrafı yakınlaştırıp bakınca beyaz çizgi gördm şimdi :/
Amin canımm Allah Razı olsun ❤üzülme canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Bak bakalım :) saol ❤dur bakim senin için telden girip
balim benm ya haftaya inss kalp atislarinida duyarsin ne guzel bir. duygudur sen bol bol ye . ye kus bebis vitamin alsin ilk haftalardan. basla yemeye kilo alacam diye korkma en guzel yanida kilolu gobuslu olmakkoku çok değil ama mide bulantıları vuruyo sabahları değil daha çok akşamları günde bi kaç yokluyo canım anca anca kendini gösterir 6+3 olduk çok şükür :)
periBişey görünüyor mu ?
peri yakilasinca ince dwgilde kalin bir cizgi var kuzu. gidip acile mi gitsenBişey görünüyor mu ?
Bende onu gördüm fotoda ama off boşyere umutlanmak istemiyorumperi
peri yakilasinca ince dwgilde kalin bir cizgi var kuzu. gidip acile mi gitsen
O sanırım kuruma yeri kuzum sen bekle yarın adet olmazsan kan ver bence soru işaretinden kurtulursun inşallah vardır bebişinBak bakalım :) saol ❤
hemen cikti mi peki bu cizgi ilk 10 dk daperi
peri yakilasinca ince dwgilde kalin bir cizgi var kuzu. gidip acile mi gitsen
İnşallah canm. Sen adetin geçtikten snra mı öğrenmiştin yoksa gecmeden mi ?Eki Görüntüle 2205459
O sanırım kuruma yeri kuzum sen bekle yarın adet olmazsan kan ver bence soru işaretinden kurtulursun inşallah vardır bebişin
valla ben göremedim canımmeylen ne dersin sence cikmis mi bana gore cikmis gibi
Evet testi yeni yaptm zatenhemen cikti mi peki bu cizgi ilk 10 dk da
4 gün önce erken gebelik testinde çıktı canımİnşallah canm. Sen adetin geçtikten snra mı öğrenmiştin yoksa gecmeden mi ?
Eki Görüntüle 2205459
O sanırım kuruma yeri kuzum sen bekle yarın adet olmazsan kan ver bence soru işaretinden kurtulursun inşallah vardır bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?