İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aşırı akıntı problemim var benimde enfeksiyondan şüpheleniyorum kültür yaptırayım dedim doktor gerek görmedi fitil yazdı onu alıcam haftaya pztesi kontrolüm var büyüyo galiba :)
Doktor ne diyorsa odur canım. Evham, stres yapma sakın. Güzel bi gebelik geçirirsin inşallah.

balim o hamilik akintisi yanilmiyorsam bu haftalarda olmasi normal yanma falan yoksa skinti yoktur. bubyuzden evham yapma ne diyecktim basladi mi bulantilar koku hasasiyeti
Ben geldim sağlık ocağından hamile değilmişim bayanlar zaten bata 8 gün vardı hayırlısı olsun insallah hepimiz için demek ki hayırlı olan buymuş

Peri uzulme canim bende yaptim bugun catlatma ignesinin 14. Gunu ama tertemiz bi negatif nasip degilmis bu da benimki

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 43
Peri uzulme canim bende yaptim bugun catlatma ignesinin 14. Gunu ama tertemiz bi negatif nasip degilmis bu da benimki
Ayy canım en azından temkinli davrandın sen çünkü ben de aynı şeyi yaşamış sana söylemiştim. Ben o siliklik ve 5.88 den sonra o tertemiz T yi görünce çok kötü olmuştum. Böyle vücudumu bi sıcaklık kalmamıştı birden. şimdi çok iyiyim ama. Sadece gerekeni yapıyorum ve bekliyorum. O kadar.

Valla canim bi his yoktu yaa hamile kalmadigimi biliyordum sanki cikan silik cizgiler ignenin etkisiydi onuda tahmin ettim siliklesti yok oldu zAten Allah hayirli zamani bekliyodur ne dim cok istiyorum ama olmuyo kendimi hirpalamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…