- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Degerin kaçtı peki?4 gün önce erken gebelik testinde çıktı canım
testi yaptıktan bi kaç saat sonra kan verdim 24 tü canımDegerin kaçtı peki?
inss vardir bence kan versinevet orayı gördüm ama kuruma yeri gibi sanki bilemedim kuzum ya inşallah vardır
Test tam kurumadı ama.evet orayı gördüm ama kuruma yeri gibi sanki bilemedim kuzum ya inşallah vardır
testi yaptıktan bi kaç saat sonra kan verdim 24 tü canım
İnşallah sağlıkla kucagına almak nasip olsun..❤
Amiiin ammiiiiiiinn❤Aminn canım inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin Rabbimmm
maşallah kız valla4 olcak olcak:)
Bence yok canım. Hayırlısı olsun. Adet ol da başla çalışmalara.Bişey görünüyor mu ?
Doktor ne diyorsa odur canım. Evham, stres yapma sakın. Güzel bi gebelik geçirirsin inşallah.aşırı akıntı problemim var benimde enfeksiyondan şüpheleniyorum kültür yaptırayım dedim doktor gerek görmedi fitil yazdı onu alıcam haftaya pztesi kontrolüm var büyüyo galiba :)
işte bunlar hep kötü tecrübeden :) testlerini koyulaşmaya başlayınca mesaj at bana yada etiketle beraber bakalım canımDoktor ne diyorsa odur canım. Evham, stres yapma sakın. Güzel bi gebelik geçirirsin inşallah.
Aynen canm arada bir adet agrısı yokluyo zaten. Olurum heralde bugun yada yarınBence yok canım. Hayırlısı olsun. Adet ol da başla çalışmalara.
Ben geldim sağlık ocağından hamile değilmişim bayanlar zaten bata 8 gün vardı hayırlısı olsun insallah hepimiz için demek ki hayırlı olan buymuşbalim o hamilik akintisi yanilmiyorsam bu haftalarda olmasi normal yanma falan yoksa skinti yoktur. bubyuzden evham yapma ne diyecktim basladi mi bulantilar koku hasasiyeti
olsun balim canin sag olsunBen geldim sağlık ocağından hamile değilmişim bayanlar zaten bata 8 gün vardı hayırlısı olsun insallah hepimiz için demek ki hayırlı olan buymuş
Amin insallah ama tamamen hayal kırıklığıolsun balim canin sag olsun
Ayy canım en azından temkinli davrandın sen çünkü ben de aynı şeyi yaşamış sana söylemiştim. Ben o siliklik ve 5.88 den sonra o tertemiz T yi görünce çok kötü olmuştum. Böyle vücudumu bi sıcaklık kalmamıştı birden.Peri uzulme canim bende yaptim bugun catlatma ignesinin 14. Gunu ama tertemiz bi negatif nasip degilmis bu da benimki
Valla canim bi his yoktu yaa hamile kalmadigimi biliyordum sanki cikan silik cizgiler ignenin etkisiydi onuda tahmin ettim siliklesti yok oldu zAten Allah hayirli zamani bekliyodur ne dim cok istiyorum ama olmuyo kendimi hirpalamak istemiyorumAyy canım en azından temkinli davrandın sen çünkü ben de aynı şeyi yaşamış sana söylemiştim. Ben o siliklik ve 5.88 den sonra o tertemiz T yi görünce çok kötü olmuştum. Böyle vücudumu bi sıcaklık kalmamıştı birden.şimdi çok iyiyim ama. Sadece gerekeni yapıyorum ve bekliyorum. O kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?