- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
ay hadi inşallah vardır da katılırsın sende aramıza canım Allah yüzüne baksınÇok şükür benim bat 9 kasımdi, 7 kasımda erken gebelik testi silik çıkınca koşa koşa kan testine gittim 44.51 çıktı Allah'ın izniyle, bugün tekrar verdim artış olucakmi diye bekliyoruz çok heyecanlı
@canli annePeri Tozuu @Meylen K Kutsal Alerji S Sabirla bekliyordu @AllahvarAllahyar
Hayırlı olsun canm bnm hadi gözün aydın içini ferah tut meleğin seninledir inşallah ❤Çok şükür benim bat 9 kasımdi, 7 kasımda erken gebelik testi silik çıkınca koşa koşa kan testine gittim 44.51 çıktı Allah'ın izniyle, bugün tekrar verdim artış olucakmi diye bekliyoruz çok heyecanlı
@canli annePeri Tozuu @Meylen K Kutsal Alerji S Sabirla bekliyordu @AllahvarAllahyar
bata 8 gün kala çıkar mı bilemedim inan ki çünkü 4 gün kala 24le öğrendim çok mu acele ettin acabaBen geldim sağlık ocağından hamile değilmişim bayanlar zaten bata 8 gün vardı hayırlısı olsun insallah hepimiz için demek ki hayırlı olan buymuş
Bnmde oyle maalesef. Ama henuz adet olmadm hayırlısı Allahtan :)Peri uzulme canim bende yaptim bugun catlatma ignesinin 14. Gunu ama tertemiz bi negatif nasip degilmis bu da benimki
Hayirli olsun canim iyi haberler bizede iyi geliyoYeni olduğum için nasıl alıntı yapılıyor daha kesfedemedim
Amin kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorumHayırlı olsun canm bnm hadi gözün aydın içini ferah tut meleğin seninledir inşallah ❤
Bende canim bide benm igneden oncede kendi kendini iki yumurtam catlamisti ama nasip degilmis olsam da kurtulsam modundayimBnmde oyle maalesef. Ama henuz adet olmadm hayırlısı Allahtan :)
Aminnn canm. ❤Amin kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum
Burayı çok sevdim çok güzel
Ben adet olmayacak gibi hissediyorum nedense :/Bende canim bide benm igneden oncede kendi kendini iki yumurtam catlamisti ama nasip degilmis olsam da kurtulsam modundayim
Canim bende olcagimdan eminim biliyomusun artik kullanici adimi degistirdim sabirla bekliyorum herseyde bi hayir vardir diyipBen adet olmayacak gibi hissediyorum nedense :/
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Rabbim bize de nasip etse de o süreci takip etsek beraber keşke.Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım ama 3-4 aydır sürekli takipteyim tek tek yazılanları okuyorum , artık bende aktif olarak katilayim istedim. Hamile kalmayi isteyen tüm arkadaşlara dua ediyorum her namazda Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben bilmiyorm ya. Bnm bugun geçti zaten akşam olursam bilemem de. Bnm adetün ilk gunu feci agrım oluyor son gune kadar yavas yavas azalıyo. Bnde hiç bişy yok. Bakalım hayırlısıCanim bende olcagimdan eminim biliyomusun artik kullanici adimi degistirdim sabirla bekliyorum herseyde bi hayir vardir diyip
Amin Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucaginiza almak nasip etsinHayırlı olsun. Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Rabbim bize de nasip etse de o süreci takip etsek beraber keşke.
Allah sabır versin canım. Bi daha yaşamazsın inşallah.Nasip olursa bu 2. Hamileligim olacak ilkinde 11.haftalikken kalp atışı alinamadigi için kürtaj olduinşallah değerim artmıştır . Kızlar geçen ay kendimi çok takip ettim dinledim bütün psikolojik hamilelik belirtilerini yaşadım ama hamile degilmisim 20 tane filanda test yapmıştım bu ay dedim yapmicam böyle çünkü fena oluyo sonuç pozitif olmayınca . Saldim valla ovulasyon gunlerimi degerlendirdim güzel , bide adet bittikten sonra 1 gün arayla ilişki en iyisi sanırım ben bu ay öyle yaptım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?