İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Rabbim bize de nasip etse de o süreci takip etsek beraber keşke.

Nasip olursa bu 2. Hamileligim olacak ilkinde 11.haftalikken kalp atışı alinamadigi için kürtaj oldu inşallah değerim artmıştır . Kızlar geçen ay kendimi çok takip ettim dinledim bütün psikolojik hamilelik belirtilerini yaşadım ama hamile degilmisim 20 tane filanda test yapmıştım bu ay dedim yapmicam böyle çünkü fena oluyo sonuç pozitif olmayınca . Saldim valla ovulasyon gunlerimi degerlendirdim güzel , bide adet bittikten sonra 1 gün arayla ilişki en iyisi sanırım ben bu ay öyle yaptım artık

Canim bende olcagimdan eminim biliyomusun artik kullanici adimi degistirdim sabirla bekliyorum herseyde bi hayir vardir diyip
Ben bilmiyorm ya. Bnm bugun geçti zaten akşam olursam bilemem de. Bnm adetün ilk gunu feci agrım oluyor son gune kadar yavas yavas azalıyo. Bnde hiç bişy yok. Bakalım hayırlısı

Allah sabır versin canım. Bi daha yaşamazsın inşallah.
Ben de öyle canım. Geçen ay çok inandım. Çok belirti vardı. Kesin dedim. Hatta silik görünce iğneden olabileceğine rağmen değildir diyip avm lerde güvenlikten geçmiyordum bu ay adet bitti. Ovu testi aldım diye yapıyorum ama öylesine. Çünkü gün aşırı ilişkiye başladım ve öyle devam edeceğim.

Kızlar şimdi bişey sölicem bakın nasip diyoruz ya hayırlısı diyoruz ya inanın en önemlisi o hamile kalmak sorun değil.
Hamile kaldıktan sonra sağlıkla kalması önemli.
Kürtaj olduğumu biliyosunuz bi çoğunuz belki aranızda yaşayan var yada hiç yaşamayan var bilmiyorum.
O süreçte ölü bebeği aldırmamak için nasıl direndiğimi narkozdan kendimi parçalayarak uyandığımı gecelerce ağladığımı bi görseydiniz anlardınız eminim.
Tuzu kuru olarak değerlendirmeyin lütfen. İnanın Allahın gücüne gitmesin ama o acıyı yaşayacağıma keşke hamile kalmak için aylarca yıllarca uğraşsaydım. İnanın bunu çok isterdim. Rabbim kimseye yaşatmasın ve sağlıklı gebelik nasip etsin. Gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…