İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gerçekten çok haklısın. Ben her zaman öyle dua ediyorum .

Allah cümlemizden uzak etsin. Çok zor canım. Allah sabır versin yaşayanlara da yaşamayıp bekleyenlere de. Şöyle de bi şey var ki acılar bencildir. Herkesin acısı ona daha zor gelir. Her türlüsü zor yani canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin ve hayırlısına inanacak güç versin.

. Ah canim karnimda kalbi atmayan kesesi bozulan bebegi aldirmamak icin ortaligi yiktm annem esim kardesim hastanee zor goturdu aglaya aglaya yattim o masaya aglaya aglaya uyandim o kadar zorki Allah bunu kimseye yasatmasin bi daha boyle olcaksa Allah vermesin herseyin hayirlisini sagliklisini nasip etsin

evet kesinlikle acılar bencil ama yaşayan bişeyi kaybetmek çok çok zor Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

kesinlikle yaşamış biri olarak o kadar haklısın ki sağlıkla gelsin hepsi Allahım düşmanıma vermesin.

Amiiinnnn insallah :)

Yani canım çok mümkün değil gibi geliyo bana bilmiyorum ama ki ben 27 günde bi adet oluyorum 13. Gün yumurtladım Eminim ona rağmen 4 gün kala böyle çıktı yani insallah vardır
Ya ben şöyle anlatayım gerçekten sinirlerim bozuldu benimde ağlayıp duruyorum neyse... benm adet günüm 22 ekimdi bi gün gecikmeyle 23 te oldum ilk gün normal adet sancısından daha fazla sancım oldu 2 gün sürdü 3. Gün kan azaldı bayağı ondan sonra hep kahverengi gibi az az damla damla geldi normalde benim 6 gün 7 gün sürerdi 5 te kesildi adetim sonra 7 8 gün sonra göğüslerim şişti ağrımaya başladı Ayaklarımda sinek ısırığı gibi seyler çıktı bayağı kaşındı yara oldu hatta yüzüm acayip sivilcelendi göğüslerimde damarlar çıktı ve uçları belirdi sivilce tarzındada bişeyler çıktı göğsümde sonra sabahları ilk uyandığım da midem acayip bulanıyordu bi gün hatta fenalaştım o derece o yüzden kan testi verdim dün ve adetime 9 gün kalmıştı bugün sonuçları aldım 0.100 dü ama suan kasıklarımda batmalar var Arada da bayağı ağrılı geliyo bu batmalar

Tamamda üstüne görme böyle bişey değil canım birincisi kırmızı kan olmaz ikincisi adet sancısı olmaz az leke gelir ve biter adetler üşütmeye bağlı olarak yumurtlamaya göre vs az sancılı fazla uzun fazla kısa sürebilir sen belirti aramışsın sadece sana tuhaf gelmiş ama tuhaf bi durum yok dediğim gibi döllenme yerleşme yaklaşık 12 gün sürüyo 8 gün önce çıkmasını bekleyemeyiz o yüzden :) adetini bekle en azından bi kaç gün kalana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…