- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Canım belkide yumurtlama dönemindesin. Değerlendir sen.Ya ben şöyle anlatayım gerçekten sinirlerim bozuldu benimde ağlayıp duruyorum neyse... benm adet günüm 22 ekimdi bi gün gecikmeyle 23 te oldum ilk gün normal adet sancısından daha fazla sancım oldu 2 gün sürdü 3. Gün kan azaldı bayağı ondan sonra hep kahverengi gibi az az damla damla geldi normalde benim 6 gün 7 gün sürerdi 5 te kesildi adetim sonra 7 8 gün sonra göğüslerim şişti ağrımaya başladı Ayaklarımda sinek ısırığı gibi seyler çıktı bayağı kaşındı yara oldu hatta yüzüm acayip sivilcelendi göğüslerimde damarlar çıktı ve uçları belirdi sivilce tarzındada bişeyler çıktı göğsümde sonra sabahları ilk uyandığım da midem acayip bulanıyordu bi gün hatta fenalaştım o derece o yüzden kan testi verdim dün ve adetime 9 gün kalmıştı bugün sonuçları aldım 0.100 dü ama suan kasıklarımda batmalar var Arada da bayağı ağrılı geliyo bu batmalar
Nasıl kan kırmızı olmaz kana kırmızı rengini veren alyuvar değil mi al da kırmızı demek :) bide ben sürekli sancı görüyorum sürekli üşütemem heralde bide düzenli olurum öyle adet olmuşken belirti hiç beklemedimTamamda üstüne görme böyle bişey değil canım birincisi kırmızı kan olmaz ikincisi adet sancısı olmaz az leke gelir ve biter adetler üşütmeye bağlı olarak yumurtlamaya göre vs az sancılı fazla uzun fazla kısa sürebilir sen belirti aramışsın sadece sana tuhaf gelmiş ama tuhaf bi durum yok dediğim gibi döllenme yerleşme yaklaşık 12 gün sürüyo 8 gün önce çıkmasını bekleyemeyiz o yüzden :) adetini bekle en azından bi kaç gün kalana kadar
Yumurtlama belirtileri böyle mi oluyo böyle oluyosa nerdeyse 1.5 yıldır evliyim önceden neden yaşamadım ve belirtiler bu kadar uzun sürüyomu kafam karıştı :)Canım belkide yumurtlama dönemindesin. Değerlendir sen.
Korunuyor muydun?Yumurtlama belirtileri böyle mi oluyo böyle oluyosa nerdeyse 1.5 yıldır evliyim önceden neden yaşamadım ve belirtiler bu kadar uzun sürüyomu kafam karıştı :)
Geçen aydan beri korunmuyorum evliliğim ilk 6 ayındada hiç korunmadımKorunuyor muydun?
Hayır kahve ve pembe kan olur yerleşme kanaması üstüne görme dediğimiz olayda adet gibi kırmızı kan olmaz kırmızı kan taze kan demek :)Nasıl kan kırmızı olmaz kana kırmızı rengini veren alyuvar değil mi al da kırmızı demek :) bide ben sürekli sancı görüyorum sürekli üşütemem heralde bide düzenli olurum öyle adet olmuşken belirti hiç beklemedim
Ilaçla mı Korunuyor dun?Geçen aydan beri korunmuyorum evliliğim ilk 6 ayındada hiç korunmadım
Hmmm peki ben yanlış anladım o zaman :)Hayır kahve ve pembe kan olur yerleşme kanaması üstüne görme dediğimiz olayda adet gibi kırmızı kan olmaz kırmızı kan taze kan demek :)
Hyr geri çekilme ileIlaçla mı Korunuyor dun?
canim sen degerlendir balim. bugunuEki Görüntüle 2205538
Kızlar yorumlarmısınız ?
@Meylen A Annelerin en yorgunu K Kutsal Alerji Eki Görüntüle 2205538
Benimde 0.100 dü olabilirmiymiş yani insallah ikimizinde öyledirSelam kızlar adetimin ilk günü geçince beta HCG (Total)0.1referans araliar 0.5,3du dün yaptırdım altı gün geçti total hcg 0.18 referans aralığı 0-5 doktor adet olamazsan 14 güne kadar tekrar bakicaz değerlerine dedi geç döllenme ooabilri dedi
Bana mı sordun canım0.1 kuzu bide Total hcg olunca beta gibi tam göstermemiş insallin senin kaçıncı günün
Evet kuzumBana mı sordun canım
. Kuzum benim daha 8 gün var :))))Evet kuzum
Sürekli olctur kanını. Kuzum benim daha 8 gün var :))))
Hergün kan vereyim yani öyle mi diyorsun canım bide benim d vitaminim çok eksikti bide b12 doktor ilaç verdi kullanayımmı sence ?Sürekli olctur kanını
dilza bu gun asiri iliskiyi anlamis degilim:)Aynen canım. Teste de gün aşırı ilişkiye de devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?