İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım belkide yumurtlama dönemindesin. Değerlendir sen.

Nasıl kan kırmızı olmaz kana kırmızı rengini veren alyuvar değil mi al da kırmızı demek :) bide ben sürekli sancı görüyorum sürekli üşütemem heralde bide düzenli olurum öyle adet olmuşken belirti hiç beklemedim

Canım belkide yumurtlama dönemindesin. Değerlendir sen.
Yumurtlama belirtileri böyle mi oluyo böyle oluyosa nerdeyse 1.5 yıldır evliyim önceden neden yaşamadım ve belirtiler bu kadar uzun sürüyomu kafam karıştı :)

Kızlar biri pcolular için bi macundan bahsetmişti. İnstagramda bi adres verickti. Kusura bakmayın, vaktim yoktu yazamadım o an. Şiödi de hatırlamıyorum.

Hayır kahve ve pembe kan olur yerleşme kanaması üstüne görme dediğimiz olayda adet gibi kırmızı kan olmaz kırmızı kan taze kan demek :)

Selam kızlar adetimin ilk günü geçince beta HCG (Total)0.1referans araliar 0.5,3du dün yaptırdım altı gün geçti total hcg 0.18 referans aralığı 0-5 doktor adet olamazsan 14 güne kadar tekrar bakicaz değerlerine dedi geç döllenme ooabilri dedi

Benimde 0.100 dü olabilirmiymiş yani insallah ikimizinde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…