- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
rabbim bir daha yasatmasin insallah. sana cok icime dokundu dedigin agladim. suan. Ah canim karnimda kalbi atmayan kesesi bozulan bebegi aldirmamak icin ortaligi yiktm annem esim kardesim hastanee zor goturdu aglaya aglaya yattim o masaya aglaya aglaya uyandim o kadar zorki Allah bunu kimseye yasatmasin bi daha boyle olcaksa Allah vermesin herseyin hayirlisini sagliklisini nasip etsin
Tamam ablacanim sen degerlendir balim. bugunu
Neden böyle bişey dediniz anlamadım hergün kan mı verilirSürekli olctur kanını
bende diyorum bizim kizlara oyle yapin diye allah tamamina erdirsinNasip olursa bu 2. Hamileligim olacak ilkinde 11.haftalikken kalp atışı alinamadigi için kürtaj olduinşallah değerim artmıştır . Kızlar geçen ay kendimi çok takip ettim dinledim bütün psikolojik hamilelik belirtilerini yaşadım ama hamile degilmisim 20 tane filanda test yapmıştım bu ay dedim yapmicam böyle çünkü fena oluyo sonuç pozitif olmayınca . Saldim valla ovulasyon gunlerimi degerlendirdim güzel , bide adet bittikten sonra 1 gün arayla ilişki en iyisi sanırım ben bu ay öyle yaptım artık
bi gün dolu bi gün boş canım :)dilza bu gun asiri iliskiyi anlamis degilim:)
Ben doktoruma bu sonuçla gitsem allasen bi git yaa deer. Ki gitmem de. 5 in altı gebelik yok demektir. Çok da dallanıp budaklandırmaya gerek yok bence. Her türlü şeyden etkilenip adet gecikmesi yaşayabiliriz. Adet gecikmesi illa gebelik işaretidir demek değildir.Selam kızlar adetimin ilk günü geçince beta HCG (Total)0.1referans araliar 0.5,3du dün yaptırdım altı gün geçti total hcg 0.18 referans aralığı 0-5 doktor adet olamazsan 14 güne kadar tekrar bakicaz değerlerine dedi geç döllenme ooabilri dedi
Öyle tabi canım Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zorKızlar şimdi bişey sölicem bakın nasip diyoruz ya hayırlısı diyoruz ya inanın en önemlisi o hamile kalmak sorun değil.
Hamile kaldıktan sonra sağlıkla kalması önemli.
Kürtaj olduğumu biliyosunuz bi çoğunuz belki aranızda yaşayan var yada hiç yaşamayan var bilmiyorum.
O süreçte ölü bebeği aldırmamak için nasıl direndiğimi narkozdan kendimi parçalayarak uyandığımı gecelerce ağladığımı bi görseydiniz anlardınız eminim.
Tuzu kuru olarak değerlendirmeyin lütfen. İnanın Allahın gücüne gitmesin ama o acıyı yaşayacağıma keşke hamile kalmak için aylarca yıllarca uğraşsaydım. İnanın bunu çok isterdim. Rabbim kimseye yaşatmasın ve sağlıklı gebelik nasip etsin. Gerisi boş.
Bir gün yapıp bir gün yapmama demek canım :)dilza bu gun asiri iliskiyi anlamis degilim:)
Aminnnnn inşallah canım cümlemize nasip etsin inşallahÖyle tabi canım Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zorbebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
hee normalde bende ole yapiyorum gun asiri. deyince. gunduzden. gibi oluyor:)Bir gün yapıp bir gün yapmama demek canım :)
Ya abla ya hahahahahhahee normalde bende ole yapiyorum gun asiri. deyince. gunduzden. gibi oluyor:)
hahah vala cok cahilim keske olsem:)Ya abla ya hahahahahha
hahahyy suan halimi goraenin
hahah vala cok cahilim keske olsem:)
Hahaha bende sabah yapmak diye anlıyordum daha çok öğrenceğim şey var burdan :))Bir gün yapıp bir gün yapmama demek canım :)
Oooo maşalllaah :)Kizlar beta hcg Sonucum 1160.10 çıktı Allah'a çok şükür . Inşallah yarın doktorada gidicemA Annelerin en yorgunu senin tahminin doğru çıktı
Yumurta atılmıyor bebeğim kalınlaşan rahim dökülüyor adetle birlikte :) yumurta zaten küçücük bişey o yok olup gidiyor vücutta rahimin dökülmesini sağlayan da hormonlar streste hormonları direk etkiliyor :)Peeekkkkiii kızzzlaaar ben size bişy sorcam. Mesela şu adet gecikmesi hani stresten falan oluyo ya,
Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunması gerekmez mi ? 14 gunden snra yumurta adetle atılmaz mı ? Atılır. Ee peki stres yapınca vucut yumurtayı neden vucuta tutuyor ?
Kafamda deli sorularNiye böyle karıstı ki iç içe
A Annelerin en yorgunu @Meylen K Kutsal AlerjiSeena Birmucize20192024
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah :)Kizlar beta hcg Sonucum 1160.10 çıktı Allah'a çok şükür . Inşallah yarın doktorada gidicemA Annelerin en yorgunu senin tahminin doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?