İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

rabbim bir daha yasatmasin insallah. sana cok icime dokundu dedigin agladim. suan

bende diyorum bizim kizlara oyle yapin diye allah tamamina erdirsin

Ben doktoruma bu sonuçla gitsem allasen bi git yaa deer. Ki gitmem de. 5 in altı gebelik yok demektir. Çok da dallanıp budaklandırmaya gerek yok bence. Her türlü şeyden etkilenip adet gecikmesi yaşayabiliriz. Adet gecikmesi illa gebelik işaretidir demek değildir.

Öyle tabi canım Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zor bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Nasipte ne zaman varsa o zaman olur . Ona bakılırsa benim normalde bu ay adetim öncekine göre daha değişikti ilk 3 gün normal oldum ondan sonraki 3 gün sadece leke oluyordu ama hamile değildim yani . Psikoloji herşeyi etkiliyor ben hamileyim diye düşünürken başka bir rahatsızlığım çıktı . Adetim bitti 3 gün oluyor sabah kalktığımda veya çok çay falan içtiğimde midem bulanıyor herşeyi ona yormamak lazım bende kendimi çok dinliyordum ama önce bu psikolojiyi atmak lazım. Çevremdekilere bakıyorum ne kendilerini dinlemişler ne bişey yapmışlar hamile olduğunu bile anlayamayan tesadüfen öğrenen arkadaşlarım var . Rahatlamak en iyisi ....

Peeekkkkiii kızzzlaaar ben size bişy sorcam. Mesela şu adet gecikmesi hani stresten falan oluyo ya,
Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunması gerekmez mi ? 14 gunden snra yumurta adetle atılmaz mı ? Atılır. Ee peki stres yapınca vucut yumurtayı neden vucuta tutuyor ? Yada nasıl o vucuttan atılmıyor. Vucut onu nasıl hala atmıyor ???
Kafamda deli sorular Niye böyle karıstı ki iç içe
A Annelerin en yorgunu @Meylen K Kutsal Alerji Seena Birmucize20192024

Yumurta atılmıyor bebeğim kalınlaşan rahim dökülüyor adetle birlikte :) yumurta zaten küçücük bişey o yok olup gidiyor vücutta rahimin dökülmesini sağlayan da hormonlar streste hormonları direk etkiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…