- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
:))) peri beyin fırtınası yaşattın bize :) aklıma ilk gelen hani şu menepoza giren kadınlar geldi aklıma :)Peeekkkkiii kızzzlaaar ben size bişy sorcam. Mesela şu adet gecikmesi hani stresten falan oluyo ya,
Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunması gerekmez mi ? 14 gunden snra yumurta adetle atılmaz mı ? Atılır. Ee peki stres yapınca vucut yumurtayı neden vucuta tutuyor ?Yada nasıl o vucuttan atılmıyor. Vucut onu nasıl hala atmıyor ???
Kafamda deli sorularNiye böyle karıstı ki iç içe
A Annelerin en yorgunu @Meylen @dilzapek @SenaaashnBirmucize20192024
Hahaha bende sabah yapmak diye anlıyordum daha çok öğrenceğim şey var burdan :))
benm tam aksine steres yapinca hemn adet oluyorm:) kuzum hormonlarla alakali bir durum .vucutta sadece ostrojen hormonu yokki kuzum. duzenli adet gorenin zaten ya usutmedwn ya steresddn yada gebelikten gecikirPeeekkkkiii kızzzlaaar ben size bişy sorcam. Mesela şu adet gecikmesi hani stresten falan oluyo ya,
Ama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunması gerekmez mi ? 14 gunden snra yumurta adetle atılmaz mı ? Atılır. Ee peki stres yapınca vucut yumurtayı neden vucuta tutuyor ?Yada nasıl o vucuttan atılmıyor. Vucut onu nasıl hala atmıyor ???
Kafamda deli sorularNiye böyle karıstı ki iç içe
A Annelerin en yorgunu @Meylen @dilzapek @SenaaashnBirmucize20192024
Dr yumurtayı adetle atarsın demişti bi ara ?Yumurta atılmıyor bebeğim kalınlaşan rahim dökülüyor :) yumurta zaten küçücük bişey o yok olup gidiyor rahimin dökülmesini sağlayan da hormonlar streste hormonları direk etkiliyor :)
kuzum burda tecrube konusuyor massalh .gayet iyimis .doktordan randevu al istersen kese olusmustr simdi bu deger onu gosteriyor:)Kizlar beta hcg Sonucum 1160.10 çıktı Allah'a çok şükür . Inşallah yarın doktorada gidicemA Annelerin en yorgunu senin tahminin doğru çıktı
Amiiinnn Rabbim herkese nasip etsin burda pozitif değer görünce kendiminmis gibi seviniyordum valla, inşallah tez zamanda tüm bekleyenlerden güzel haber alalım ben hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuşGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah :)
Beyin çok tuhaf bi yer canım ve bütün herşey hormonlar vs orda bitiyo beyin hadi bak döllenme olmadı artık atabilirsin diye uyarı gönderip adeti başlatıyor dökülüyo bi sonraki ay için rahim hazırlanıyoDr yumurtayı adetle atarsın demişti bi ara ?
Rahimin kalınlasıp döküldüğünü biliyorum.
Ama mesela benm 13 14 gun önce yumurtlamam oldu. Hadi 12 gun önce olms olsun. Bu hafta içinde adet olmam lazm yumurtam çatlamstı dr söyledi . Peki bnm adetim gecikirse neden olms olcak? Streste yapmadm. Hormonlarda gayet iyiydi ? :/
:))) peri beyin fırtınası yaşattın bize :) aklıma ilk gelen hani şu menepoza giren kadınlar geldi aklıma :)
İnşallah canım inşallah :) ben keseyi gördüm kalp için pazartesi gidicem darısı sana olsun :)Amiiinnn Rabbim herkese nasip etsin burda pozitif değer görünce kendiminmis gibi seviniyordum valla, inşallah tez zamanda tüm bekleyenlerden güzel haber alalım ben hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuş
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah. Darısı bizlereKizlar beta hcg Sonucum 1160.10 çıktı Allah'a çok şükür . Inşallah yarın doktorada gidicemA Annelerin en yorgunu senin tahminin doğru çıktı
Kaç gün gecikmen vardı canım çok sevindim senin adına bana da dua et insallah :)Amiiinnn Rabbim herkese nasip etsin burda pozitif değer görünce kendiminmis gibi seviniyordum valla, inşallah tez zamanda tüm bekleyenlerden güzel haber alalım ben hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmuş
ya bnm yumurtam 30 ekimde çatladı diye biliyorm ee o zmn çatladıysa bugun adet olmam lazımdı bu saat oldu leke bile yok. Ee yumurtlama olduysa hormonlarda iyiyse bnm adetim neden gecikti. Dr ultrasonla bakıp yumurtan çatlamıs demişti. 5 kasımda dr gitmiştim. Ve dr ne zmn çatladı bilmiyorum demişti çünkü yumurta takibi yapmamstık öylesine baktı bn acaba yuöurtam çatlamısmıdır acaba diyince ve baktı çatlamıstı. Neyse bekleyelim bakalım bu hafta içinde olmam gerekbenm tam aksine steres yapinca hemn adet oluyorm:) kuzum hormonlarla alakali bir durum .vucutta sadece ostrojen hormonu yokki kuzum. duzenli adet gorenin zaten ya usutmedwn ya steresddn yada gebelikten gecikir
peri yarin git kuzum kan ver sen .sters yapmiyorsun diyorsun ama steres yapiyorsun vala uzuluyorm sana kuzum olursa olur olmazsa olmaz .etrafina fazla bakma balim nasibindw varsa olur . gec dollenme diye bir etken de var. hadi olmazsada. test falan daha yapma kurban olurum artk uzme kendiniDr yumurtayı adetle atarsın demişti bi ara ?
Rahimin kalınlasıp döküldüğünü biliyorum.
Ama mesela benm 13 14 gun önce yumurtlamam oldu. Hadi 12 gun önce olms olsun. Bu hafta içinde adet olmam lazm yumurtam çatlamstı dr söyledi . Peki bnm adetim gecikirse neden olms olcak? Streste yapmadm. Hormonlarda gayet iyiydi ? :/
ya bnm yumurtam 30 ekimde çatladı diye biliyorm ee o zmn çatladıysa bugun adet olmam lazımdı bu saat oldu leke bile yok. Ee yumurtlama olduysa hormonlarda iyiyse bnm adetim neden gecikti. Dr ultrasonla bakıp yumurtan çatlamıs demişti. 5 kasımda dr gitmiştim. Ve dr ne zmn çatladı bilmiyorum demişti çünkü yumurta takibi yapmamstık öylesine baktı bn acaba yuöurtam çatlamısmıdır acaba diyince ve baktı çatlamıstı. Neyse bekleyelim bakalım bu hafta içinde olmam gerek. Hormonlarda da sıkıntı yoktu hmile kalmazsan olursun demiştiBeyin çok tuhaf bi yer canım ve bütün herşey hormonlar vs orda bitiyo beyin hadi bak döllenme olmadı artık atabilirsin diye uyarı gönderip adeti başlatıyor dökülüyo bi sonraki ay için rahim hazırlanıyo
Ayrıca adet olmasanda yumurtalama olabiliyor :) mesela kürtajdan sonra korunun derler adet 40 50 gün sonra gelir ama yumurtlama olur o süreçte
Yok abla ben suan guluyorm sadece bian öyle düşündümperi yarin git kuzum kan ver sen .sters yapmiyorsun diyorsun ama steres yapiyorsun vala uzuluyorm sana kuzum olursa olur olmazsa olmaz .etrafina fazla bakma balim nasibindw varsa olur . gec dollenme diye bir etken de var. hadi olmazsada. test falan daha yapma kurban olurum artk uzme kendini
Zaten hamilelikte Rahime yerleştiği için adet görmüyoruz ee sen şimdi adet mi olcam hamilemiyim diye bekliyorsun buda bi stres canım :)ya bnm yumurtam 30 ekimde çatladı diye biliyorm ee o zmn çatladıysa bugun adet olmam lazımdı bu saat oldu leke bile yok. Ee yumurtlama olduysa hormonlarda iyiyse bnm adetim neden gecikti. Dr ultrasonla bakıp yumurtan çatlamıs demişti. 5 kasımda dr gitmiştim. Ve dr ne zmn çatladı bilmiyorum demişti çünkü yumurta takibi yapmamstık öylesine baktı bn acaba yuöurtam çatlamısmıdır acaba diyince ve baktı çatlamıstı. Neyse bekleyelim bakalım bu hafta içinde olmam gerek. Hormonlarda da sıkıntı yoktu hmile kalmazsan olursun demişti
Aldım randevu yarına inşallah 3 te . Miden fena bulanıyor bi oncekindede öyleydi serum yemistim ara arakuzum burda tecrube konusuyor massalh .gayet iyimis .doktordan randevu al istersen kese olusmustr simdi bu deger onu gosteriyor:)
benim adete yakin cok islak oluyordu adetiim gectikten sonra akintilarim basliyorduKızlar Döllenme olduğunda olan akıntınız nasıldı yeni hamile arkadaşlar ya da önceden gebelik yaşayanlar. Yani Şeffaf renksiz mi yoksa beyaz akıntı mı oluyor
İslak derken?benim adete yakin cok islak oluyordu adetiim gectikten sonra akintilarim basliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?