İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aldım randevu yarına inşallah 3 te . Miden fena bulanıyor bi oncekindede öyleydi serum yemistim ara ara gece daha çok bakıyorum buraya eşim işten geldi yemek faslı filan bi kaç saat sonra görüşürüz
gorusiruz balimmm. olsum bulanti iyidir ne kadar cok bulantin olursa dusuk tehliken azaliyor buna sevin

Zaten hamilelikte Rahime yerleştiği için adet görmüyoruz ee sen şimdi adet mi olcam hamilemiyim diye bekliyorsun buda bi stres canım :)
:) yani orasıda oyle tabi de amaaannn neyse ben size ne diycem kızlar yaa ben naptım bilin bakalım
Gidip fırından hamur aldım onuda bir guzel poğaca yaptm şimdi fırına attım nasıl olcak çooook aşırı merak ediyorum
Aranızda hiç deneyen oldu mu ?? ilk defa deniyorm da ben. Pratik 5 dk da yaprm
A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Yagmurakpiyar16 @Senaaashn
BONCUK23
Wishmaster

Teşekkürler tatlım çok şükür iyiyiz. Bu ay yumurtlMa öncesi sadece 3 gün ilişkim oldu, sonra hiç olmadı. Çocuk hastalandı, eşim , ben... :) sırayla yani. Fırsat bulamadık. 21 Kasım bat tarihi umudum pek yok, ama nasip belli de olmaz canım Allah yazdıysa olur. O yüZden bu ay pek bir relax bekliyorum :) sen naptın canım nasılsın

boncuk ogluma hamilyken .en son adet tarihim 21 kasimdi inss sana ugur getrir

Cok gecmis olsun cnm olacagi varsa olur tabi hayirlisi
Valaa ayni bende cnm ya gecen ay adet bitiminden itibrrn 5 iliski oldu bat 15 kasim bende pek umumitli dglm ama hyrlisi bklm cok rahatim ama artik stres yapmiyorum yummus tuttu mu tutmadi mi die dusunmedim hic belirtti falan da aramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…