Yani Şeffaf akıntın oluyordu öyle mi canımbenim adete yakin cok islak oluyordu adetiim gectikten sonra akintilarim basliyordu
gorusiruz balimmm. olsum bulanti iyidir ne kadar cok bulantin olursa dusuk tehliken azaliyor buna sevinAldım randevu yarına inşallah 3 te . Miden fena bulanıyor bi oncekindede öyleydi serum yemistim ara aragece daha çok bakıyorum buraya eşim işten geldi yemek faslı filan bi kaç saat sonra görüşürüz
:) yani orasıda oyle tabi de amaaannn neyse ben size ne diycem kızlar yaaZaten hamilelikte Rahime yerleştiği için adet görmüyoruz ee sen şimdi adet mi olcam hamilemiyim diye bekliyorsun buda bi stres canım :)
ewet canm. ileleyen haftalarda sariya donuyordu balimYani Şeffaf akıntın oluyordu öyle mi canım
genelde hamuru kendim yapiyorm:):) yani orasıda oyle tabi de amaaannn neyse ben size ne diycem kızlar yaaben naptım bilin bakalım
Gidip fırından hamur aldım onuda bir guzel poğaca yaptm şimdi fırına attım nasıl olcak çooook aşırı merak ediyorum
Aranızda hiç deneyen oldu mu ??ilk defa deniyorm da ben. Pratik 5 dk da yaprm
A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Yagmurakpiyar16 @Senaaashn
Bende kendim yapıyorm da üşendim bi deneyeyim dedim. Bnm hamurum aşırı guzel olur herkes çok begenir. Ama üşendim valla :)genelde hamuru kendim yapiyorm:)
Tamm canım çok teşekkürler bakalım bat 21 i bekliyorum. Sadece 3 ilişki oldu başka da yok nasipewet canm. ileleyen haftalarda sariya donuyordu balim
ic camsirim islak gibi sanki kacirmis gibi oluyordum. doktora bile sordum rahim idrara baski yapiyor buvyuzden oluyordu son haftalarda suyum geciyor saniyordum:)İslak derken?
az kalmis istersen daha iliskine sevam et 21. 8 gun kadr var belki bu ay gec yumirtlamissindr firsati degerlendrTamm canım çok teşekkürler bakalım bat 21 i bekliyorum. Sadece 3 ilişki oldu başka da yok nasip
ellwrine saglik hamarat kadin seni:)Bende kendim yapıyorm da üşendim bi deneyeyim dedim. Bnm hamurum aşırı guzel olur herkes çok begenir. Ama üşendim valla :)
Saol abla bakalım böyle nasıl olcak :)ellwrine saglik hamarat kadin seni:)
Teşekkürler tatlım çok şükür iyiyiz. Bu ay yumurtlMa öncesi sadece 3 gün ilişkim oldu, sonra hiç olmadı. Çocuk hastalandı, eşim , ben... :) sırayla yani. Fırsat bulamadık. 21 Kasım bat tarihi umudum pek yok, ama nasip belli de olmaz canım Allah yazdıysa olur. O yüZden bu ay pek bir relax bekliyorum :) sen naptın canım nasılsın
valla cocuklari yedirdim simdi kizima mama veriyorum
İyi saol sen nasılsın :)
Teşekkürler tatlım çok şükür iyiyiz. Bu ay yumurtlMa öncesi sadece 3 gün ilişkim oldu, sonra hiç olmadı. Çocuk hastalandı, eşim , ben... :) sırayla yani. Fırsat bulamadık. 21 Kasım bat tarihi umudum pek yok, ama nasip belli de olmaz canım Allah yazdıysa olur. O yüZden bu ay pek bir relax bekliyorum :) sen naptın canım nasılsın
boncuk ogluma hamilyken .en son adet tarihim 21 kasimdi inss sana ugur getrirTeşekkürler tatlım çok şükür iyiyiz. Bu ay yumurtlMa öncesi sadece 3 gün ilişkim oldu, sonra hiç olmadı. Çocuk hastalandı, eşim , ben... :) sırayla yani. Fırsat bulamadık. 21 Kasım bat tarihi umudum pek yok, ama nasip belli de olmaz canım Allah yazdıysa olur. O yüZden bu ay pek bir relax bekliyorum :) sen naptın canım nasılsın
Cok gecmis olsun cnm olacagi varsa olur tabi hayirlisiTeşekkürler tatlım çok şükür iyiyiz. Bu ay yumurtlMa öncesi sadece 3 gün ilişkim oldu, sonra hiç olmadı. Çocuk hastalandı, eşim , ben... :) sırayla yani. Fırsat bulamadık. 21 Kasım bat tarihi umudum pek yok, ama nasip belli de olmaz canım Allah yazdıysa olur. O yüZden bu ay pek bir relax bekliyorum :) sen naptın canım nasılsın
sen naslsin
Kolay gelsin cnm afiyet olsun minnaklaravalla cocuklari yedirdim simdi kizima mama veriyorum
B3nde iyiyim şükür vala ayni ev cocuk derken hayat telasisen naslsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?