İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar Size son sorumu sorcam.

Bu gerçekten başıma ilk defa geliyor. Birazda korktm açıkcası ve geçer diye bekledim yediğim içtiğim seylerden sandım ama yok.
2 gundur çok çok afedersiniz dışkım sarımsı ve ishale benzer ama tam ishal değil.
Acaba neden dolayı olabilir ? Ben gecer diye bekledim yediğim bişyden sandm ama yok. Yediğim seyden kaynaklı olsa 2 gun sürmezdi bence. Basına böyle bişy gelen var mı ? Yada bilgisi olan.
@Meylen A Annelerin en yorgunu @dilzapek Fit mutlu anne

Hmm alla alla neden ldu ki cnm bnm basima gelemdi hicte bilgim yok usutme vs olabilir mi ki

balim ishal belirti amA her bunyede olmuyor bazen adet onceside oluyor

O zaman bizde çok büyük ilerleme var canım :) hadi Allah rast getirsin göbecikler yakında meleklerle dolsun inşallah diyelim..

Canım çok geçmiş olsun biz ailece geçiriyoruz o Salgın bir ishal.

Yok canım aynı benim bi değişiklik yok o konuda

Tam ishal gibi değil ama.
Bilemedim ki canım, yani yediklerinle alakalı birşey olabilir. Ortada bir ishal Salgını var ondan dedim . Seninki de belki tam ishale dönmemiştir. Geçmiş olsun biraz haşlanmış patates falan ye beslenmene dikkat et bakalım değişecek mi canım

Valla ben doktor değilim bana doktorum dedi geç dollenmelerde olaabilir dedi on dört güne kadar olan gecikmede hala artış olmazsa ona göre tedavi uygulanır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…