- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
maf ettiler beni simdi kaynamlra caya gidiyoruz optum siziKolay gelsin cnm afiyet olsun minnaklara
Bende iyiyim cok şükür canim :)İyi saol sen nasılsın :)
Inşallah canısı ya, hayırlısı :) bende oğluma Kasım sonu Aralık gibi hamile kalmıştım. Nasip kardeş çok istiyoruz . Bakalım canım :)boncuk ogluma hamilyken .en son adet tarihim 21 kasimdi inss sana ugur getrir
Hmm alla alla neden ldu ki cnm bnm basima gelemdi hicte bilgim yok usutme vs olabilir mi kiKızlar Size son sorumu sorcam.
Bu gerçekten başıma ilk defa geliyor. Birazda korktm açıkcası ve geçer diye bekledim yediğim içtiğim seylerden sandım ama yok.
2 gundur çok çok afedersiniz dışkım sarımsı ve ishale benzer ama tam ishal değil.
Acaba neden dolayı olabilir ? Ben gecer diye bekledim yediğim bişyden sandm ama yok. Yediğim seyden kaynaklı olsa 2 gun sürmezdi bence. Basına böyle bişy gelen var mı ? Yada bilgisi olan.
@Meylen A Annelerin en yorgunu @dilzapekFit mutlu anne
Hımmm iyi bakalım nasıl gidiyor değişiklik var mı ?Bende iyiyim cok şükür canim :)
balim ishal belirti amA her bunyede olmuyor bazen adet onceside oluyorKızlar Size son sorumu sorcam.
Bu gerçekten başıma ilk defa geliyor. Birazda korktm açıkcası ve geçer diye bekledim yediğim içtiğim seylerden sandım ama yok.
2 gundur çok çok afedersiniz dışkım sarımsı ve ishale benzer ama tam ishal değil.
Acaba neden dolayı olabilir ? Ben gecer diye bekledim yediğim bişyden sandm ama yok. Yediğim seyden kaynaklı olsa 2 gun sürmezdi bence. Basına böyle bişy gelen var mı ? Yada bilgisi olan.
Iyi gezmeler cnm sende opuldum grsrz :)maf ettiler beni simdi kaynamlra caya gidiyoruz optum sizi
Üşütme pek sanmıyorum. Hayatımda ilk defa başıma geliyor. Çok değişik.Hmm alla alla neden ldu ki cnm bnm basima gelemdi hicte bilgim yok usutme vs olabilir mi ki
O zaman bizde çok büyük ilerleme var canım :) hadi Allah rast getirsin göbecikler yakında meleklerle dolsun inşallah diyelim..Cok gecmis olsun cnm olacagi varsa olur tabi hayirlisi
Valaa ayni bende cnm ya gecen ay adet bitiminden itibrrn 5 iliski oldu bat 15 kasim bende pek umumitli dglm ama hyrlisi bklm cok rahatim ama artik stres yapmiyorum yummus tuttu mu tutmadi mi die dusunmedim hic belirtti falan da aramadim
Valla abla yumusak ama tam istah değil. İshalin biraz katı hali gibi. (Çok acık yazdım affınza sıgınıyorm.) İlk defa basıma geldi. Çok ilginçbalim ishal belirti amA her bunyede olmuyor bazen adet onceside oluyor
Canım çok geçmiş olsun biz ailece geçiriyoruz o Salgın bir ishal.Kızlar Size son sorumu sorcam.
Yok canım aynı benim bi değişiklik yok o konudaKızlar Size son sorumu sorcam.
Yok kız belirti olarak sormuyorum. Demin netten bakayım dedim bagırsak kanseri çölyak bir sürü hastalık çıktı çok korktm.Yok canım aynı benim bi değişiklik yok o konuda
Tam ishal gibi değil ama.Canım çok geçmiş olsun biz ailece geçiriyoruz o Salgın bir ishal.
Her gün değil canım iki yada üç güne bir olcturHergün kan vereyim yani öyle mi diyorsun canım bide benim d vitaminim çok eksikti bide b12 doktor ilaç verdi kullanayımmı sence ?
Bilemedim ki canım, yani yediklerinle alakalı birşey olabilir. Ortada bir ishal Salgını var ondan dedim . Seninki de belki tam ishale dönmemiştir. Geçmiş olsun biraz haşlanmış patates falan ye beslenmene dikkat et bakalım değişecek mi canımTam ishal gibi değil ama.
Sürekli derken iki yada üç güne bir çünkü artış iki güne artar ona göre bakılır eksilme varsa ona göre adet olmam için ilaç verilirNeden böyle bişey dediniz anlamadım hergün kan mı verilir
Valla ben doktor değilim bana doktorum dedi geç dollenmelerde olaabilir dedi on dört güne kadar olan gecikmede hala artış olmazsa ona göre tedavi uygulanır dediBen doktoruma bu sonuçla gitsem allasen bi git yaa deer. Ki gitmem de. 5 in altı gebelik yok demektir. Çok da dallanıp budaklandırmaya gerek yok bence. Her türlü şeyden etkilenip adet gecikmesi yaşayabiliriz. Adet gecikmesi illa gebelik işaretidir demek değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?