- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Tuhaf geldi bana birde sarımsı olması dikkatimi çektiBilemedim ki canım, yani yediklerinle alakalı birşey olabilir. Ortada bir ishal Salgını var ondan dedim . Seninki de belki tam ishale dönmemiştir. Geçmiş olsun biraz haşlanmış patates falan ye beslenmene dikkat et bakalım değişecek mi canım
Farkından değilsin ama bence çok takıyor ve stres yapıyon kız.Dr yumurtayı adetle atarsın demişti bi ara ?
Rahimin kalınlasıp döküldüğünü biliyorum.
Ama mesela benm 13 14 gun önce yumurtlamam oldu. Hadi 12 gun önce olms olsun. Bu hafta içinde adet olmam lazm yumurtam çatlamstı dr söyledi . Peki bnm adetim gecikirse neden olms olcak? Streste yapmadm. Hormonlarda gayet iyiydi ? :/
Tamamda sizin durumunuz farklı onun farklı daha adetine 8 gün var öyle bişey yapmasına gerek yok :)Sürekli derken iki yada üç güne bir çünkü artış iki güne artar ona göre bakılır eksilme varsa ona göre adet olmam için ilaç verilir
Bilmem belkide :) stres yapmamaya çalısıyorm aslında ama bazen kafama takılıyor işte :/Farkından değilsin ama bence çok takıyor ve stres yapıyon kız.
Yok canım sende leblebi ye cola iç Türk kahvesi telvesini ye düzelirYok kız belirti olarak sormuyorum. Demin netten bakayım dedim bagırsak kanseri çölyak bir sürü hastalık çıktı çok korktm.toğbe bismillah
Çok fazla kola içiyorm. Hatta demin bile içtim :/Yok canım sende leblebi ye cola iç Türk kahvesi telvesini ye düzelir
Her şey olacağına varır. Heyırlısı neyse o. İshal gibi senin şikayet. @Meylen in dediği gibi kola iç ve yanında leblebi yeBilmem belkide :) stres yapmamaya çalısıyorm aslında ama bazen kafama takılıyor işte :/
Peki tskler kızlarHer şey olacağına varır. Heyırlısı neyse o. İshal gibi senin şikayet. @Meylen in dediği gibi kola iç ve yanında leblebi ye
Hahaha bende sabah yapmak diye anlıyordum daha çok öğrenceğim şey var burdan :))
Değerlere göre değil de geciken adetin dolayısıyla 14 gün bekle bakalım demiştir bence. Bu süre zarfında gebe değilsen ve hala adet olmadıysan ona göre bi söktürücü verir sana canım.Valla ben doktor değilim bana doktorum dedi geç dollenmelerde olaabilir dedi on dört güne kadar olan gecikmede hala artış olmazsa ona göre tedavi uygulanır dedi
Sat: son adet tarihiBen de şu bat sat olayını bilmiyordum. Öğreniyor insan işte. :))
Bugun herkes negatif maşallahEki Görüntüle 2205615 Kizlar bi bakarmisiniz tertemiz bi nefatifffffff
Daha iki günüm var bata ama olsa hafifde olsa çikardi diye düşünüyorum hayirlisi artikBugun herkes negatif maşallah
Ben diyorum ki günüm gelsin geçsin çünkü hayal kırıklığı oluyo insanda bende bugün olduğu gibiHer gün değil canım iki yada üç güne bir olctur
maşallah sana canım helal olsun valla yaşlanmazsın sen :)pes pese yapip sonra kendimi dinlenme moduna alacam guzelll taraflari cok fazla cocukla cocuk oluyon ben cocuklarin ellerini tutup kutu kutu pense oynuyorum. yoruluyorum ama degiyor onlarla oynama
Olur canım ben genelde hamburger yapıyorum öyle:) yani orasıda oyle tabi de amaaannn neyse ben size ne diycem kızlar yaaben naptım bilin bakalım
Gidip fırından hamur aldım onuda bir guzel poğaca yaptm şimdi fırına attım nasıl olcak çooook aşırı merak ediyorum
Aranızda hiç deneyen oldu mu ??ilk defa deniyorm da ben. Pratik 5 dk da yaprm
@canli anne K Kutsal Alerji @Yagmurakpiyar16Seena
@BONCUK23
@Wishmaster
hoş bulduk canım benim sagolasin :)Gel canım gel :) hoş geldin :) teşekkür ederim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?