İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tuhaf geldi bana birde sarımsı olması dikkatimi çekti

Farkından değilsin ama bence çok takıyor ve stres yapıyon kız.

Valla ben doktor değilim bana doktorum dedi geç dollenmelerde olaabilir dedi on dört güne kadar olan gecikmede hala artış olmazsa ona göre tedavi uygulanır dedi
Değerlere göre değil de geciken adetin dolayısıyla 14 gün bekle bakalım demiştir bence. Bu süre zarfında gebe değilsen ve hala adet olmadıysan ona göre bi söktürücü verir sana canım.

Kızlar iyi akşamlar herkese her ay bi belirtiyle geliyorum ama inşallah biri tutacak. Bu ay belirtiler bambaşka 1 hafta önce gögüs uçlarımda aşırı derecede ağrı olmaya başladı halada devam ediyo ama şimdi tüm gögsümde ağrı oldu beliimde de inanılmaz derecede ağrı oluyo. Sürekli bi uyku halim var ama uyumuyorum canım hiç bişe yapmak gelmiyo kasıklarımada gelince adet olucam gibi ağrı oluyo akşam üstler falan. Ve aşırı bi iştah açıklığı oldu ve adetime 4 gün var bakalım bu ay nolcak sizce bişeler olabilir mi ?

Merhaba kızlar sormak istediğin bi konu var sizlere, bu ayı değerlendirmiştik yumurtlama günlerinde ve yarın bat günüm.bu sabah ilişki sonrası pembe kanama oldu kanama bile denmez çünkü silince 1 damla geldi adet başlıyor sandım ama kesildi.sabahtan beri beyaz akıntı geliyor yoğun değil ama.
Hiç bu durumu yaşadınız mı yada bu yerleşme kanaması denilen şeymi yoksa adet mi başlayacakken kesildi ilişki yüzünden?
Çok sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…