- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İnşAllah canım hayırlısıO zaman bizde çok büyük ilerleme var canım :) hadi Allah rast getirsin göbecikler yakında meleklerle dolsun inşallah diyelim..
Yok kuzum yapmadim aynen bende adeti bekliyorum ola ki gecikirse o zmn da bi kac gun gecsin die bekliomCanım test falan da yapmadın galiba dimi cidden çok tebrik ederim seni :) ben de kendimi dinlemiyorum. Usulca bekliyorum canım :))Fit mutlu anne
yaslanmaya hic niyetim yok balim:) en iyisi boylemaşallah sana canım helal olsun valla yaşlanmazsın sen :)
balim oncelikle adetine ne kdra var iliski sonrasi dedigine gore genelde rahim agzi tahris olunca pembe leke geliyor ama iliski uzerinden 10 gun gecmisse yerlesme olmustr balimmmMerhaba kızlar sormak istediğin bi konu var sizlere, bu ayı değerlendirmiştik yumurtlama günlerinde ve yarın bat günüm.bu sabah ilişki sonrası pembe kanama oldu kanama bile denmez çünkü silince 1 damla geldi adet başlıyor sandım ama kesildi.sabahtan beri beyaz akıntı geliyor yoğun değil ama.
Hiç bu durumu yaşadınız mı yada bu yerleşme kanaması denilen şeymi yoksa adet mi başlayacakken kesildi ilişki yüzünden?
Çok sordum
Batım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsunbalim oncelikle adetine ne kdra var iliski sonrasi dedigine gore genelde rahim agzi tahris olunca pembe leke geliyor ama iliski uzerinden 10 gun gecmisse yerlesme olmustr balimmm
aynen kuzum .hic kendini dinleme boswer. cok kotu bir durum inan bende sizinle beraber uzuluyorm keske herkes o iki cizgiyi silik te olsa gorse bence ya yerlesme yada tahristr sen biir kac gun bekle kuzumBatım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsun
Tahrişten de olabilir ozaman
Bazen diyorum hiç konuşmayacağım bebek konusunu bazen çenem dşüyor işte.Bat gününe kadar zor tutuyorum kendimiaynen kuzum .hic kendini dinleme boswer. cok kotu bir durum inan bende sizinle beraber uzuluyorm keske herkes o iki cizgiyi silik te olsa gorse bence ya yerlesme yada tahristr sen biir kac gun bekle kuzum
Amin sağlıkla hayirla görelim inşallahİnşallah canım inşallah :) ben keseyi gördüm kalp için pazartesi gidicem darısı sana olsun :)
o bile anlamaz kuzum sadece rahim kalinlasmis derBazen diyorum hiç konuşmayacağım bebek konusunu bazen çenem dşüyor işte.Bat gününe kadar zor tutuyorum kendimi
Yarın batım test yapsm çıkar herrhalde.Gerçi cuma günü kadın doğumcuydaydım alttan ultrasonla baktı.Hamilelik olsa görürdü değil mi?
Kaç aydır burayı takip ediyorum Namazda burda okuduklarim aklıma geliyor hep dua ediyorumKaç gün gecikmen vardı canım çok sevindim senin adına bana da dua et insallah :)
Nekadar kolay görünen ama bir okadarda bıçak sırtı gibi zor bir işmiş bu hamile kalma olayı.o bile anlamaz kuzum sadece rahim kalinlasmis der
cok istedigimizl icin sinaniyoruz kuzumm sadece oly bu cevremde o kadar goruyorm 11 13 dogum yapmis kisileri hersey nasipNekadar kolay görünen ama bir okadarda bıçak sırtı gibi zor bir işmiş bu hamile kalma olayı.
Valla ne güzel ya :) benim sağ kasıgım çok agrıyo suan ben dış gebelik geçirdim bide sağ tüpümde sıkışmıştı şimdi tekrar öyle olurum diye çok korkuyorumKaç aydır burayı takip ediyorum Namazda burda okuduklarim aklıma geliyor hep dua ediyorumcanım biz bebek istediğimiz için ovulasyon tarihlerini değerlendirdik
O yüzden bat 9 kasimdi ben 1 kasimdan itibaren erken ve normal gebelik testiyle hergün takip ettim sabah idrariyla. Kendimi çok dinlememeye çalıştım ama basarabildimmi bilmiyorum5 kasimda yaptığım erken gebelik testinden suphelendim ama bekledim 7 kasımda silik cizgiydi ama gözle görülür pembeydi. Hemen o gün kn verdim öyle öğrendim canım. Testlerimi atıcam şimdi örnek olsun diye
Evet doğru söylüyorsun aslında biz ne kadar düşünsekte o doğru olan zamanda gelecek ne erken ne geç...cok istedigimizl icin sinaniyoruz kuzumm sadece oly bu cevremde o kadar goruyorm 11 13 dogum yapmis kisileri hersey nasip
o yuzden canimiz sag olsun cunku insandan insan yaratiliyor her iliski her yumurtlama. bebis olacak die bir kaide yok evlenmeden once. bana 3 cocugun olcak deselwrdi hayatta inanmazdim cunku kader buEvet doğru söylüyorsun aslında biz ne kadar düşünsekte o doğru olan zamanda gelecek ne erken ne geç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?