İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

balim oncelikle adetine ne kdra var iliski sonrasi dedigine gore genelde rahim agzi tahris olunca pembe leke geliyor ama iliski uzerinden 10 gun gecmisse yerlesme olmustr balimmm

balim oncelikle adetine ne kdra var iliski sonrasi dedigine gore genelde rahim agzi tahris olunca pembe leke geliyor ama iliski uzerinden 10 gun gecmisse yerlesme olmustr balimmm
Batım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsun
Tahrişten de olabilir ozaman

Batım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsun
Tahrişten de olabilir ozaman
aynen kuzum .hic kendini dinleme boswer. cok kotu bir durum inan bende sizinle beraber uzuluyorm keske herkes o iki cizgiyi silik te olsa gorse bence ya yerlesme yada tahristr sen biir kac gun bekle kuzum

aynen kuzum .hic kendini dinleme boswer. cok kotu bir durum inan bende sizinle beraber uzuluyorm keske herkes o iki cizgiyi silik te olsa gorse bence ya yerlesme yada tahristr sen biir kac gun bekle kuzum
Bazen diyorum hiç konuşmayacağım bebek konusunu bazen çenem dşüyor işte.Bat gününe kadar zor tutuyorum kendimi
Yarın batım test yapsm çıkar herrhalde.Gerçi cuma günü kadın doğumcuydaydım alttan ultrasonla baktı.Hamilelik olsa görürdü değil mi?

kizlar belki biz gebelik belirtisi adina toplandik buraya fazla kendimizi dinlemeyelim inanin yasadiginiz belirtiler 3 gebeligimde yasadigim belirtiler. ama ben hic belirti aramadim sadece 3 cocugu cok istemistim bata 2 gun varken kan vermistim hic bise cikmamisti cok uzulmustm sadce sol kasigim hafif hafif tatlu tatli. batma oluyordur cok agladim rabime ellerime actim cok icten dua ettim ve duam kabul olmustu. ellerimizi acip sadece rabbime dua edin mukafaati buyuk olacktr esirgeyen bagislayan allahtir dogum sancilari cekerken bile kimse yaninda olmuyor sadece allaha dua wsiyoraun sadece o seni duyuyor yardim ediyor dua cok onemliii kizlar duasiz olmaz

o bile anlamaz kuzum sadece rahim kalinlasmis der

Kaç gün gecikmen vardı canım çok sevindim senin adına bana da dua et insallah :)
Kaç aydır burayı takip ediyorum Namazda burda okuduklarim aklıma geliyor hep dua ediyorum canım biz bebek istediğimiz için ovulasyon tarihlerini değerlendirdik
O yüzden bat 9 kasimdi ben 1 kasimdan itibaren erken ve normal gebelik testiyle hergün takip ettim sabah idrariyla. Kendimi çok dinlememeye çalıştım ama basarabildimmi bilmiyorum 5 kasimda yaptığım erken gebelik testinden suphelendim ama bekledim 7 kasımda silik cizgiydi ama gözle görülür pembeydi. Hemen o gün kn verdim öyle öğrendim canım. Testlerimi atıcam şimdi örnek olsun diye

Valla ne güzel ya :) benim sağ kasıgım çok agrıyo suan ben dış gebelik geçirdim bide sağ tüpümde sıkışmıştı şimdi tekrar öyle olurum diye çok korkuyorum

Benim erken gebelik testlerim böyleydi . Normalleride atıcam. Sadece kaç damla diyorsa okadar damlatin ve 15 dk dan sonra yi çok dikkate almayın bilemedin 30dk. Çünkü ben albi kullandim hep 1 saatten sonrakiler yalancı pozitif oldu bazıları geçen ay. Bende pembemsi bi çizgi değilse çok umutlanmadim .

Evet doğru söylüyorsun aslında biz ne kadar düşünsekte o doğru olan zamanda gelecek ne erken ne geç...
o yuzden canimiz sag olsun cunku insandan insan yaratiliyor her iliski her yumurtlama. bebis olacak die bir kaide yok evlenmeden once. bana 3 cocugun olcak deselwrdi hayatta inanmazdim cunku kader bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…