İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla ne güzel ya :) benim sağ kasıgım çok agrıyo suan ben dış gebelik geçirdim bide sağ tüpümde sıkışmıştı şimdi tekrar öyle olurum diye çok korkuyorum
Benimde oluyo canım hatta biraz gezinince sancı oluyo korkuyorum yatıyorum hemen ama normal çok aşırı değilse ve kanamayla beraber sancı değilse diye biliyorum . Kaç gün adet olcakmisim gibi oluyo çok korktum bişe olcak diye ama dua edicez Allaha siginicaz tabiki kendimizide dikkat edicez

vallah herseyi allah bilir ama ben tam. 5 tane cocuk istiyormm cunkuu bizde bes kardestik en buyuk dilegim bu. eakiden fakirlik vardi cok sukur maddi manevi olrakta skintimiz yok . innsss. olur :))

Batım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsun
Tahrişten de olabilir ozaman
Yerleşme kanaması da ihtimal. Inşallah öyledir canım da güzel haberlerini alırız burdan. Sırayla artık.

Hayır kanamam yok Allah’a şükür ama ağrılı yani ama sadece sağ tüp tarafı kasık değil dua et bana olur mu

vallah herseyi allah bilir ama ben tam. 5 tane cocuk istiyormm cunkuu bizde bes kardestik en buyuk dilegim bu. eakiden fakirlik vardi cok sukur maddi manevi olrakta skintimiz yok . innsss. olur :))
Zor olmazmi bir gelecek acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…