- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
Benimde oluyo canım hatta biraz gezinince sancı oluyo korkuyorum yatıyorum hemen ama normal çok aşırı değilse ve kanamayla beraber sancı değilse diye biliyorum . Kaç gün adet olcakmisim gibi oluyo çok korktum bişe olcak diye ama dua edicez Allaha siginicaz tabiki kendimizide dikkat edicezValla ne güzel ya :) benim sağ kasıgım çok agrıyo suan ben dış gebelik geçirdim bide sağ tüpümde sıkışmıştı şimdi tekrar öyle olurum diye çok korkuyorum
ins burdakilerde gorur bu cizgileri
Amiiin Rabbim nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasinins burdakilerde gorur bu cizgileri
bende vallaAmiiin Rabbim nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasinburda böyle testler görünce kendim hamileymisim gibi sevinirim
Yeni gördüm canım darısı başınıza Allah'ın izniyleOooo maşalllaah :)
Yerleşme kanaması da ihtimal. Inşallah öyledir canım da güzel haberlerini alırız burdan. Sırayla artık.Batım yarın canım o yüzden acaba erkenmi geliyor dedim ama beyaz akıntıya döndü..31 ekim yumurtlama günüydü değerlendirdik umarım yerleşmedir lütfen bu ay tutsun
Tahrişten de olabilir ozaman
İnşallah kuzum inşallah.Yarın test alı yapayım elbt çıkar bat günüm yarın.Yerleşme kanaması da ihtimal. Inşallah öyledir canım da güzel haberlerini alırız burdan. Sırayla artık.
Hayır kanamam yok Allah’a şükür ama ağrılı yani ama sadece sağ tüp tarafı kasık değil dua et bana olur muBenimde oluyo canım hatta biraz gezinince sancı oluyo korkuyorum yatıyorum hemen ama normal çok aşırı değilse ve kanamayla beraber sancı değilse diye biliyorum . Kaç gün adet olcakmisim gibi oluyo çok korktum bişe olcak diye ama dua edicez Allaha siginicaz tabiki kendimizide dikkat edicez
Maşallah canım sağlikla gelsin bebeğin inşallahh darisi bizlere inşallaahhh
Zor olmazmi bir gelecek acisindanvallah herseyi allah bilir ama ben tam. 5 tane cocuk istiyormm cunkuu bizde bes kardestik en buyuk dilegim bu. eakiden fakirlik vardi cok sukur maddi manevi olrakta skintimiz yok . innsss. olur :))
Maşallah canım, sağlıcakla gelsin Meleğin inşallah. Bata kaç gün kala yapmıştın testi
AminDaha iki günüm var bata ama olsa hafifde olsa çikardi diye düşünüyorum hayirlisi artik
gelecek acisindan derken. soyle dusun annenmiz babamiz bizim icin. geleck icin ne yapti sadece ev bark okuuma acisindan diyorsan. sukur ustesinden geliriz hani olmadi. diyelim merdiven silerim gene magdur etmem onlariZor olmazmi bir gelecek acisindan
Yok valla olmadı taş gibi bişy olduOlur canım ben genelde hamburger yapıyorum öyle
kaynanlara bak bak sen gozunden bisey kacmamisYok valla olmadı taş gibi bişy olduhiç kaynanama da demedim hazır aldm hamuru diye. Bnm poağaca mı bildiği için bşraz sasırdı niye böuyle oldu dedi bnde unu fazla kaçırdm galiba dedim
Kız kaçıcak gibi değildi ki taş gibi bir boğaca olmstukaynanlara bak bak sen gozunden bisey kacmamis
Amin canm allah razı olsun :)❤Yeni gördüm canım darısı başınıza Allah'ın izniyle
becerrmimsler demek kuzum. vallah ben o hamura hem margarin hemde sivi yag dokuyorm puf noktasida. biraz limon suyu dokuyorm iyice mayalaniyor:)Kız kaçıcak gibi değildi ki taş gibi bir boğaca olmstuhemde söz mayalı poğaca
Tabiki ederim canım Allah dua ile yalvaran kalplerimizi geri çevirmez izniyleHayır kanamam yok Allah’a şükür ama ağrılı yani ama sadece sağ tüp tarafı kasık değil dua et bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?