İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

inşallah yerlesmedir canım

Maşallah canım, sağlıcakla gelsin Meleğin inşallah. Bata kaç gün kala yapmıştın testi
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden ben 1 hafta önceden test yapmaya başladım her sabah ilk idrarla tekrarladim varsa günden güne elbet koyulasir diye. 2 gün kala erken gebelik testinde çıktı canim

Kızlar Döllenme olduğunda olan akıntınız nasıldı yeni hamile arkadaşlar ya da önceden gebelik yaşayanlar. Yani Şeffaf renksiz mi yoksa beyaz akıntı mı oluyor
canım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyo

hayırlı olsun canım rabbim sana bağışlasın ❤

Canım senin belirtileri in adetin bittikten 7 gün sonra başladı yani yanlış anlamadıysam

Koku da oluyomu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…