inşallah yerlesmedir canımMerhaba kızlar sormak istediğin bi konu var sizlere, bu ayı değerlendirmiştik yumurtlama günlerinde ve yarın bat günüm.bu sabah ilişki sonrası pembe kanama oldu kanama bile denmez çünkü silince 1 damla geldi adet başlıyor sandım ama kesildi.sabahtan beri beyaz akıntı geliyor yoğun değil ama.
Hiç bu durumu yaşadınız mı yada bu yerleşme kanaması denilen şeymi yoksa adet mi başlayacakken kesildi ilişki yüzünden?
Çok sordum
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden ben 1 hafta önceden test yapmaya başladım her sabah ilk idrarla tekrarladim varsa günden güne elbet koyulasir diye. 2 gün kala erken gebelik testinde çıktı canimMaşallah canım, sağlıcakla gelsin Meleğin inşallah. Bata kaç gün kala yapmıştın testi
Aynen hep genç kalyaslanmaya hic niyetim yok balim:) en iyisi boyle
Amenna ona ne şüpheTabiki ederim canım Allah dua ile yalvaran kalplerimizi geri çevirmez izniyle
İnsallah canım ya sende bana dua eder misinKIzlar gece kuşları maşallah size yahu . İnşaAllah güzel haberler yakındır kızlar pes etmek yok .
Amin canımMaşallah canım sağlikla gelsin bebeğin inşallahh darisi bizlere inşallaahhh
İnşallah cnaım inşallahinşallah yerlesmedir canım
canım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyoKızlar Döllenme olduğunda olan akıntınız nasıldı yeni hamile arkadaşlar ya da önceden gebelik yaşayanlar. Yani Şeffaf renksiz mi yoksa beyaz akıntı mı oluyor
hayırlı olsun canım rabbim sana bağışlasın ❤canım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyo
Canım senin belirtileri in adetin bittikten 7 gün sonra başladı yani yanlış anlamadıysamcanım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyo
Koku da oluyomu pekicanım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyo
Ben hepimize dua ediyorum canım :) Rabbim bolca dua edin dua isteyin diyor :)İnsallah canım ya sende bana dua eder misin
Kullarımdan en Ziya’nda olanı benden ümidini kesendir diyo Rabbim bizde Ümit kesmeyiz insallahBen hepimize dua ediyorum canım :) Rabbim bolca dua edin dua isteyin diyor :)
İnşaAllah en kısa zamanda alırsın güzel haberi . Hepimiz alırızBen hepimize dua ediyorum canım :) Rabbim bolca dua edin dua isteyin diyor :)
Canımm çok teşekkür ederim amin inşaallah Rabbim hepimize de sağlıcakla nasip etsin kavuşmayı inşaallahhayırlı olsun canım rabbim sana bağışlasın ❤
Evet canım 7 gün sonra başladı, koku hiç olmadı çok şükürKoku da oluyomu peki
Allah razı olsun canım benim inşallah dualarımız kabul olurBen hepimize dua ediyorum canım :) Rabbim bolca dua edin dua isteyin diyor :)
amin canim benim inşallahCanımm çok teşekkür ederim amin inşaallah Rabbim hepimize de sağlıcakla nasip etsin kavuşmayı inşaallah
Koku olması kötü müEvet canım 7 gün sonra başladı, koku hiç olmadı çok şükür
Evet canım 7 gün sonra başladı, koku hiç olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?