İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Koku olması kötü mü

çok okuyamadım canım önceki mesajlarını o yüzden durumunu bilmiyorum ama eğer hamişsen zaten ilk doktora gittiğinde idrar tahlili, idrar kültürü, tam kan tahlili istiyor doktor ve eğer bi mikrop varsa ona göre herangi bi tedavi öneriyo..yani koku olması çok normal değil diye biliyorum ama silerken kullandığın tuvalet kağıdıyla peçeteyle falanda alakalı olabilir mi koku onu da kestiremiyorum

Yanma var ama bugün oldu bayağıdır yoktu oda ilişkiden sonra oldu yanma
yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin canım mutlaka doktora muayene ol mikrop çok artmadan tedavi edilsin birde günde 3 lt su iç mutlaka bende olmuştum temmuz ayında su ve antibiyotikle çok şükür hemen atlattım

Canım ben ne antibiyotikler içtim ama geçmedi evlendiğimden beri

Valla bende bilmiyorum ki ben dış gebeliğimide enfeksiyondan gecirdim

Canım biraz erken olabilir bazen döllenme geç gerçekleşebiliyormuş o yüzden 4 5 gün daha bekle evse bi erken gebelik testi yap eğer sonuç pozitif olursa kan vermeye git
Aynen biraz daha bekleyeyim ben nasip hayırlısı olsun

Off bende evlendikten hemen sonra oldum bu kadınlık zor iş ya mikroba açığız malesef bol su iç kuzum bende bol su içerek korunmaya çalışıyorum enfeksiyondan
Su da pek içemiyorum ben ya ama bi kaç gündür içim yanıyo içiyorum

O zaman aromasını beğendiğin başka bi şeyle dene canım ama suyu bol içmeye çalış enfeksiyonu atmaktada fayda sağlar vücut dengen içinde fayda.sağlar
Soğan suyu denedim bu ay erken belirtiler başlayınca bıraktım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…