- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Aminnnn ecmain canım benim. İnşaAllahAllah razı olsun canım benim inşallah dualarımız kabul olur
Ya benimde aynı oldu hala da devam ediyo bata 1 hafta var dün kan verdim 0.100 çıktıEvet canım 7 gün sonra başladı, koku hiç olmadı çok şükür
Koku kaşınma yanma yapıyorsa enfeksiyon olabilir canımKoku olması kötü mü
Yanma var ama bugün oldu bayağıdır yoktu oda ilişkiden sonra oldu yanmaKoku kaşınma yanma yapıyorsa enfeksiyon olabilir canım
Erken yaptırmışsın sen kuzum çıkmaya bilir adet günü ya da adet geçince baktırmak daha doğru tabi bazen erken öğrenilebiliyor .Ya benimde aynı oldu hala da devam ediyo bata 1 hafta var dün kan verdim 0.100 çıktı
çok okuyamadım canım önceki mesajlarını o yüzden durumunu bilmiyorum ama eğer hamişsen zaten ilk doktora gittiğinde idrar tahlili, idrar kültürü, tam kan tahlili istiyor doktor ve eğer bi mikrop varsa ona göre herangi bi tedavi öneriyo..yani koku olması çok normal değil diye biliyorum ama silerken kullandığın tuvalet kağıdıyla peçeteyle falanda alakalı olabilir mi koku onu da kestiremiyorumKoku olması kötü mü
yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin canım mutlaka doktora muayene ol mikrop çok artmadan tedavi edilsin birde günde 3 lt su iç mutlaka bende olmuştum temmuz ayında su ve antibiyotikle çok şükür hemen atlattımYanma var ama bugün oldu bayağıdır yoktu oda ilişkiden sonra oldu yanma
Canım ben ne antibiyotikler içtim ama geçmedi evlendiğimden beriyanma varsa idrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilirsin canım mutlaka doktora muayene ol mikrop çok artmadan tedavi edilsin birde günde 3 lt su iç mutlaka bende olmuştum temmuz ayında su ve antibiyotikle çok şükür hemen atlattım
Canım biraz erken olabilir bazen döllenme geç gerçekleşebiliyormuş o yüzden 4 5 gün daha bekle evse bi erken gebelik testi yap eğer sonuç pozitif olursa kan vermeye gitYa benimde aynı oldu hala da devam ediyo bata 1 hafta var dün kan verdim 0.100 çıktı
Valla bende bilmiyorum ki ben dış gebeliğimide enfeksiyondan gecirdimçok okuyamadım canım önceki mesajlarını o yüzden durumunu bilmiyorum ama eğer hamişsen zaten ilk doktora gittiğinde idrar tahlili, idrar kültürü, tam kan tahlili istiyor doktor ve eğer bi mikrop varsa ona göre herangi bi tedavi öneriyo..yani koku olması çok normal değil diye biliyorum ama silerken kullandığın tuvalet kağıdıyla peçeteyle falanda alakalı olabilir mi koku onu da kestiremiyorum
Aynen biraz daha bekleyeyim ben nasip hayırlısı olsunCanım biraz erken olabilir bazen döllenme geç gerçekleşebiliyormuş o yüzden 4 5 gün daha bekle evse bi erken gebelik testi yap eğer sonuç pozitif olursa kan vermeye git
Off bende evlendikten hemen sonra oldum bu kadınlık zor iş ya mikroba açığız malesef bol su iç kuzum bende bol su içerek korunmaya çalışıyorum enfeksiyondanCanım ben ne antibiyotikler içtim ama geçmedi evlendiğimden beri
Evet ben bayağı erken öğrenmişimErken yaptırmışsın sen kuzum çıkmaya bilir adet günü ya da adet geçince baktırmak daha doğru tabi bazen erken öğrenilebiliyor .
Su da pek içemiyorum ben yaOff bende evlendikten hemen sonra oldum bu kadınlık zor iş ya mikroba açığız malesef bol su iç kuzum bende bol su içerek korunmaya çalışıyorum enfeksiyondan
Limon sık iç canım aroma katıyor ya daha keyifli içiliyor öyleSu da pek içemiyorum ben yaama bi kaç gündür içim yanıyo içiyorum
İnşaAllah tekrar o güzel haberi alırsınEvet ben bayağı erken öğrenmişim
Ben hiç limon kullanmıyorumLimon sık iç canım aroma katıyor ya daha keyifli içiliyor öyle
İnsallah ya gerçekten kadınların işi çok zorİnşaAllah tekrar o güzel haberi alırsın
O zaman aromasını beğendiğin başka bi şeyle dene canım ama suyu bol içmeye çalış enfeksiyonu atmaktada fayda sağlar vücut dengen içinde fayda.sağlarBen hiç limon kullanmıyorum
Soğan suyu denedim bu ay erken belirtiler başlayınca bıraktım hemenO zaman aromasını beğendiğin başka bi şeyle dene canım ama suyu bol içmeye çalış enfeksiyonu atmaktada fayda sağlar vücut dengen içinde fayda.sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?