- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Evet öyleİnsallah ya gerçekten kadınların işi çok zor
incir ye canım onunda bebek için vücuda faydalı olduğunu söylüyorlar faydalo ne varsa tüket şimdiden ben öyle yapıyordum artık tüketemiyorum midem almıyo o yüzden depoları doldurmaya bakSoğan suyu denedim bu ay erken belirtiler başlayınca bıraktım hemen
Bu aralar içiyorum aslında normaldede içiyorum ama neden oluyo bilmiyorumEvet öylebol su iç
İncir mi ya ben meyve yemeyi de sevmiyorum kiincir ye canım onunda bebek için vücuda faydalı olduğunu söylüyorlar faydalo ne varsa tüket şimdiden ben öyle yapıyordum artık tüketemiyorum midem almıyo o yüzden depoları doldurmaya bak
bende de aynısı olmuştu en son doktora gittim enfeksiyon yok dedi ama ben de hâlâ yanma varCanım ben ne antibiyotikler içtim ama geçmedi evlendiğimden beri
Kız ben sana ne diyimİncir mi ya ben meyve yemeyi de sevmiyorum ki
İlişki sonrsı yanma mı oluyobende de aynısı olmuştu en son doktora gittim enfeksiyon yok dedi ama ben de hâlâ yanma var
enfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dediİlişki sonrsı yanma mı oluyo
Tahriş falan mı var ki canım ben enfekyonu bel ve kasık ağrısıyla öğrendim yanma hiç olmamıştı bendeenfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dedi
Valla bende kendime bişey diyemiyorum:) duygularım çok karışık eşimede kızdım şimdi hem ağlıyorum hem bulaşık yıkıyorumKız ben sana ne diyim
Bir de vajina temizliği için ayrı bi şey kullanıyosam onları kullanma çok sık sabunla vücut jeliyle falan yıkama orayı çünkğ bunlar ph dengesini bozuyor oranınenfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dedi
Valla bende kendime bişey diyemiyorum:) duygularım çok karışık eşimede kızdım şimdi hem ağlıyorum hem bulaşık yıkıyorum[/QUOTyaaaa niye ağlıyosunnn
Ya benim eşimden geciyo zannedersem 3 gündür ilişkiye girmiyoduk bişey yoktu dr bana demişti ki eşinkesinlikle yıkamadan girmesin ilişkiye yıkamamış girmeden sonra yanmam basladıTahriş falan mı var ki canım ben enfekyonu bel ve kasık ağrısıyla öğrendim yanma hiç olmamıştı bende
Yok hiç kullanmıyorum doktor da dedi parmak temizliği falan yapma ben hiç yapmıyorum eşimle balayına gittiğimizde bi enfeksiyon kaptım gerisi geldi öyle hepBir de vajina temizliği için ayrı bi şey kullanıyosam onları kullanma çok sık sabunla vücut jeliyle falan yıkama orayı çünkğ bunlar ph dengesini bozuyor oranın
Yaaaa onu bende eşimde uygulatmaya çalışıyorımda pek uygulatamıyorım malesef oys yıkasalar tertemiz olcak bizde hiç bi sıkıntı yaşamıycazYa benim eşimden geciyo zannedersem 3 gündür ilişkiye girmiyoduk bişey yoktu dr bana demişti ki eşinkesinlikle yıkamadan girmesin ilişkiye yıkamamış girmeden sonra yanmam basladı
tahrişte olabilir belki yeni yeni alıştım ilişki durumuna önceleri canım çok yandı tatlım ama ses etmedim eşim kendini kötü hissetmesin diyeTahriş falan mı var ki canım ben enfekyonu bel ve kasık ağrısıyla öğrendim yanma hiç olmamıştı bende
Bana da çok az var dedi sonra gene basladı aynı sorunlar bende iğne bile verdi ama gecmedienfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dedi
Ahhh ben neler yaşadım ilk 1.5 aytahrişte olabilir belki yeni yeni alıştım ilişki durumuna önceleri canım çok yandı tatlım ama ses etmedim eşim kendini kötü hissetmesin diye
Ay hiç sorma canım ya işten geldi kızdım dedim senin yüzünden basladı gene yanmam falanYaaaa onu bende eşimde uygulatmaya çalışıyorımda pek uygulatamıyorım malesef oys yıkasalar tertemiz olcak bizde hiç bi sıkıntı yaşamıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?