İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

incir ye canım onunda bebek için vücuda faydalı olduğunu söylüyorlar faydalo ne varsa tüket şimdiden ben öyle yapıyordum artık tüketemiyorum midem almıyo o yüzden depoları doldurmaya bak
İncir mi ya ben meyve yemeyi de sevmiyorum ki

enfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dedi
Tahriş falan mı var ki canım ben enfekyonu bel ve kasık ağrısıyla öğrendim yanma hiç olmamıştı bende

enfeksiyon evlendiğinden beri bırakmadı beni bir yıl boyunca ve ilişkilerim hep ağrılı geçti şimdi iyiyim ama afedersin idrar yaparken yanma oluyor ve doktor enfeksiyon yok dedi
Bir de vajina temizliği için ayrı bi şey kullanıyosam onları kullanma çok sık sabunla vücut jeliyle falan yıkama orayı çünkğ bunlar ph dengesini bozuyor oranın

Tahriş falan mı var ki canım ben enfekyonu bel ve kasık ağrısıyla öğrendim yanma hiç olmamıştı bende
Ya benim eşimden geciyo zannedersem 3 gündür ilişkiye girmiyoduk bişey yoktu dr bana demişti ki eşinkesinlikle yıkamadan girmesin ilişkiye yıkamamış girmeden sonra yanmam basladı

Şu hamilelik mevzusu bi süre istemiyorum dedi zaten olmuyo dedi benimde canım sıkıldı

Bir de vajina temizliği için ayrı bi şey kullanıyosam onları kullanma çok sık sabunla vücut jeliyle falan yıkama orayı çünkğ bunlar ph dengesini bozuyor oranın
Yok hiç kullanmıyorum doktor da dedi parmak temizliği falan yapma ben hiç yapmıyorum eşimle balayına gittiğimizde bi enfeksiyon kaptım gerisi geldi öyle hep

Ya benim eşimden geciyo zannedersem 3 gündür ilişkiye girmiyoduk bişey yoktu dr bana demişti ki eşinkesinlikle yıkamadan girmesin ilişkiye yıkamamış girmeden sonra yanmam basladı
Yaaaa onu bende eşimde uygulatmaya çalışıyorımda pek uygulatamıyorım malesef oys yıkasalar tertemiz olcak bizde hiç bi sıkıntı yaşamıycaz

tahrişte olabilir belki yeni yeni alıştım ilişki durumuna önceleri canım çok yandı tatlım ama ses etmedim eşim kendini kötü hissetmesin diye

Bana da çok az var dedi sonra gene basladı aynı sorunlar bende iğne bile verdi ama gecmedi

Yaaaa onu bende eşimde uygulatmaya çalışıyorımda pek uygulatamıyorım malesef oys yıkasalar tertemiz olcak bizde hiç bi sıkıntı yaşamıycaz
Ay hiç sorma canım ya işten geldi kızdım dedim senin yüzünden basladı gene yanmam falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…