- 17 Şubat 2018
- 617
- 766
- 103
Kuzum benim hiiiçç sıkma canını bende aynı dönemleri yaşadım ben bebek gösterirdim netten hayvan yavrusu daha sevimli bana bebek gösterme derdi... bebek için uğraştıkç olmuyo işte istemiyom ben bebek falan derdi kaç gece ağladım kaç defa küstüm çocuk gibi biz bu konuda malesef çok hassas oluyoruz o yüzdende onların yaptığı saçma yorumları kafaya takıp kendimizi mahvediyoruz ben hamile kaldığım ay ona hiç bebekten yumurtlama döneminden bahsetmedim ve test yaptığımdan kan testi yaptırdığımdan da sonuç pozitif çıkana kadae haberi olmadı artık bende ondan olumsuz tepki almaktan bıkmıştım çünküŞu hamilelik mevzusu bi süre istemiyorum dedi zaten olmuyo dedi benimde canım sıkıldı
herkes yasarmis hemen hemen bu durumlari bende cok korktum ilk bir hafta ilişki yaşayamadık korkumdan yaklastirmiyordum sonra vajinusmus muyum diye sıkıntı etmeye başladım zor günlerdi çok şükür ıyi şimdiAhhh ben neler yaşadım ilk 1.5 ay
Ay benim hiç uyku yok kuzu sürekli açım ve bişey yiyemiyorum senin tecrübene ihtiyacım var açlıktan uykımda gelmiyouyusaniza:)
uyusaniza:)
kanli idrar adete yakin oluyor hakkinda hayirlisi olsunİyi geceler hanımlar. İki tane düşük yaşadım ve bu ay ilk defa tekrar denedik. 1 - 2 kasım yumurtlamaydı. 16 17 kasım gibi bat bekliyorum. Ama bazı belirtiler yaşayınca dün test yaptım gölge gibi bişey gördüm . Ama bugün tertemizdi testim. Dünlü idrarım daha koyu bugünkü daha açıktı. Acaba o fark eder mi ya?
Ayrıca kanlı idrar testi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Not : hepinizi sürekli takip ediyorum :)
canim canin ne cekiyorsa onu ye . istahsizlik cok kotu ileryen haftalarda istemeden cok yiyeceksin simdi acsan kahvaltilik biseler hazirla ye domates falan gibi seyler yersen sabah bulantin cok olur kuzum evde varsa tuzlu kreker yeAy benim hiç uyku yok kuzu sürekli açım ve bişey yiyemiyorum senin tecrübene ihtiyacım var açlıktan uykımda gelmiyo
Eveett domates salata çiğ sebze yiyemiyorum hiç peynir ekmek çubuk kraker içim kurudu valla şu bol bol yiyeceğim döneme geçmek istiyorum yacanim canin ne cekiyorsa onu ye . istahsizlik cok kotu ileryen haftalarda istemeden cok yiyeceksin simdi acsan kahvaltilik biseler hazirla ye domates falan gibi seyler yersen sabah bulantin cok olur kuzum evde varsa tuzlu kreker ye
Öncelikle teşekkürler canım. Ben idrar testi yaparken idrarla 1 damla kanlarını karıştırıp idrar testini öyle yapıyorlar ya ondan bahsetmek istedim. Neticede idrar testleri sıvıda ki bhcg yi ölçmüyor mu ? E kanda bhcg daha önce çıkıyor. İdrarla kanı karıştırıp test yapmak çok mantıksızda gelmedi bana :) yada cidden yumurtlamadan adete kadar ki süre beni çılguna çevirdi :)kanli idrar adete yakin oluyor hakkinda hayirlisi olsun
Benim 1.5 ay olmadı dr a gittik aksamına olduherkes yasarmis hemen hemen bu durumlari bende cok korktum ilk bir hafta ilişki yaşayamadık korkumdan yaklastirmiyordum sonra vajinusmus muyum diye sıkıntı etmeye başladım zor günlerdi çok şükür ıyi şimdi
o zamn sorryÖncelikle teşekkürler canım. Ben idrar testi yaparken idrarla 1 damla kanlarınj karıştırıp idrar testini öyle yapıyorlar ya ondan bahsetmek istedim. Neticede idrar testleri sıvıda ki bhcg yi ölçmüyor mu ? E kanda bhcg daha önce çıkıyor. İdrarla kanı karıştırıp test yapmak çok mantıksızda gelmedi bana :) yada cidden yumurtlamadan adete kadar ki süre beni çılfına çevirdi :)
Ay canım benim ya.. bende dün kan vermiştim ya söylemedim ona hala da söylemedim bende soylemicem pozitif olana kadar...Kuzum benim hiiiçç sıkma canını bende aynı dönemleri yaşadım ben bebek gösterirdim netten hayvan yavrusu daha sevimli bana bebek gösterme derdi... bebek için uğraştıkç olmuyo işte istemiyom ben bebek falan derdi kaç gece ağladım kaç defa küstüm çocuk gibi biz bu konuda malesef çok hassas oluyoruz o yüzdende onların yaptığı saçma yorumları kafaya takıp kendimizi mahvediyoruz ben hamile kaldığım ay ona hiç bebekten yumurtlama döneminden bahsetmedim ve test yaptığımdan kan testi yaptırdığımdan da sonuç pozitif çıkana kadae haberi olmadı artık bende ondan olumsuz tepki almaktan bıkmıştım çünkü
Evet öyle ama merak yok mu içimizi kemirip duruyor :)o zamn sorryben anlamadim k bakma onu bende duydum balim en mantiklisi adet gunu yapmak yada gectikten 1 gun sonra cildirma canm. relax ol allahin izniyle olcak inss
Uyuyamama daha namaz kılmadımuyusaniza:)
12 haftalikken yada su cinsiyet ogrenme. donemlerinde istahina hakim olamayacan m etme balim. suan vucud hormonlarla mucadele ediyor istahsiz yorgun olman gayet normal sevdigin seyleri ye balimEveett domates salata çiğ sebze yiyemiyorum hiç peynir ekmek çubuk kraker içim kurudu valla şu bol bol yiyeceğim döneme geçmek istiyorum ya
yatsiyi mi balim allah kabul etsin nerdryse 1 senedir kilmiyorm vallah utandim simdiUyuyamama daha namaz kılmadım
Söyleme kuzum onlar biz kadar takmıyolar bu durumu bide bizim canımızı sıkıyolar inşaallah en kısa zamanda pozitif sonucunu alır öyle söylersin Allahın izniyleAy canım benim ya.. bende dün kan vermiştim ya söylemedim ona hala da söylemedim bende soylemicem pozitif olana kadar...
Benim 1.5 ay olmadı dr a gittik aksamına oldu
Evet abla yatsıyı :) Rabbim kılmayı nasip etsin insallah :)yatsiyi mi balim allah kabul etsin nerdryse 1 senedir kilmiyorm vallah utandim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?