Ayyy çok zorrr neler cektim ben yasonun da olmuş cok şükür senelerce olmayanlar varmış okuyordum o ara internetten zor bir durum
Aayy inşaallah ya o dönemleri iple çekiyorum burdan sizle de paylaşırım cinsiyeti nasip olursa o zamanlara sağlıcakla çıkmak zaman geçmiyo gibi geliyo hiç12 haftalikken yada su cinsiyet ogrenme. donemlerinde istahina hakim olamayacan m etme balim. suan vucud hormonlarla mucadele ediyor istahsiz yorgun olman gayet normal sevdigin seyleri ye balim
Ay insallah kuzum ya valla kaç gündür durup durup ağlıyorum ne kötü bi durum yaSöyleme kuzum onlar biz kadar takmıyolar bu durumu bide bizim canımızı sıkıyolar inşaallah en kısa zamanda pozitif sonucunu alır öyle söylersin Allahın izniyle
Paylaş tabikiiiAayy inşaallah ya o dönemleri iple çekiyorum burdan sizle de paylaşırım cinsiyeti nasip olursa o zamanlara sağlıcakla çıkmak zaman geçmiyo gibi geliyo hiç
bilmez miyim. heycanli bir bekleyisdr o anlar ikinci cizgiyi gordukten sonra kalbin. dakikada 200 atiyor gibi oluyor.:)hic unutmuyorum bende belirti falan yoktu o gun ogrendigim anda kosa kosa tuvalete giitim ogurdum kustum hic bisey yemedim:) hamilelik o anda baslamistiEvet öyle ama merak yok mu içimizi kemirip duruyor :)
Haydi abla kalk bi abdest al beraber kılalım ne dersinyatsiyi mi balim allah kabul etsin nerdryse 1 senedir kilmiyorm vallah utandim simdi
Valla ağlama diyemiyorum ben ağlayarak rahatladım hep kuzum yani kardeşlerim bile çok kafaya takıyon sürekli kan testi idrar testi miyapılır psikolojini bozacaksın artık yeter bekleyip durma diyolardı onlara bile pozitif çıktıktan 2 3 gün sonra söyledim testleeimden haberleei yoktuAy insallah kuzum ya valla kaç gündür durup durup ağlıyorum ne kötü bi durum ya
suan andestliyim zaten dus. adetim bitti temizlendim olabilir nie olmasinHaydi abla kalk bi abdest al beraber kılalım ne dersin
Kız bize psikolojimizi bozduğumuzu söyleyip söyleyipte zorla saklatıyolar sen niye saklıycanbenm 4 cu olursa kimseye. demeyecem ozellikle esime:)
Ben burası hariç kimseye söylemek istemiyorumValla ağlama diyemiyorum ben ağlayarak rahatladım hep kuzum yani kardeşlerim bile çok kafaya takıyon sürekli kan testi idrar testi miyapılır psikolojini bozacaksın artık yeter bekleyip durma diyolardı onlara bile pozitif çıktıktan 2 3 gün sonra söyledim testleeimden haberleei yoktu
Allah kabul etsin o zaman bu da sana vesile olur belkisuan andestliyim zaten dus. adetim bitti temizlendim olabilir nie olmasin
Çok iyiydiKız bize psikolojimizi bozduğumuzu söyleyip söyleyipte zorla saklatıyolar sen niye saklıycan
cunku cuss diyeceler millet cocuklarima hediye almaktan biktiKız bize psikolojimizi bozduğumuzu söyleyip söyleyipte zorla saklatıyolar sen niye saklıycan
cunku cuss diyeceler millet cocuklarima hediye almaktan biktialti senelik evliyiz daha
Kim ne derse desin boşver çocuk bereketiyle huzuruyla gelir kuzum aksine güle oynaya söylecunku cuss diyeceler millet cocuklarima hediye almaktan biktialti senelik evliyiz daha
aynen oyle nasipte varsa hersey olur:)Kim ne derse desin boşver çocuk bereketiyle huzuruyla gelir kuzum aksine güle oynaya söyle
Canim benim ilk hamilelikte 4 gün kala kanda test yaptirdik beta hcg 1.25 ten küçük çıktı , doktor hamilelik yok idrar yolu enfeksiyonu var ondan miden bulaniyodur dedi antibiyotik verdi tek kullanımlık içtim ama sanki hamile gibi hissediyordum kendimi. Bide ben hamile kalınca bana bir hafta kala saçma sapan saatlerde aniden uyaniyorum ve dinç ve aç oluyorum hafif mide bulantisiyla . Öyle suphelendim 2 sindede . Sonra bat günü dur bi test yapayım dedim öylesine umutsuzca aklımda kalmasın diye . Kanda çıkmadı ya ummuyodum. Sak diye 1 dk içinde 2. Çizgi çıkmıştı şok olup aglamistimYa benimde aynı oldu hala da devam ediyo bata 1 hafta var dün kan verdim 0.100 çıktı
En küçük çocuğun kaç yasında ablaaynen oyle nasipte varsa hersey olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?