İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay hadi insallah benimde öyle olur ya

Canın eğer enfeksiyon yok dediyse doktor . İçe boşalmada malesef ilişki sonrası tuhaf bir koku oluşuyor onun için bende doktora gittiğimde böyle söylemişti .
Evet bende öyle diyorum eşime yok diyo bana kokmuyo falan diyo diyorum valla senin menin kokuyo hayır diyo bencede o kokuyo ben benden sanıyorum

Evet bende öyle diyorum eşime yok diyo bana kokmuyo falan diyo diyorum valla senin menin kokuyo hayır diyo bencede o kokuyo ben benden sanıyorum
Hayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bende

Hayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bende
Ayyyy aynı ben demekki eşimden kaynaklanıyo dur ben yarın ona diyim de içim rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…