Hosgeldin canım:)Hu hu mahallenin delisi geldi a dostlar
Ay hadi insallah benimde öyle olur yaCanim benim ilk hamilelikte 4 gün kala kanda test yaptirdik beta hcg 1.25 ten küçük çıktı , doktor hamilelik yok idrar yolu enfeksiyonu var ondan miden bulaniyodur dedi antibiyotik verdi tek kullanımlık içtim ama sanki hamile gibi hissediyordum kendimi. Bide ben hamile kalınca bana bir hafta kala saçma sapan saatlerde aniden uyaniyorum ve dinç ve aç oluyorum hafif mide bulantisiyla . Öyle suphelendim 2 sindede . Sonra bat günü dur bi test yapayım dedim öylesine umutsuzca aklımda kalmasın diye . Kanda çıkmadı ya ummuyodum. Sak diye 1 dk içinde 2. Çizgi çıkmıştı şok olup aglamistim
Hoşbulduk canım . Yazıları okudum göz ucuyla ama senin akıntın kokuyordu değilmiHosgeldin canım:)
hHhaaay:): kildin mi namaziniAy abla masallah sana yaaa
Hu hu mahallenin delisi geldi a dostlar
Ya az önce abdest almadan peçeteye sildim kokladım valla koku yoktu yaniHoşbulduk canım . Yazıları okudum göz ucuyla ama senin akıntın kokuyordu değilmi
Hahahah severizokadar emin olma belki başkada vardır mesela ben
Kıldım ablacım kenzül arşı da okudum :)hHhaaay:): kildin mi namazini
Canın eğer enfeksiyon yok dediyse doktor . İçe boşalmada malesef ilişki sonrası tuhaf bir koku oluşuyor onun için bende doktora gittiğimde böyle söylemişti .Ya az önce abdest almadan peçeteye sildim kokladım valla koku yoktu yani
Amin canım güzel haber alırsın inşallahAy hadi insallah benimde öyle olur ya
allah kabul etsin bende kildim sayendeKıldım ablacım kenzül arşı da okudum :)
Evet bende öyle diyorum eşime yok diyo bana kokmuyo falan diyo diyorum valla senin menin kokuyo hayır diyo bencede o kokuyo ben benden sanıyorumCanın eğer enfeksiyon yok dediyse doktor . İçe boşalmada malesef ilişki sonrası tuhaf bir koku oluşuyor onun için bende doktora gittiğimde böyle söylemişti .
Ayyy çok sevindim Allah seninkinide kabul etsin abla üstünden yük kalkmıştır şimdiallah kabul etsin bende kildim sayende
hosgeldin:) catlak kadinHahahah severiz
İnsallah canım benimAmin canım güzel haber alırsın inşallah
Hayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bendeEvet bende öyle diyorum eşime yok diyo bana kokmuyo falan diyo diyorum valla senin menin kokuyo hayır diyo bencede o kokuyo ben benden sanıyorum
aynen. vallah kalkti. kus gibiyim. suanAyyy çok sevindim Allah seninkinide kabul etsin abla üstünden yük kalkmıştır şimdi
Bendee diyorumki ablam beni takmıyo ya :)hosgeldin:) catlak kadin
Ayyyy aynı ben demekki eşimden kaynaklanıyo dur ben yarın ona diyim de içim rahatlasınHayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bende
Ne güzel Rabbim devam ettirebilmeyi nasip etsin insallahaynen. vallah kalkti. kus gibiyim. suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?