- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
bende. o koku dokuz ay gitmediHayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bende
Hahahah bende ilk olduğu zaman korkmuştumda hatta yatmak bile istemiyordum inanmazsın . Her bünyede olmuyormuş doktorun bana dediği buydu korkmana gerek yok dedi kaşıntım filan olmuyor çünkü testlerimde temiz çıktıAyyyy aynı ben demekki eşimden kaynaklanıyo dur ben yarın ona diyim de içim rahatlasın
amin kuzummm vallah af etsin aslinda cocuklarin arkasina siginiyorm insan istese 5 dakkada kilar namaziniNe güzel Rabbim devam ettirebilmeyi nasip etsin insallah
Bana da dedi ki fazla bişeyin yok idrarda lokösit normalde en fazla 9 olması gerekiyo bende 22 çıkmıştı dedi bişey olmaz gene de yazdı amaHahahah bende ilk olduğu zaman korkmuştumda hatta yatmak bile istemiyordum inanmazsın . Her bünyede olmuyormuş doktorun bana dediği buydu korkmana gerek yok dedi kaşıntım filan olmuyor çünkü testlerimde temiz çıktı
12 pardonBana da dedi ki fazla bişeyin yok idrarda lokösit normalde en fazla 9 olması gerekiyo bende 22 çıkmıştı dedi bişey olmaz gene de yazdı ama
Valla kadın olarak çilemiz zor gerçekten evlendiğim zaman bende çatlama bile olmuştu afedersin lavaboda resmen ağlıyordumBana da dedi ki fazla bişeyin yok idrarda lokösit normalde en fazla 9 olması gerekiyo bende 22 çıkmıştı dedi bişey olmaz gene de yazdı ama
Yani biz hamile miyizbende. o koku dokuz ay gitmedihamilelikten oluyor eksimsi limon gibi kokuyor
uyi kuzum uyu. surda 8 ay sonra uykusuz geceler seni bekliyor:) iyi gecelerHerkese iyigeceler hanımlar ben uyumaya çalışıcamAllah rahatlik versin hepinize
Kız teyzesinin gülüne iyi bak hııı :) hayırlı gecelerin olsun canımHerkese iyigeceler hanımlar ben uyumaya çalışıcamAllah rahatlik versin hepinize
Vallahi ya zor zor bacım kolay değilValla kadın olarak çilemiz zor gerçekten evlendiğim zaman bende çatlama bile olmuştu afedersin lavaboda resmen ağlıyordum
İyi geceler canımHerkese iyigeceler hanımlar ben uyumaya çalışıcamAllah rahatlik versin hepinize
Abla öyle olsaydı benim şimdiye çıkarmam lazımdı ya çok bekledibende. o koku dokuz ay gitmedihamilelikten oluyor eksimsi limon gibi kokuyor
vallah bilmiyorum nasl koktuguna bagli. hamileligimde. dollenmeden sonra odrarim bir kokuyordu eksimsi limon gibi. kesin enfeksiyon kaptim dedim hamileligim botunca devam etti esimle zaten gebeliktese munasabetimiz olmadi yani doktora sordum cok normal dediYani biz hamile miyiz
Bende zaten uyku problemi var ilaçla uyuyodumuyi kuzum uyu. surda 8 ay sonra uykusuz geceler seni bekliyor:) iyi geceler
Ya eşim ne zaman korunmasa içime şey yapsa hep koku oluşuyo hatta ben şey düşündüm benim vücudum çok hassas çoğu seye alerji verir acaba menisi alerji mi yapıyo diye bile düşünmüştümvallah bilmiyorum nasl koktuguna bagli. hamileligimde. dollenmeden sonra odrarim bir kokuyordu eksimsi limon gibi. kesin enfeksiyon kaptim dedim hamileligim botunca devam etti esimle zaten gebeliktese munasabetimiz olmadi yani doktora sordum cok normal dedi
dogurda kurtul o zamn catlak:) balim .ciddi diyorum limon gibi kokuyordu ben esimle iliskiye girmedim hamilleikteAbla öyle olsaydı benim şimdiye çıkarmam lazımdı ya çok bekledi
Ahahahha Allah korusun :)Bende zaten uyku problemi var ilaçla uyuyodumşimdi yatcam diyom ya en az 1 saat uykuya dalmam oda dalabilirsem bu yüzden Zir delilige terfi etcem
Yok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idrarım değil .dogurda kurtul o zamn catlak:) balim .ciddi diyorum limon gibi kokuyordu ben esimle iliskiye girmedim hamilleikte
e bebegim eeee. :) bak nini bile soyledimm uyu bakalim artk. genelde cocuklarima bagiririm uymazsalar:)Bende zaten uyku problemi var ilaçla uyuyodumşimdi yatcam diyom ya en az 1 saat uykuya dalmam oda dalabilirsem bu yüzden Zir delilige terfi etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?