İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hayır canım dediğin gibi o kokuyor . Hatta hemen ilişki sonrası değil gündüz ben o kokuyu çok ağır alıyorum akıntımda 2 3 gün ilişki olmasın veya korunduğu zaman o koku gidiyor bende
bende. o koku dokuz ay gitmedi hamilelikten oluyor eksimsi limon gibi kokuyor

Ayyyy aynı ben demekki eşimden kaynaklanıyo dur ben yarın ona diyim de içim rahatlasın
Hahahah bende ilk olduğu zaman korkmuştumda hatta yatmak bile istemiyordum inanmazsın . Her bünyede olmuyormuş doktorun bana dediği buydu korkmana gerek yok dedi kaşıntım filan olmuyor çünkü testlerimde temiz çıktı

Bana da dedi ki fazla bişeyin yok idrarda lokösit normalde en fazla 9 olması gerekiyo bende 22 çıkmıştı dedi bişey olmaz gene de yazdı ama

Bana da dedi ki fazla bişeyin yok idrarda lokösit normalde en fazla 9 olması gerekiyo bende 22 çıkmıştı dedi bişey olmaz gene de yazdı ama
Valla kadın olarak çilemiz zor gerçekten evlendiğim zaman bende çatlama bile olmuştu afedersin lavaboda resmen ağlıyordum

Ya eşim ne zaman korunmasa içime şey yapsa hep koku oluşuyo hatta ben şey düşündüm benim vücudum çok hassas çoğu seye alerji verir acaba menisi alerji mi yapıyo diye bile düşünmüştüm

dogurda kurtul o zamn catlak:) balim .ciddi diyorum limon gibi kokuyordu ben esimle iliskiye girmedim hamilleikte
Yok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idrarım değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…