- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
Amin canım valla burda bisürü tatli teyzesi var çok seviniyom burası abla kardeş gibiKız teyzesinin gülüne iyi bak hııı :) hayırlı gecelerin olsun canım
vala balim demekki benm koku hasasiyetim varmis dogrudr kuzumYok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idra rım değil .
e bebegim eeee. :) bak nini bile soyledimm uyu bakalim artk. genelde cocuklarima bagiririm uymazsalar:)
cok sukur uyudu:)uyudum ben
Akıntı neden kokar idrar neden kokar anlatır mısın canım biliyorsanYok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idrarım değil .
Hımmm deniycem bi arabecerrmimsler demek kuzum. vallah ben o hamura hem margarin hemde sivi yag dokuyorm puf noktasida. biraz limon suyu dokuyorm iyice mayalaniyor:)
Anladım canım maşallah o zaman sana ve miniğine. Rabbim korusun sağlıcakla al kucağına.canım ben Allahın izniyle 60 günü bitirdim bugün itibariyle adetim bittikten 6 7 gün sonra sarımtrak yoğun akıntı olmaya başladı ve sürekli geliyordu ve göğüs uçlarım çookk küçük olmasına rağmen acayip bir büyüklük vardı o şekilde şüphelenip erken gebelik testi yapmıştım 7 gün önce ilk öyle öğrendim ve o akıntı aynı renkte aynı kıvamda devam ediyo
Sıkma canını anlık tepkiler bunlar benimkide gecen dedi erteleyelim çocuk konusunu şimdide doktora gidelim diye tuturuyor o yüzden üzme kendine göz yaşlarına yazık yarın gelir çocuk istiyorum der sana .Şu hamilelik mevzusu bi süre istemiyorum dedi zaten olmuyo dedi benimde canım sıkıldı
Öyle tabiki ama biz Kadınlar bu konularda çok hassasız kaldıramıyoruz... hani Allah’a şükür problemimiz yok sadece bende idrar yolları enfeksiyonu var o kadar ben doktora gittim Allah’a binlerce kez şükürler olsun dedi rahminin şekli çok güzel sağ sol yumurtalıkta öyle tüplerindede sıkıntı yok dedi ama eşim bunu duymasına rağmen öyle deyince benim de zoruma gitti...Sıkma canını anlık tepkiler bunlar benimkide gecen dedi erteleyelim çocuk konusunu şimdide doktora gidelim diye tuturuyor o yüzden üzme kendine göz yaşlarına yazık yarın gelir çocuk istiyorum der sana .
Hayırlı olsun canım benim gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar beta hcg Sonucum 1160.10 çıktı Allah'a çok şükür . Inşallah yarın doktorada gidicemA Annelerin en yorgunu senin tahminin doğru çıktı
Kaç gün gecikmen var canımKızlar ben hala adet olmadm. Seffaf su gibi akıntım var.
Canım bi kan mı versen en azından kafan rahatlar varsa hayırlı olsun diyelim yoksa adeti beklersinKızlar ben hala adet olmadm. Seffaf su gibi akıntım var.
Kesinlikle haklısın canım zor bir süreç ve insan eşi yanında olsun istiyo ki çocuğu kendin için istemiyosn ailen eşin için istiyosn evlilik işte kuzum büyük ihtimal oda yıprünmıştır sen daha fazla üzerine düşme yıpranma diyede öyle söylemiş olabilirÖyle tabiki ama biz Kadınlar bu konularda çok hassasız kaldıramıyoruz... hani Allah’a şükür problemimiz yok sadece bende idrar yolları enfeksiyonu var o kadar ben doktora gittim Allah’a binlerce kez şükürler olsun dedi rahminin şekli çok güzel sağ sol yumurtalıkta öyle tüplerindede sıkıntı yok dedi ama eşim bunu duymasına rağmen öyle deyince benim de zoruma gitti...
Kuzu sağlık ocağına gitmelisin artıkKızlar ben hala adet olmadm. Seffaf su gibi akıntım var.
Ama bizim bi tane oldu kaybettik evlendikten 4 ay sonra gebe kaldım sonda onu kaybettik 6 ay yasak verdi doktor daha oda yeni bitti o istiyor ki hemen kalayım hamile ama öyle olur mu yani çok zor bide benim etrafım hep bebekli ve hepsi ilk geceden oda kendini kötü hissediyoKesinlikle haklısın canım zor bir süreç ve insan eşi yanında olsun istiyo ki çocuğu kendin için istemiyosn ailen eşin için istiyosn evlilik işte kuzum büyük ihtimal oda yıprünmıştır sen daha fazla üzerine düşme yıpranma diyede öyle söylemiş olabilir
Dün olmam lazımdıKaç gün gecikmen var canım
Valla çok korkuyorm kan vermeye.Canım bi kan mı versen en azından kafan rahatlar varsa hayırlı olsun diyelim yoksa adeti beklersin
Dün olmam lazımdı olmadm bugun olurum diye bekledm hala bişy yok. Bizim burdaki sağlık ocagı gebelik için sadece 9 10 arası kan alıyor. Olurum diye bekledim olmadm saat de geçti.Kuzu sağlık ocağına gitmelisin artık
boşuna stres yapıyosun kendine canım ama sakin ol azıcık inşallah seninledirValla çok korkuyorm kan vermeye.hep negatif gördüğüm için içimden gelmiyo.
Bir de test negatif çıktı ya ne biliyim cumaya kadar bekliycem olmazsam pazartesi direk dr gitcem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?