İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idra rım değil .
vala balim demekki benm koku hasasiyetim varmis dogrudr kuzum

Yok abla benim normalde ilişkiye girdiğim zaman ertesi günü koku oluyo . Ama geri çekme yöntemi yaptığı zaman korunduğu zaman veya yada 2 3 gün ilişkiye girmeyeyim akıntım kokuyor idrarım değil .
Akıntı neden kokar idrar neden kokar anlatır mısın canım biliyorsan

Anladım canım maşallah o zaman sana ve miniğine. Rabbim korusun sağlıcakla al kucağına.

Sıkma canını anlık tepkiler bunlar benimkide gecen dedi erteleyelim çocuk konusunu şimdide doktora gidelim diye tuturuyor o yüzden üzme kendine göz yaşlarına yazık yarın gelir çocuk istiyorum der sana .
Öyle tabiki ama biz Kadınlar bu konularda çok hassasız kaldıramıyoruz... hani Allah’a şükür problemimiz yok sadece bende idrar yolları enfeksiyonu var o kadar ben doktora gittim Allah’a binlerce kez şükürler olsun dedi rahminin şekli çok güzel sağ sol yumurtalıkta öyle tüplerindede sıkıntı yok dedi ama eşim bunu duymasına rağmen öyle deyince benim de zoruma gitti...

Kesinlikle haklısın canım zor bir süreç ve insan eşi yanında olsun istiyo ki çocuğu kendin için istemiyosn ailen eşin için istiyosn evlilik işte kuzum büyük ihtimal oda yıprünmıştır sen daha fazla üzerine düşme yıpranma diyede öyle söylemiş olabilir

Ama bizim bi tane oldu kaybettik evlendikten 4 ay sonra gebe kaldım sonda onu kaybettik 6 ay yasak verdi doktor daha oda yeni bitti o istiyor ki hemen kalayım hamile ama öyle olur mu yani çok zor bide benim etrafım hep bebekli ve hepsi ilk geceden oda kendini kötü hissediyo

Canım bi kan mı versen en azından kafan rahatlar varsa hayırlı olsun diyelim yoksa adeti beklersin
Valla çok korkuyorm kan vermeye. hep negatif gördüğüm için içimden gelmiyo.
Bir de test negatif çıktı ya ne biliyim cumaya kadar bekliycem olmazsam pazartesi direk dr gitcem :/

Valla çok korkuyorm kan vermeye. hep negatif gördüğüm için içimden gelmiyo.
Bir de test negatif çıktı ya ne biliyim cumaya kadar bekliycem olmazsam pazartesi direk dr gitcem :/
boşuna stres yapıyosun kendine canım ama sakin ol azıcık inşallah seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…