- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aminnnn inşallah. Demin bi test daha yaptm hayali bir çizgi var gibi ama emin değilimboşuna stres yapıyosun kendine canım ama sakin ol azıcık inşallah seninledir
at bakalımAminnnn inşallah. Demin bi test daha yaptm hayali bir çizgi var gibi ama emin değilim
Hiçbir belirti yok mu canımDün olmam lazımdı
Bu şekildeat bakalım
Canım seni üzmek istmem yazdıklarını okuddum bu ay aynısı bana oldu testlerde böyleydi ama negatif büyük ihtimal bi kaç güne adet olursun kendini dinleme adetin geç geliyor bu yüzdenBu şekildeama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Canm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdimCanım seni üzmek istmem yazdıklarını okuddum bu ay aynısı bana oldu testlerde böyleydi ama negatif büyük ihtimal bi kaç güne adet olursun kendini dinleme adetin geç geliyor bu yüzden
Alıyorlar canım arkdaşım geçen gitti baktılar betasına bende gördüm çizgiyi İnşallah hamilesindir kuzum geç döllenme falandırCanm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdimdeli oluyorm böyle belirsiz çizgi çıkınca bakalım gidebilirsem akşam gidip kan vercem de. Acilde kan alırlar mı almıyorlar diye duydum da
adet gününde koyu çizgiyi gördüm ben ama bi öncekinde adet gününde silikti ama net çizgi vardı canım bilemedim tek çare bekleyip kan vermenBu şekildeama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Bende şöyle biliyorum canım bi kaç ay korunan kişiler korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalabiliyorlarmış yumurta tembelliğe alışıyormuş toparlanması için bi zaman geçmesi gerekiyomuş İnşallah öyledirAma bizim bi tane oldu kaybettik evlendikten 4 ay sonra gebe kaldım sonda onu kaybettik 6 ay yasak verdi doktor daha oda yeni bitti o istiyor ki hemen kalayım hamile ama öyle olur mu yani çok zor bide benim etrafım hep bebekli ve hepsi ilk geceden oda kendini kötü hissediyo
İnşallahhh hayırlısıyla. Ne diyeyim peki ? Gebelik testi yaptırcam mı diyeyim ?Alıyorlar canım arkdaşım geçen gitti baktılar betasına bende gördüm çizgiyi İnşallah hamilesindir kuzum geç döllenme falandır
Attıgım fotoda gördün mü çizgiyi ? Fotoda çok görünmüyo ama elimde bakınca görüyormadet gününde koyu çizgiyi gördüm ben ama bi öncekinde adet gününde silikti ama net çizgi vardı canım bilemedim tek çare bekleyip kan vermen
Canım rahatsızım kasıklarımda batmalar var betama bakabilirmisiniz dersen bakarlarİnşallahhh hayırlısıyla. Ne diyeyim peki ? Gebelik testi yaptırcam mı diyeyim ?
Tamam canm tsk ederim. Gidebilirsem gitcem inşalllllaah ❤Canım rahatsızım kasıklarımda batmalar var betama bakabilirmisiniz dersen bakarlar
görünüyo evet ama bekleyincede yalancı çizgi çıkabiliyo canımAttıgım fotoda gördün mü çizgiyi ? Fotoda çok görünmüyo ama elimde bakınca görüyorm
Neyse buda yanlış heralde . Beklemeye devam o zmn. Akşam acile gidersem yazarım size :)görünüyo evet ama bekleyincede yalancı çizgi çıkabiliyo canım
bencede gidebilirsen yoğun kasık ağrının olduğunu hamilelik şüphen olduğunu söyle bakarlarNeyse buda yanlış heralde . Beklemeye devam o zmn. Akşam acile gidersem yazarım size :)
Tamam canm öyle söyleyeyim ben. Birde sana bişy sorcam hamşlelikte kşrpikler çapraz oluyorms ya sende var mı o durum :)bencede gidebilirsen yoğun kasık ağrının olduğunu hamilelik şüphen olduğunu söyle bakarlar
biri daha sormuştu bana bunu kimdi hatırlayamadım da işim gereği ve oldukça sık katıldığım düğünler vs var bu ara ve makyaj yapmak zorundaydım kirpiklerim aynı fakat kaşlarım şekil almıyo ve çok çabuk uzadı canımTamam canm öyle söyleyeyim ben. Birde sana bişy sorcam hamşlelikte kşrpikler çapraz oluyorms ya sende var mı o durum :)
Hım anladım canm bnm karışmıs gibi geldi bana. Birde sefaf akıntım var. Su gibi sende olms muydubiri daha sormuştu bana bunu kimdi hatırlayamadım da işim gereği ve oldukça sık katıldığım düğünler vs var bu ara ve makyaj yapmak zorundaydım kirpiklerim aynı fakat kaşlarım şekil almıyo ve çok çabuk uzadı canım
aksine oldukça yoğun kremimsi beyazdan sarıya dönen bi akıntı vardı ki hala var enfeksiyon şüphem var ama benim canım şeffaf akıntıda olabilir ki adet öncesi normalde kuru günler başlar kolay kolay akıntı gelmezHım anladım canm bnm karışmıs gibi geldi bana. Birde sefaf akıntım var. Su gibi sende olms muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?