İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bu şekilde ama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı

Eklentiler

• Screenshot_20181114-125524_Instagram.webp
    66 KB · Görüntüleme: 66
Bu şekilde ama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Canım seni üzmek istmem yazdıklarını okuddum bu ay aynısı bana oldu testlerde böyleydi ama negatif büyük ihtimal bi kaç güne adet olursun kendini dinleme adetin geç geliyor bu yüzden

Canım seni üzmek istmem yazdıklarını okuddum bu ay aynısı bana oldu testlerde böyleydi ama negatif büyük ihtimal bi kaç güne adet olursun kendini dinleme adetin geç geliyor bu yüzden
Canm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdim deli oluyorm böyle belirsiz çizgi çıkınca bakalım gidebilirsem akşam gidip kan vercem de. Acilde kan alırlar mı almıyorlar diye duydum da

Canm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdim deli oluyorm böyle belirsiz çizgi çıkınca bakalım gidebilirsem akşam gidip kan vercem de. Acilde kan alırlar mı almıyorlar diye duydum da
Alıyorlar canım arkdaşım geçen gitti baktılar betasına bende gördüm çizgiyi İnşallah hamilesindir kuzum geç döllenme falandır

adet gününde koyu çizgiyi gördüm ben ama bi öncekinde adet gününde silikti ama net çizgi vardı canım bilemedim tek çare bekleyip kan vermen

Bende şöyle biliyorum canım bi kaç ay korunan kişiler korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalabiliyorlarmış yumurta tembelliğe alışıyormuş toparlanması için bi zaman geçmesi gerekiyomuş İnşallah öyledir

Tamam canm öyle söyleyeyim ben. Birde sana bişy sorcam hamşlelikte kşrpikler çapraz oluyorms ya sende var mı o durum :)
biri daha sormuştu bana bunu kimdi hatırlayamadım da işim gereği ve oldukça sık katıldığım düğünler vs var bu ara ve makyaj yapmak zorundaydım kirpiklerim aynı fakat kaşlarım şekil almıyo ve çok çabuk uzadı canım

Hım anladım canm bnm karışmıs gibi geldi bana. Birde sefaf akıntım var. Su gibi sende olms muydu

Hım anladım canm bnm karışmıs gibi geldi bana. Birde sefaf akıntım var. Su gibi sende olms muydu
aksine oldukça yoğun kremimsi beyazdan sarıya dönen bi akıntı vardı ki hala var enfeksiyon şüphem var ama benim canım şeffaf akıntıda olabilir ki adet öncesi normalde kuru günler başlar kolay kolay akıntı gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…