- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
kac dakkada ciktiBu şekildeama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Canını sıkmaya gerek yok sakin ol en iyisi kan ver bu kadar belirsizlikle yaşamak istemiyorsan umarım hamilesindir canım allahın izniyleCanm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdimdeli oluyorm böyle belirsiz çizgi çıkınca bakalım gidebilirsem akşam gidip kan vercem de. Acilde kan alırlar mı almıyorlar diye duydum da
Evet ama gel de bunu kocaya anlatBende şöyle biliyorum canım bi kaç ay korunan kişiler korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalabiliyorlarmış yumurta tembelliğe alışıyormuş toparlanması için bi zaman geçmesi gerekiyomuş İnşallah öyledir
30 dk da falankac dakkada cikti
İnşallaaahh❤Canını sıkmaya gerek yok sakin ol en iyisi kan ver bu kadar belirsizlikle yaşamak istemiyorsan umarım hamilesindir canım allahın izniyle
Valla suan sefaf su gibi akıntm var artık bilmiyorum. Hayırlısı . Aynen adet taklastıkca akıntı duruyordu ama nasip bakalımaksine oldukça yoğun kremimsi beyazdan sarıya dönen bi akıntı vardı ki hala var enfeksiyon şüphem var ama benim canım şeffaf akıntıda olabilir ki adet öncesi normalde kuru günler başlar kolay kolay akıntı gelmez
Aynen canım bak bizde kavgalıyız yumurtlama günüm bu aralar hiç değerlendirmedik bu ayda benden umut yokEvet ama gel de bunu kocaya anlat
İnsallah en kısa zaman düzelir aranız canımAynen canım bak bizde kavgalıyız yumurtlama günüm bu aralar hiç değerlendirmedik bu ayda benden umut yok
kan ver balim en iyisi30 dk da falan
İnşallah canımİnsallah en kısa zaman düzelir aranız canım
Bilmiyorum abla yaradılıştan mı yoksa kültürümüzden mi artık hep üstelerah bu kocalar hep onlar magdur
ah bu kocalar hep onlar magdur
Ben her zaman haklı oluyorum valla hiç altta kalmıyorum zaten yarım saate barış imzalıyoruz eşimin o yönü çok iyi oluyorBilmiyorum abla yaradılıştan mı yoksa kültürümüzden mi artık hep üsteler
En son testini atsana bakalım ben gölge görsem ya da pembelik koşarak kana giderimKizlar merhaba, yazmiyorum ama hepinizi takip ediyorum. Bugün bayagi kasik agrim var dun geceden beri. Benim testler hala gölge koyulasma yok . Artık kendimi hamile hissetmiyorum. Bata 4 gün var.
Canim hizliresim.com a yukleyip forum yazan kismi kopyalayip buraya yapistirdiginda resim gorunuyorHanımlar şu idrarla kanın karıştırıldığı testi yaptım ilk 5 dk da belirgin bir çizgi çıktı. Yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim buraya resim yüklemeyi. Siz nasış yüklüyorsunuz ?
İnanma ona canım ona göre ağustos ayında hamileydim kopkoyu bir ikinci çizgi görmüştüm :) yalan yaniHanımlar şu idrarla kanın karıştırıldığı testi yaptım ilk 5 dk da belirgin bir çizgi çıktı. Yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim buraya resim yüklemeyi. Siz nasış yüklüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?