İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canm çok sıkıldı ya. Offff işte şimdi strese harbiden girdim deli oluyorm böyle belirsiz çizgi çıkınca bakalım gidebilirsem akşam gidip kan vercem de. Acilde kan alırlar mı almıyorlar diye duydum da
Canını sıkmaya gerek yok sakin ol en iyisi kan ver bu kadar belirsizlikle yaşamak istemiyorsan umarım hamilesindir canım allahın izniyle

Evet ama gel de bunu kocaya anlat

Valla suan sefaf su gibi akıntm var artık bilmiyorum. Hayırlısı . Aynen adet taklastıkca akıntı duruyordu ama nasip bakalım

Kizlar merhaba , yazmiyorum ama hepinizi takip ediyorum. Bugün bayagi kasik agrim var dun geceden beri. Benim testler hala gölge koyulasma yok . Artık kendimi hamile hissetmiyorum. Bata 4 gün var.

Kizlar merhaba , yazmiyorum ama hepinizi takip ediyorum. Bugün bayagi kasik agrim var dun geceden beri. Benim testler hala gölge koyulasma yok . Artık kendimi hamile hissetmiyorum. Bata 4 gün var.
En son testini atsana bakalım ben gölge görsem ya da pembelik koşarak kana giderim

Hanımlar şu idrarla kanın karıştırıldığı testi yaptım ilk 5 dk da belirgin bir çizgi çıktı. Yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim buraya resim yüklemeyi. Siz nasış yüklüyorsunuz ?

Canim hizliresim.com a yukleyip forum yazan kismi kopyalayip buraya yapistirdiginda resim gorunuyor

İnanma ona canım ona göre ağustos ayında hamileydim kopkoyu bir ikinci çizgi görmüştüm :) yalan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…