İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bu şekilde ama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Canim çizgi gördüm ben sanki pembe ama çook silik. Kan ver akşam imkanın varsa midem bulanıyor ilaç kullanıyorum hamileysem bırakmam lazım de ozaman bse demiyolar bakıyorlar acilde

Canim çizgi gördüm ben sanki pembe ama çook silik. Kan ver akşam imkanın varsa midem bulanıyor ilaç kullanıyorum hamileysem bırakmam lazım de ozaman bse demiyolar bakıyorlar acilde
Aşırı kötüyüm hiç gidick durumda değilm uyuyordm yeni uyandm aşırı bir halsizlik var uykuya doymuyorum. Ve çok üşüyorum

Kızlar ben gittim doktora ama daha kese gözükmedi anca cumartesiye değerim baya yükselmiş olurmuş ozaman görünür inşallah olmadı vajinal ultrasonla bakarız dedi . Sürekli böyle bi fenalık geliyo gibi oluyo bide midem bulanıyor o yüzden sık sık cevap yazamıyorum ytmaktan ama takipteyim
Peri Tozuu canım gittinmi kan vermeye

Yok gitmedim. Çok halsizim uyuyordm bide çok üşüyorum. Ellerim buz gibi yanaklarım yanıyor anlam veremiyorm.

Evet çok üşüyorum :) uyku Halide oluyo ama adette de aynı şeyleri yaşıyorum ben canım normalde iki ihtimalde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…