- 17 Şubat 2018
- 617
- 766
- 103
Ya zaten bende ovulasyon testiyle karıştırmışım. Hahahaİnanma ona canım ona göre ağustos ayında hamileydim kopkoyu bir ikinci çizgi görmüştüm :) yalan yani
Tesekkürler kuzumCanim hizliresim.com a yukleyip forum yazan kismi kopyalayip buraya yapistirdiginda resim gorunuyor
Hahaha oda güzelYa zaten bende ovulasyon testiyle karıştırmışım. Hahaha
Evet canim fotoda belli olmuyor cunku cok silik zaten benim umudum pek kalmadi bu ayaYaani görmekle görmemek arası bi yerdeyim sanki :)
Canim çizgi gördüm ben sanki pembe ama çook silik. Kan ver akşam imkanın varsa midem bulanıyor ilaç kullanıyorum hamileysem bırakmam lazım de ozaman bse demiyolar bakıyorlar acildeBu şekildeama biraz gec çıktı. Ama diğer testlerimi atmadm. Markadı laboquick. Dün yaptıgımda laboquickti ama diğerinde hiç bir şey çıkmadı bekletikten snra bile ne bileyim hayırlısı
Aşırı kötüyüm hiç gidick durumda değilm uyuyordm yeni uyandm aşırı bir halsizlik var uykuya doymuyorum. Ve çok üşüyorumCanim çizgi gördüm ben sanki pembe ama çook silik. Kan ver akşam imkanın varsa midem bulanıyor ilaç kullanıyorum hamileysem bırakmam lazım de ozaman bse demiyolar bakıyorlar acilde
Yok ya uyuyordm yeni uyandm uykuya doymadm. Niye böyle oldm bilmiyorm. Ve çok üşüyorm. HalsizimTatlummm naptın canım kan verdin miPeri Tozuu
Canm hamilelikte sendede üşüme oldu mu ? Ben 2 kazak giydim üst üste hala üşüyorm. Yanaklarım yanıyoms gibi hissediyorm dokunuyorm ama normal. Ve çok halsizim 1 saattir uyuyordmHahaha oda güzel
Yok gitmedim. Çok halsizim uyuyordm bide çok üşüyorum. Ellerim buz gibi yanaklarım yanıyorKızlar ben gittim doktora ama daha kese gözükmedi anca cumartesiye değerim baya yükselmiş olurmuş ozaman görünür inşallah olmadı vajinal ultrasonla bakarız dedi . Sürekli böyle bi fenalık geliyo gibi oluyo bide midem bulanıyor o yüzden sık sık cevap yazamıyorum ytmaktan ama takipteyim
Peri Tozuu canım gittinmi kan vermeye
Evet çok üşüyorum :) uyku Halide oluyo ama adette de aynı şeyleri yaşıyorum ben canım normalde iki ihtimalde olabilirCanm hamilelikte sendede üşüme oldu mu ? Ben 2 kazak giydim üst üste hala üşüyorm. Yanaklarım yanıyoms gibi hissediyorm dokunuyorm ama normal. Ve çok halsizim 1 saattir uyuyordmbıraksalar sabaha kadar uyurum heralde
Inşallah hamissindir canım bendede öyle olmuştu , şimdide bi usuyom giyiniyorum sonrada bi ateş basıyor soyunup atletle duruyorumAşırı kötüyüm hiç gidick durumda değilm uyuyordm yeni uyandm aşırı bir halsizlik var uykuya doymuyorum. Ve çok üşüyorum
Hımmm Aşırı aşırı üşüyorm ellerim buz gibiEvet çok üşüyorum :) uyku Halide oluyo ama adette de aynı şeyleri yaşıyorum ben canım normalde iki ihtimalde olabilir
Oo maşallah valla ben baya üşüyorm hatta ısınamıyorm ellerim buz gibi yanaklarımıda yanıyorms gibi hissediyormInşallah hamissindir canım bendede öyle olmuştu , şimdide bi usuyom giyiniyorum sonrada bi ateş basıyor soyunup atletle duruyorum
Erken gebelik testi yapma Şansın varmı ? Olmadı 2 - 3 saat sıvı alma wc ye gitme tekrar test yap varsa elindeYok gitmedim. Çok halsizim uyuyordm bide çok üşüyorum. Ellerim buz gibi yanaklarım yanıyoranlam veremiyorm.
İnşallah bebiştendir canımHımmm Aşırı aşırı üşüyorm ellerim buz gibiama yanklarımı yanıyor gibi hissediyorum
Kiz bede ayniyim kat kat giyiniyorum kemiklerim titriyo sanki ama yanaklarim falan sıcak anlamadim gitti inşalalhh hamişizdirrrr Allahim inşalalhhhOo maşallah valla ben baya üşüyorm hatta ısınamıyorm ellerim buz gibi yanaklarımıda yanıyorms gibi hissediyorm
Test kalmadı elimde 4 tane yaptm bi tek bugun çizgi çıktıErken gebelik testi yapma Şansın varmı ? Olmadı 2 - 3 saat sıvı alma wc ye gitme tekrar test yap varsa elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?