İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar benim göbeğimin sağ tarafında agrı var kasıklarımdada batma iyice arttı daha bata 7 gün var

Slm kızlar bende sizi takip ediodum ama yazmamıstım iki yıldır bende istiyorum ama olmuyordu pko görünümü var bendede gecen ay kimyasl gebelik yasadım ve yum gününü takip etmiştim ilişkinin 9. Günü idrarda cıktı . Bu ayda yinr bugün ilişkinin 9. Günüydü işkillendim test yapayım dedim bide ne görüm yine silik bi çizgi iki yıldır hamile kalmayan brn iki ay arka arkaya kalırsam baya sasacam

Ya bat net olmuyor benim pko olunca ama yum 18.gündü bugün 27. Gün cnm ..yani normalde 18 de felan adet gelmesi lazımdı
İnşallah hamilesindir canım. Test yaptıkça bize de yolla. Bizim olmasa da olana sevinip avunuyoruz işte :)
Bu ara da ben de pcoluyum. Adet düzenin nasıl senin canım? Bi tedavi falan gördün mü?

İnşallah hamilesindir canım. Test yaptıkça bize de yolla. Bizim olmasa da olana sevinip avunuyoruz işte :)
Bu ara da ben de pcoluyum. Adet düzenin nasıl senin canım? Bi tedavi falan gördün mü?
İnsallah cnm ya adetim 35 den asağı nadir oluyor iki yıl içinde dört kez çatlatma iğnesi denedik olmadı son zmanlar baya bıraktım gecen ay ovu testi aldım yine onunla takip edip ilişki oldu her ay yum 18. Güne denk gelio benim .bu ay inofolic sase denicem dedim ve glifor kullandım yine 18. Gün catladı üç gün ilişki oldu ve işte bugün 9. Gün silik cizgi cıktı

İnşallah olmuştur canım.
Ben adet olmam kendiliğimden. 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Eylül de gonalf iğne de kullanmıştım yumurta gelişimi için. Bu ay eşim ovu testiyle bak,, kendimiz bi deneyelim dedi. Öyle yapıyorum ben de. 10. Gün bugün. Testler negatif şimdilik bakalım ne zaman yunurtlama olacak ki olursa tabii :))

Gonal f bende kullandım ama senin pko baya etkiliymiş demekki ben diğer hamileliklermde ilk ayda kaldım iki kızım var bu tam koymetli oldu bizim için 2 yıl dır sabır etmeyi öğrendim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…