- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
İnşallaaah :) ❤İnşallah bebiştendir canım
İNŞALLAHHHHKiz bede ayniyim kat kat giyiniyorum kemiklerim titriyo sanki ama yanaklarim falan sıcak anlamadim gitti inşalalhh hamişizdirrrr Allahim inşalalhhh
Evet silik bi çizgi var :) inşallah bebeğin seninledir Allah yüzüne baksın
Amin cnm insallah öle olur bu sefer kimyasalda insan cok üzülüyor :/Evet silik bi çizgi var :) inşallah bebeğin seninledir Allah yüzüne baksın
Evet maalesef var diye gidiyosun değerin düşüyo inşallah var diyelim canım kötü düşünmeyelim hayırlı haberlerle gelirsin :)Amin cnm insallah öle olur bu sefer kimyasalda insan cok üzülüyor :/
İnsallah cnm bu sefer sakin kalıp testin koyulasmasını beklicem sonra kan vercem emin olmak istiyorm iiceEvet maalesef var diye gidiyosun değerin düşüyo inşallah var diyelim canım kötü düşünmeyelim hayırlı haberlerle gelirsin :)
Hayırlısı olsun inşallah canım bat ne zamanİnsallah cnm bu sefer sakin kalıp testin koyulasmasını beklicem sonra kan vercem emin olmak istiyorm iice
Ya bat net olmuyor benim pko olunca ama yum 18.gündü bugün 27. Gün cnm ..yani normalde 18 de felan adet gelmesi lazımdıHayırlısı olsun inşallah canım bat ne zaman
İnşallah hamilesindir canım. Test yaptıkça bize de yolla. Bizim olmasa da olana sevinip avunuyoruz işte :)Ya bat net olmuyor benim pko olunca ama yum 18.gündü bugün 27. Gün cnm ..yani normalde 18 de felan adet gelmesi lazımdı
İnsallah cnm ya adetim 35 den asağı nadir oluyor iki yıl içinde dört kez çatlatma iğnesi denedik olmadı son zmanlar baya bıraktım gecen ay ovu testi aldım yine onunla takip edip ilişki oldu her ay yum 18. Güne denk gelio benim .bu ay inofolic sase denicem dedim ve glifor kullandım yine 18. Gün catladı üç gün ilişki oldu ve işte bugün 9. Gün silik cizgi cıktıİnşallah hamilesindir canım. Test yaptıkça bize de yolla. Bizim olmasa da olana sevinip avunuyoruz işte :)
Bu ara da ben de pcoluyum. Adet düzenin nasıl senin canım? Bi tedavi falan gördün mü?
İnşaAllah seninledir bebeğin canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin .
İnsallah cnm aminnnn rabbim istwyen herkese nasip etsin.İnşaAllah seninledir bebeğin canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin .
İnşallah olmuştur canım.İnsallah cnm ya adetim 35 den asağı nadir oluyor iki yıl içinde dört kez çatlatma iğnesi denedik olmadı son zmanlar baya bıraktım gecen ay ovu testi aldım yine onunla takip edip ilişki oldu her ay yum 18. Güne denk gelio benim .bu ay inofolic sase denicem dedim ve glifor kullandım yine 18. Gün catladı üç gün ilişki oldu ve işte bugün 9. Gün silik cizgi cıktı
Gonal f bende kullandım ama senin pko baya etkiliymiş demekki ben diğer hamileliklermde ilk ayda kaldım iki kızım var bu tam koymetli oldu bizim için 2 yıl dır sabır etmeyi öğrendim resmenİnşallah olmuştur canım.
Ben adet olmam kendiliğimden. 2 ay çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Eylül de gonalf iğne de kullanmıştım yumurta gelişimi için. Bu ay eşim ovu testiyle bak,, kendimiz bi deneyelim dedi. Öyle yapıyorum ben de. 10. Gün bugün. Testler negatif şimdilik bakalım ne zaman yunurtlama olacak ki olursa tabii :))
Tam koyu oldumu yum olusmus oluyor silikleştiği günde yum catlamıs oluyor ben tam koyu ve bir öncesi ve bir somrasını değerlendirdim@Meylen ve kızlar,, ovu testi pozitif çıktığında ve ardından negatif olması tam olarak ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?