- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Yaa aslında idrarı mı bile zorla yaptm hiç yoktu bne biliyim ya pazartesi dr gitcem . Yada yarın mı gitsem ?Canim sen çıplak gözle bişey gorebikiyomusun , ben fotoda bişey goremedim şimdilik ama bi 15 dk sonra tekrar bi bak bazen b-hcg düşük olunca hemen cikmayabiliyo bu testlerin hassasligi bence 40 ml den sonra anca olcebiliyo canım
Canim bat nezamandi ? Olmadı sancin varsa hafif bi acile gidin çok uzak değilse hastane yada imkaniniz varsa ozele 20-30 tl bişey aliyolar en fazlaYaa aslında idrarı mı bile zorla yaptm hiç yoktu bne biliyim ya pazartesi dr gitcem . Yada yarın mı gitsem ?
Ben göremiyorum canım maalesefKızlar bişy görebilen var mı ??
Bisey göremedim tatlımKızlar bişy görebilen var mı ??
Canim bu ovulasyon testimi , öyleyse yumurtlaman yakın@Meylen @Elf1996 kızlar okulda yaptım bugün bunu. Biraz zor oldu. Eve gelince baktım böyle. Damla sayısını tutturamadım fazla koymuş olabilirim. O yüzden mi böyle çıktı acaba.Eki Görüntüle 2206205
Hakkında hayırlısı olsun canım. Farkında değilsin ama baya stres yapıyorsun. Nasip ne zamansa o zaman olur. Rahat ol sen.Kızlar bişy görebilen var mı ??
Keşke gebelik olsa :)))) yumurtlama canım. Ama @Meylen, damla sayısı kaçsa her zaman o kadar koyun dedi. Bu defa fazla gelmiş olabilir. Okulda yaptım. Zor oldu. Aslında ağrım da var kaç gündür. Bugün arttı biraz.Canim bu ovulasyon testimi , öyleyse yumurtlaman yakın
Eğer ovulasyonsa yumurtlama yakın gözüküyor ama sen bu ay kaç günde adet olmuştun@Meylen @Elf1996 kızlar okulda yaptım bugün bunu. Biraz zor oldu. Eve gelince baktım böyle. Damla sayısını tutturamadım fazla koymuş olabilirim. O yüzden mi böyle çıktı acaba.Eki Görüntüle 2206205
38 gün sonra ilaçla adet oldum ben canım. Kendiliğinden olmadım. Bugün 11. Gün.Eğer ovulasyonsa yumurtlama yakın gözüküyor ama sen bu ay kaç günde adet olmuştun
Canim bu ovulasyon testimi , öyleyse yumurtlaman yakın
Eğer ovulasyonsa yumurtlama yakın gözüküyor ama sen bu ay kaç günde adet olmuştun
Ozaman tekrar et testi canım ama bazen erken yumurtlayabiliyoruz adet düzenli bile olsa , inşallah pozitif hamilelik testini de paylaşmak nasip etsinDamla sayısından kaynaklanıyor bence. Çünkü C de bi bölgede olan koyuluk T de aynı bölgede var. En iyisi gidip bi dane daha yapayım ona göre bakalım
Hayır canım damla sayısı bu kadar koyu çıkarmaz sen bugünü es geçme yarında yap bakalım silikleşcekmi koyulaşcak mı@Meylen @Elf1996 kızlar okulda yaptım bugün bunu. Biraz zor oldu. Eve gelince baktım böyle. Damla sayısını tutturamadım fazla koymuş olabilirim. O yüzden mi böyle çıktı acaba.Eki Görüntüle 2206205
Amin inşallah canım yaaa. Ne güzel olurOzaman tekrar et testi canım ama bazen erken yumurtlayabiliyoruz adet düzenli bile olsa , inşallah pozitif hamilelik testini de paylaşmak nasip etsin
Bu arada dün ilişki olmuştu.. Bugün de mi olsun :)Hayır canım damla sayısı bu kadar koyu çıkarmaz sen bugünü es geçme yarında yap bakalım silikleşcekmi koyulaşcak mı
Baktım onu eve gelince yaptın ve muhtemelen idrarını o kadar tutmamışsındır kuzu o yanıltmasın sen bugün kocanla olBu arada dün ilişki olmuştu.. Bugün de mi olsun :)
En son attığıma bak bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?