- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Bende göremedim tatlim yaaa sen bi git doktora istersennn baksin bakalim belki sürpriz ordadir inşallahhhTesti şimdi yaptm daha idrar yeri bile ıslak :)
Bilmiyorm bakalım hayırlısı neyse o olsn :)
Kuzu olurum no problem. seviyoz zatenBaktım onu eve gelince yaptın ve muhtemelen idrarını o kadar tutmamışsındır kuzu o yanıltmasın sen bugün kocanla olyarın bana at mutlaka
Bence sen mutlaka bugun degerlendir yarında olabilir kesin ben yaptım bugun negatif çıktı yine@Meylen B Babygirl16 Testler bu şekilde. Bugünü tekrarladm diğer günlerle aynı damla sayısı olacak şekilde. Az önce gösterdiğime göre daha doğru sonuç oldu bence
Test in ne diyor canım?inşallah sıradaki sensindirKizlar benim bat bugundü ama gelmediii
:)))Bu arada dün ilişki olmuştu.. Bugün de mi olsun :)
En son attığıma bak bi de.
Atsana bi seninkileri de.Bence sen mutlaka bugun degerlendir yarında olabilir kesin ben yaptım bugun negatif çıktı yine
oo. hadi hayirlisi olsun canmKizlar benim bat bugundü ama gelmediii
Tamam da 1.30 saat tuttuğun idrarla doğru çıkmaz yavrucum sen es geçme yarın anlarız koyulaşırsa yada silikleşirseKuzu olurum no problem. seviyoz zaten
Ama en son 13.30 da falan çay içmiştim. İdrarımı da tutmuştum zaten. 16.20 de testi yaptım ama damlaları düzgün koyamadım. 13.30 dan beridir hiç bi şey içmedim. 18.00 da tuvalete gittim testi tekrar etmek için. Şimdi ne diyon? :)))
Bugun yapmadim dün yapmiştim gölge vardi emşn olamadim fakat sonra koyulaşmişti atmiştim buraya görmedin sanirimmmTest in ne diyor canım?inşallah sıradaki sensindir
Belim ve alt kasık agrım var benim bir de çok akıntım varAt
Atsana bi seninkileri de.
Ağrın falan var mı? Sol kasığım da ağrı var bugğn belirgin
Akıntı bende de var canım. Alt bölgemde de ağrı var. Ama sol kasığımda da ağrı var. Belim iyi.Belim ve alt kasık agrım var benim bir de çok akıntım var
Sen de her gün aynı saatte mi yapıyorsun?bu diğer günlere göre daha koyu bence. Yarınki bakalım nasıl çıkacak?Eki Görüntüle 2206219
Bu da bugune ait 14.30 da yaptım
İnşallah Canm. Rabbim razı olsun inşallah ❤ valla hafif agrım var ama şimdi haber geldi gmrümcem rahatsızlanms kaynanam oraya gitcek. Şimdi o oyleyken gitmek olmaz kendisi kanser bu arada.Peri Tozuu bide idrari zorla yaptım dedin ya ondanda biraz suphelendim testi etkileyebilmesi açısından. Ayy inşallah kanda çıkar hep dua ediyorum hayırlı haber verirsiniz inşallah
Tamam canım. Ben sadece spermler biriksin diye diyorum. Benim yumurtam oluşuyor sanırım da çatlamıyor yaaa. Bakalım ne olacak. Canım koyuyu yakaladıktan sonra silik olması, negatif çıkması kesin çatladığı anlamına gelir mi sence?Tamam da 1.30 saat tuttuğun idrarla doğru çıkmaz yavrucum sen es geçme yarın anlarız koyulaşırsa yada silikleşirse
Ama bugünleri es geçmeyelim inşallau sende bende ay sonunda güzel haberler vericezSen de her gün aynı saatte mi yapıyorsun?bu diğer günlere göre daha koyu bence. Yarınki bakalım nasıl çıkacak?
Allah şifa versin yaaaİnşallah Canm. Rabbim razı olsun inşallah ❤ valla hafif agrım var ama şimdi haber geldi gmrümcem rahatsızlanms kaynanam oraya gitcek. Şimdi o oyleyken gitmek olmaz kendisi kanser bu arada.
Hımm tamam canım saol :)Bisey göremedim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?