İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Baktım onu eve gelince yaptın ve muhtemelen idrarını o kadar tutmamışsındır kuzu o yanıltmasın sen bugün kocanla ol yarın bana at mutlaka
Kuzu olurum no problem. seviyoz zaten
Ama en son 13.30 da falan çay içmiştim. İdrarımı da tutmuştum zaten. 16.20 de testi yaptım ama damlaları düzgün koyamadım. 13.30 dan beridir hiç bi şey içmedim. 18.00 da tuvalete gittim testi tekrar etmek için. Şimdi ne diyon? :)))

Tamam da 1.30 saat tuttuğun idrarla doğru çıkmaz yavrucum sen es geçme yarın anlarız koyulaşırsa yada silikleşirse

Peri Tozuu bide idrari zorla yaptım dedin ya ondanda biraz suphelendim testi etkileyebilmesi açısından. Ayy inşallah kanda çıkar hep dua ediyorum hayırlı haber verirsiniz inşallah
İnşallah Canm. Rabbim razı olsun inşallah ❤ valla hafif agrım var ama şimdi haber geldi gmrümcem rahatsızlanms kaynanam oraya gitcek. Şimdi o oyleyken gitmek olmaz kendisi kanser bu arada.

Tamam da 1.30 saat tuttuğun idrarla doğru çıkmaz yavrucum sen es geçme yarın anlarız koyulaşırsa yada silikleşirse
Tamam canım. Ben sadece spermler biriksin diye diyorum. Benim yumurtam oluşuyor sanırım da çatlamıyor yaaa. Bakalım ne olacak. Canım koyuyu yakaladıktan sonra silik olması, negatif çıkması kesin çatladığı anlamına gelir mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…