- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
İnşallah canım. Nasipse olur inşallah.Ama bugünleri es geçmeyelim inşallau sende bende ay sonunda güzel haberler vericez
Valla bende bir dua alırım :) allahım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun seni de canım.Aminn inşallah hep dua ediyorum inanın hepinize
İsteyen herkese Rabbim sağlıkla hayırla bi evlat nasip etsin
Allah şifa versin canımİnşallah Canm. Rabbim razı olsun inşallah ❤ valla hafif agrım var ama şimdi haber geldi gmrümcem rahatsızlanms kaynanam oraya gitcek. Şimdi o oyleyken gitmek olmaz kendisi kanser bu arada.
İnşallahh canımmTest in ne diyor canım?inşallah sıradaki sensindir
İnşallah bu ay çatlar kendiliğinden evet çatladığı anlamına geliyo ama pcoda nasıl İnan bilmiyorum deneye deneye bulcazTamam canım. Ben sadece spermler biriksin diye diyorum. Benim yumurtam oluşuyor sanırım da çatlamıyor yaaa. Bakalım ne olacak. Canım koyuyu yakaladıktan sonra silik olması, negatif çıkması kesin çatladığı anlamına gelir mi sence?
Amin saol canmAllah şifa versin canım
Maalesef canım. Bakalım işte. Eşim diyor ki çatlatma iğnesi alalım yap pik olunca. Doktordan habersiz kalkışıyoz bu işlere nolacak bakalımİnşallah bu ay çatlar kendiliğinden evet çatladığı anlamına geliyo ama pcoda nasıl İnan bilmiyorum deneye deneye bulcaz
Amin canım Allah razı olsun Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsinValla bende bir dua alırım :) allahım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun seni de canım.
Kaçırma bu günleri canımMaalesef canım. Bakalım işte. Eşim diyor ki çatlatma iğnesi alalım yap pik olunca. Doktordan habersiz kalkışıyoz bu işlere nolacak bakalımolmadı kadın doğumcu arkadaşıma sorarım. Kötü etkisi yoksa alır yaparım belki.
yarinda bekliyim diyorumm cumartesi yapayimK Kutsal pamuk canım baktım testine, tertemiz bir T demişsin.. Bi şey görünmüyor aslında evet ama adet de gecikti. Sabah bi daha yapsana.
tamam canım.çok sağol. eksik etme duanı.Kaçırma bu günleri canım
bekleyebilirsen yap canım. inşallah olmuşturyarinda bekliyim diyorumm cumartesi yapayim
inşallhh olmuştur seninkideeee olur inşalalhh çalişmalari sıki tut teslerine faln bakiyorum fakat bilgiö yok bu kınuda o yüzde cevap veremiyorım tatlimmbekleyebilirsen yap canım. inşallah olmuştur
canım kuruyanda ince bi çizgi gördüm yakınlaştırınca. inşallah nasipte varsa daha da koyulaşır. dua edicem.
önemli değil canım. hangi konuda yardımcı olabilirsek işte birbirimize. :)Bak bakalim bi
inşallhh olmuştur seninkideeee olur inşalalhh çalişmalari sıki tut teslerine faln bakiyorum fakat bilgiö yok bu kınuda o yüzde cevap veremiyorım tatlimm
İnşallah gelcen açmican arayı canım Allah’ın izniyle inşallahtamam canım.çok sağol. eksik etme duanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?