İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim, misafirim geldi yeni girebildim nete. Hayırlısı bakalım canım ya. Nasip değilmiş bu ay demekki balım. Üzülme nolur, stres de yapma bolbol dua ve Sabırla beklemek bize Düşen. Günaşırı ilişki ayrıca. Inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim canım

aslında yarın benim de günüm. dün ilişki olmuştu. ama sizler bugün de diyince sonra acaba dememek için değerlendireyim diyorum.
Ya benim eşim maçta hala gelmesi uzun sürer daha eve gelmedi ondan degerlendiremiyorum seninki yanındaysa bence fırsata çevir..birde canın tatlı istiyormu ben sabahtan beri çikolata yiyorum

Ya benim eşim maçta hala gelmesi uzun sürer daha eve gelmedi ondan degerlendiremiyorum seninki yanındaysa bence fırsata çevir..birde canın tatlı istiyormu ben sabahtan beri çikolata yiyorum
Yok valla istemiyor. Normalde yumurtlama dönemlerimi şöyle bilirim,, hem canım tatlı ister hem de çok istekli olurum. İkisi de yok ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…