Bence daha var cünkü silik duruyor kopkoyu çıkması lazım sonra bu şekilde silikleşmesi gerekli@Meylen B Babygirl16 Testler bu şekilde. Bugünü tekrarladm diğer günlerle aynı damla sayısı olacak şekilde. Az önce gösterdiğime göre daha doğru sonuç oldu bence
Bu arada sizlerle konuşmak çok iyi geliyo bana aktif instagram kullanıcısıydım artık girmiyorum bile burada takılmak daha hoşuma gidiyo :) :) :)
ayyy inşallah canım inşallah.
İnşallah gelcen açmican arayı canım Allah’ın izniyle inşallah
ben yine de değerlendireyim canım yaaa. sol kasığım ve sol alt bölgem de baya ağrı var bu akşam.Bence daha var cünkü silik duruyor kopkoyu çıkması lazım sonra bu şekilde silikleşmesi gerekli
Kesinlikle bide tanımadığın insanlarla konuşuyorsun o daha güzel :)Benimde öyle hani whatsaba girersin öyle oldu burasıda :)
Kesinlikle 2 günfe bir ilişkiye devam et mutlaka inşallah gebe haberinide alırızben yine de değerlendireyim canım yaaa. sol kasığım ve sol alt bölgem de baya ağrı var bu akşam.
Aynen öyle burda daha rahat oluyosn :))Kesinlikle bide tanımadığın insanlarla konuşuyorsun o daha güzel :)
Sen degerlendir bence bugunu allah büyüktür belki bugun tutar.ben yine de değerlendireyim canım yaaa. sol kasığım ve sol alt bölgem de baya ağrı var bu akşam.
Aynen valla güzel bi site olmuş burası :)Aynen öyle burda daha rahat oluyosn :))
tamam canım. inşallah bakalım. yarın da testlerimizi paylaşalım , yarın seninkinin daha koyu olacağını düşünüyorum.Sen degerlendir bence bugunu allah büyüktür belki bugun tutar.
inşallah canım. hep diyorum ya, nasipte varsa sırayla hatta hep birlikte haberlerimizi paylaşırız burda inşallah da gebelikle ilgili yeni başlık açar ordan devam ederiz.Kesinlikle 2 günfe bir ilişkiye devam et mutlaka inşallah gebe haberinide alırız
Canım benim, misafirim geldi yeni girebildim nete. Hayırlısı bakalım canım ya. Nasip değilmiş bu ay demekki balım. Üzülme nolur, stres de yapma bolbol dua ve Sabırla beklemek bize Düşen. Günaşırı ilişki ayrıca. Inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim canım
Bakalım ben bugunu degerlendiremicem dün değerlendirdim artk yarın değerlendirirm yinetamam canım. inşallah bakalım. yarın da testlerimizi paylaşalım , yarın seninkinin daha koyu olacağını düşünüyorum.
Cnm silik cıktığında kanda kaç cıktıevet erken gebelik testiyle öğrendim aynı gün kanda çıktı
24 canımCnm silik cıktığında kanda kaç cıktı
aslında yarın benim de günüm. dün ilişki olmuştu. ama sizler bugün de diyince sonra acaba dememek için değerlendireyim diyorum.Bakalım ben bugunu degerlendiremicem dün değerlendirdim artk yarın değerlendirirm yine
Ben kan vermeye korkuyorum :/ gecen ay 5.59 du ikinci gün 13.7 cıktı tekrar verrdiğimde 7 ye geri düşmüş .o yüzden cok korkuyorum yine kimyasl olcak diye24 canım
Ya benim eşim maçta hala gelmesi uzun sürer daha eve gelmedi ondan degerlendiremiyorum seninki yanındaysa bence fırsata çevir..birde canın tatlı istiyormu ben sabahtan beri çikolata yiyorumaslında yarın benim de günüm. dün ilişki olmuştu. ama sizler bugün de diyince sonra acaba dememek için değerlendireyim diyorum.
Benimde silik çıktığında 135 çıkmıştı24 canım
Yok valla istemiyor. Normalde yumurtlama dönemlerimi şöyle bilirim,, hem canım tatlı ister hem de çok istekli olurum. İkisi de yok ben de..Ya benim eşim maçta hala gelmesi uzun sürer daha eve gelmedi ondan degerlendiremiyorum seninki yanındaysa bence fırsata çevir..birde canın tatlı istiyormu ben sabahtan beri çikolata yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?