- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Zıplama mı ilk kez duydum
Noldu? At bakalımKızlar bnm test garip bir hal aldı ya
Kızlar bnm test garip bir hal aldı ya
At bakalim canim neler olmuşşKızlar bnm test garip bir hal aldı ya
Tatlı istemesi yumurtlama zamanındamı oluyor yarın ben kesin degerlendiryim ozaman canım hep tatlı istiyorYok valla istemiyor. Normalde yumurtlama dönemlerimi şöyle bilirim,, hem canım tatlı ister hem de çok istekli olurum. İkisi de yok ben de..
Kesinliklee değerlrndir canimmTatlı istemesi yumurtlama zamanındamı oluyor yarın ben kesin degerlendiryim ozaman canım hep tatlı istiyor
Meral ettik şimdi foto yükle bakalım canım inşallah vardırKızlar bnm test garip bir hal aldı ya
Meral ettik şimdi foto yükle bakalım canım inşallah vardırbugün perşembe gecesi kuran okudum hepinize dua ettim kızlar inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucagimiza almak nasip etsin Rabbim
İnşallah canım nasipte varsa onuda yaşarız inşallahinşallah canım. hep diyorum ya, nasipte varsa sırayla hatta hep birlikte haberlerimizi paylaşırız burda inşallah da gebelikle ilgili yeni başlık açar ordan devam ederiz.
Canim eşine ovu takip ettiğini söylüyorsun ? Ben bi kaç kere söyledim onları hamilelik testi sanmasin diye, bana dediki öyle teste göre filan yapmayalim stres oluyom dedi, bende bu ay kendim takip ettim (adetleri düzenli ve bir rahatsızlığın yoksa) bide öyle dene, bence erkekler böyle şeyleri bilmedikleri için stres oluyo hamile kalmayi etkiliyor diye düşünüyorum nacizane fikrimBenim adet bugun bitiyor iki gun sonra sogan kuru yapip ovulasyona baslarim bu ay 1 gun gecikmeli adet oldum stresten
Esimle konusmayiz ben yaparim ins.bu ay tutar gecen ay duzenli test yaptim piki yakaladim iliski oldu ama bebis olmadi adetlerim duZenli amabu ay cok stresliydim 31 gunde oluyorCanim eşine ovu takip ettiğini söylüyorsun ? Ben bi kaç kere söyledim onları hamilelik testi sanmasin diye, bana dediki öyle teste göre filan yapmayalim stres oluyom dedi, bende bu ay kendim takip ettim (adetleri düzenli ve bir rahatsızlığın yoksa) bide öyle dene, bence erkekler böyle şeyleri bilmedikleri için stres oluyo hamile kalmayi etkiliyor diye düşünüyorum nacizane fikrimadama caktirmadan ovu günlerine denk getirttir
ne kaynatiyorsunuz canlarimmm
bebegimi uytmaya calisiyorm birde avluyu izliyordum kuzum iyiyim sen naslsnBen konulara müdahil değilim ama nasılsın abla iyisin insallah
hahayy ben yaptim idrarda amonyak var gebe olsanda olmasanda gene kopururCanlar çamaşır suyu testi varmış duydunuz mu hiç?
Bende iyiyim abla belirtilerle beraber batımı bekliyorum :)bebegimi uytmaya calisiyorm birde avluyu izliyordum kuzum iyiyim sen naslsn
Ya nette izledim ama öyle olmuyo göstermiyo gebelik olanda baloncuklar çıkıyohahayy ben yaptim idrarda amonyak var gebe olsanda olmasanda gene kopurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?