İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim adet bugun bitiyor iki gun sonra sogan kuru yapip ovulasyona baslarim bu ay 1 gun gecikmeli adet oldum stresten

Benim adet bugun bitiyor iki gun sonra sogan kuru yapip ovulasyona baslarim bu ay 1 gun gecikmeli adet oldum stresten
Canim eşine ovu takip ettiğini söylüyorsun ? Ben bi kaç kere söyledim onları hamilelik testi sanmasin diye, bana dediki öyle teste göre filan yapmayalim stres oluyom dedi, bende bu ay kendim takip ettim (adetleri düzenli ve bir rahatsızlığın yoksa) bide öyle dene, bence erkekler böyle şeyleri bilmedikleri için stres oluyo hamile kalmayi etkiliyor diye düşünüyorum nacizane fikrim adama caktirmadan ovu günlerine denk getirttir

Esimle konusmayiz ben yaparim ins.bu ay tutar gecen ay duzenli test yaptim piki yakaladim iliski oldu ama bebis olmadi adetlerim duZenli amabu ay cok stresliydim 31 gunde oluyor

Canlar çamaşır suyu testi varmış duydunuz mu hiç?

Kızlar Bugün bat gunumdu gelemdi kasik karin agrim var bel agrim rutin adet belietileri bugun gogus hassasiyetim basladi uçları aciyor onun disinda bi belirti de yok hemen test yapmayi düşünmüyorum zaten bu ay pek ihtimal vermiyordum ufaktan heyecan basladi galiba ama beklemek istiyorum insAllah hayr olsun ya bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…