İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnsallah

Ya nette izledim ama öyle olmuyo göstermiyo gebelik olanda baloncuklar çıkıyo
Bende karbonatla olani yapmistim kopuruyor ya hamile degilsen de hatta kızımın idrarina yapmatm ben bi de nolcak die onda kopurmedi hatta cok sevnmiatim hamileyim herhlde demistim ama malesef negatifti

herseyin basi sabir balim hic heycan yapma olcagi varsa olur

Kızlar merhaba geçen hafta Perşembe günü doktora vajinal kanama kaşıntı ve idrar sıklığı şikayetiyle gittim muayenede yumurtamın çok güzel olduğunu hamile olma ihtimalimin olduğunu söyleyerek bir kan testi istedi adetim yeni bitmişti bir hafta olmuştu biteli bu yüzden üç dört gün bekleyerek pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.28 çıktı hcg ve bu gün tekrar doktora gittim muayenede yine hamile olabileceğimi rahim duvarımın kalınlaştığını yumurtamın da çatladığını söyledi kan testi istedi doktor çıkmak üzereydi kanı vermedim yarın vereceğim ama aynı zaman da hamile gibi belim ve kasıklarım da ağrıyor var mı hcg sıfırın altında çıkıp sonra yükselen ?? Hamile olabilir miyim acaba

herseyin basi sabir balim hic heycan yapma olcagi varsa olur
Oyle canım tabı bu ay zaten acayıp acayıp rahattım ne gun saydım ne belı3tı ararım cokta ıhtımal vermıyordum askında ama gelmedı ya acb mı durumu baslıyor belkı gecıkmelı gelıcek zaten beklemel en güzeli

5 gün kaldı bekleyelim bakalım

Evette işte insan sabredemiyo bide rüya gördüm iki kere ondan içime bişeyler doğuyo
Yyy bılıtım cnm o hıssıyatu bnmde kızım cok psikolojımı bozuyor vala cocuk det dongumu bılıyır snrm adet zamanı yaklasınca krdesım olacak inş demı anne demeye baslıyor baslıyor cok etkılıyor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…