İnsallahKızlar Bugün bat gunumdu gelemdi kasik karin agrim var bel agrim rutin adet belietileri bugun gogus hassasiyetim basladi uçları aciyor onun disinda bi belirti de yok hemen test yapmayi düşünmüyorum zaten bu ay pek ihtimal vermiyordum ufaktan heyecan basladi galiba ama beklemek istiyorum insAllah hayr olsun ya bu sefer
Bende karbonatla olani yapmistim kopuruyor ya hamile degilsen de hatta kızımın idrarina yapmatm ben bi de nolcak die onda kopurmedi hatta cok sevnmiatim hamileyim herhlde demistim ama malesef negatiftiYa nette izledim ama öyle olmuyo göstermiyo gebelik olanda baloncuklar çıkıyo
Tum bekleyenlerle beraber insİnsallah
herseyin basi sabir balim hic heycan yapma olcagi varsa olurKızlar Bugün bat gunumdu gelemdi kasik karin agrim var bel agrim rutin adet belietileri bugun gogus hassasiyetim basladi uçları aciyor onun disinda bi belirti de yok hemen test yapmayi düşünmüyorum zaten bu ay pek ihtimal vermiyordum ufaktan heyecan basladi galiba ama beklemek istiyorum insAllah hayr olsun ya bu sefer
vallah bilmiyorm ben hamileyken denemistim o testleri hep aksi oluyorduYa nette izledim ama öyle olmuyo göstermiyo gebelik olanda baloncuklar çıkıyo
Hmmmm tühhhBende karbonatla olani yapmistim kopuruyor ya hamile degilsen de hatta kızımın idrarina yapmatm ben bi de nolcak die onda kopurmedi hatta cok sevnmiatim hamileyim herhlde demistim ama malesef negatifti
İnsallahTum bekleyenlerle beraber ins
Oyle canım tabı bu ay zaten acayıp acayıp rahattım ne gun saydım ne belı3tı ararım cokta ıhtımal vermıyordum askında ama gelmedı ya acb mı durumu baslıyor belkı gecıkmelı gelıcek zaten beklemel en güzeliherseyin basi sabir balim hic heycan yapma olcagi varsa olur
Neyse ya bende heveslenmiştim bi güzelvallah bilmiyorm ben hamileyken denemistim o testleri hep aksi oluyordu
Yok canım yaEki Görüntüle 2206301 anlayan var mı canlar
Bola umutlanmamak icin en ıyısı yapmamak oyle testler cnmNeyse ya bende heveslenmiştim bi güzel
5 gün kaldı bekleyelim bakalımOyle canım tabı bu ay zaten acayıp acayıp rahattım ne gun saydım ne belı3tı ararım cokta ıhtımal vermıyordum askında ama gelmedı ya acb mı durumu baslıyor belkı gecıkmelı gelıcek zaten beklemel en güzeli
canim hormonlarina bakmislar betada biseybyok ama prolaktin hormonun genelikle biseye engel oluyordu sut hormonu sanirim o yuksek cikmisEki Görüntüle 2206301 anlayan var mı canlar
Sadece beta hcg 0.5 ten küçük diyor onu anladım yani hamilelik yok ama diğerleri ne yumurta catlamasi icinmi bakıldı canım?Eki Görüntüle 2206301 anlayan var mı canlar
Evette işte insan sabredemiyo bide rüya gördüm iki kere ondan içime bişeyler doğuyoBola umutlanmamak icin en ıyısı yapmamak oyle testler cnm
Bende anlamıyom cnm malesefEki Görüntüle 2206301 anlayan var mı canlar
Bata mı 5 gun vr cnm5 gün kaldı bekleyelim bakalım
Yyy bılıtım cnm o hıssıyatu bnmde kızım cok psikolojımı bozuyor vala cocuk det dongumu bılıyır snrm adet zamanı yaklasınca krdesım olacak inş demı anne demeye baslıyor baslıyor cok etkılıyor benıEvette işte insan sabredemiyo bide rüya gördüm iki kere ondan içime bişeyler doğuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?