Evet canımBata mı 5 gun vr cnm
Hmmm ne diyeyim ki üzücü bi durum...Yyy bılıtım cnm o hıssıyatu bnmde kızım cok psikolojımı bozuyor vala cocuk det dongumu bılıyır snrm adet zamanı yaklasınca krdesım olacak inş demı anne demeye baslıyor baslıyor cok etkılıyor benı
Rabbim aratmasin butun isteyenlere nasip etsin insAllah cnmHmmm ne diyeyim ki üzücü bi durum...
canim. yanilmiyorsam o hormonun yuksekligi emzren kadinda oluyor. bu da adet duzensiligi yada gebe kalmayi zorlastriyor ama normal insanda bu anlama geliyor ins yaniliyormEki Görüntüle 2206301 anlayan var mı canlar
aminnnnRabbim aratmasin butun isteyenlere nasip etsin insAllah cnm
Amin insallah canımRabbim aratmasin butun isteyenlere nasip etsin insAllah cnm
Var bende yapmıştım onceki aylar hamile çıkmıştım o testle ama yalan yani hamile degildimCanlar çamaşır suyu testi varmış duydunuz mu hiç?
Yok ya ben yapmadım bşey bugun eşim pert halde maçtan geldibugun kimse yok herkes calismalarda a
olanin var olmayanin:)benm koca geceleri nobette
Onu geçen ay dedi doktor bana da . Lakin ben yumurtlama öncesini değerlendiremedim iki gün arada denk geldi . Hayırlısı bu ay da dedi ya .Benim doktorumda adetinin ilk gününden sayarak 12 ve 17 günler arası degerlendir demişti o ay hamile kalmıştım Rabbim hayırlısını versin inş hepimize
Bu ay olacak öyle hissettim bir an testini görünce :)Bu arada dün ilişki olmuştu.. Bugün de mi olsun :)
En son attığıma bak bi de.
Allah kabul etsin İnşaAllah Allah razı olsunMeral ettik şimdi foto yükle bakalım canım inşallah vardırbugün perşembe gecesi kuran okudum hepinize dua ettim kızlar inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucagimiza almak nasip etsin Rabbim
sabah yapin:)Yok ya ben yapmadım bşey bugun eşim pert halde maçtan geldi
Size bşey diymmi daha deminde S senaBu ay olacak öyle hissettim bir an testini görünce :)
Ay bizde daha demin @Senaaashn le konuşuyorduk ve bu ay bence hepimiz hamile kalıcz gbi his var içimde inşallah yaaaBu ay olacak öyle hissettim bir an testini görünce :)
Eşim erken gidiyor işe 7 de çıkıyoe evden imkanı yk yapamayozsabah yapin:)
Ayyyy İnşaAllah ya İnşaAllah:)Size bşey diymmi daha deminde S sena
Ay bizde daha demin @Senaaashn le konuşuyorduk ve bu ay bence hepimiz hamile kalıcz gbi his var içimde inşallah yaaa
kacti desene:)Eşim erken gidiyor işe 7 de çıkıyoe evden imkanı yk yapamayoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?