- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Aynı benimki gibi erkenden gidiyorlar yaEşim erken gidiyor işe 7 de çıkıyoe evden imkanı yk yapamayoz
Ya aslında iş başı 10 da eşimin akşam 6 da çıkıyor ama sorun biz uzak oturuyoruz iş yerine eşim üç vesayet yapıp işe gidiyor minibüs metrobüs otobüsAynı benimki gibi erkenden gidiyorlar ya
Aynenkacti desene:)
Olabiliyor bazen bazı bayanlarda diye biliyorum , mevsim degisikligi soğuk hava stres hersey etkiliyor canımbenm adet bitti temizlendim karinim belim cok agriyor kasiklarim falan ne .oluyor bana bird uzayan akintim var bu kadar erken yumurtlama olur mi
Olabilir abla neden olmasın kaç gün olduki bitelibenm adet bitti temizlendim karinim belim cok agriyor kasiklarim falan ne .oluyor bana bird uzayan akintim var bu kadar erken yumurtlama olur mi
Allah yardımcınız olsun bizim bir saat mesafe de 8 de iş başı yapıyor .Ya aslında iş başı 10 da eşimin akşam 6 da çıkıyor ama sorun biz uzak oturuyoruz iş yerine eşim üç vesayet yapıp işe gidiyor minibüs metrobüs otobüs
Ama işinn en güzel yani cumartesi pazar çalışmıyo eşimAllah yardımcınız olsun bizim bir saat mesafe de 8 de iş başı yapıyor .
aslinda 12 de bitti benm hafif sarimsi akintim basladi 13 yikandim. iste ayin 7 oldum adet. zaten cok tuaf bir adet gecirdimOlabilir abla neden olmasın kaç gün olduki biteli
Kesinlikle olabilir :)benm adet bitti temizlendim karinim belim cok agriyor kasiklarim falan ne .oluyor bana bird uzayan akintim var bu kadar erken yumurtlama olur mi
O çok güzel işte bizim bir Pazar günü tatil .Ama işinn en güzel yani cumartesi pazar çalışmıyo eşim
tuhhhh hhh dun ayiptr soylemesi korumasiz iliski olduKesinlikle olabilir :)
Niye ayıp olsuntuhhhh hhh dun ayiptr soylemesi korumasiz iliski oldu
Aramız iki üç gün :) benim de öyle oldu nedense geçen gün bir arkadaşım hamilelikten önce birkaç ay olabiliyor böyle dediaslinda 12 de bitti benm hafif sarimsi akintim basladi 13 yikandim. iste ayin 7 oldum adet. zaten cok tuaf bir adet gecirdim
Mesajını okumadan aynı şeyi demişiz .Ben demek istedim de :)Niye ayıp olsunbebiş geliyor desene
nasl yani kuzum anlamadimAramız iki üç gün :) benim de öyle oldu nedense geçen gün bir arkadaşım hamilelikten önce birkaç ay olabiliyor böyle dedi
allah sizi ne yapmasin:) emiyor cocuk. olmaz kiiMesajını okumadan aynı şeyi demişiz .Ben demek istedim de :)
Stres, üşütme her şey etkiliyor orası ayrı da . Adet farklılığı olduğunda bebek yer arıyor mu ne deniyormuş .nasl yani kuzum anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?