- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Hiç bakmadım ki bilmiyorum canım :) ay en yakın zamanda öğreniriz :)Kızlar ne dicem hani hamile olanların kaçıncı haftası diye bşeyler çıkıyor ya o nasıl oluyor
zaten cok acele oldu. bir 10 dakka yattim olle sonra cocuk uyandi esim yanina giiti cok komikktk zaten. ben acelwylw ustumu giyindim cocugun yanina yattim. yarim satt falan .bonya yapmam. 1 saatrn sonra oldu:)Mesajını okumadan aynı şeyi demişiz .Ben demek istedim de :)
nasl yani kuzumKızlar ne dicem hani hamile olanların kaçıncı haftası diye bşeyler çıkıyor ya o nasıl oluyor
Hayır bir arkadaşım varda onuda üye yaptım onay bekliyoruz suan . Oda 34 haftalık hamile ona yapalım dedik deHiç bakmadım ki bilmiyorum canım :) ay en yakın zamanda öğreniriz :)
Hani Meylen yazarken 7. Haftası diyor ya onu diyorumnasl yani kuzum
Tam nasıl oldu diyorlar ya onun cevabı gibi olmuş nasıl hamiş kaldın :)zaten cok acele oldu. bir 10 dakka yattim olle sonra cocuk uyandi esim yanina giiti cok komikktk zaten. ben acelwylw ustumu giyindim cocugun yanina yattim. yarim satt falan .bonya yapmam. 1 saatrn sonra oldu:)
ula gecen gun komsumda dedi ben adet goruyorm dedim kadin bana sasirdi kiz se n nasl oluyon bu ay hic agrim olmadi parca falan bile gelmedi dedim oda dikkat et hamillik icin rahmin zemin hazirliyor bir iki aya kadr hamile kalirsin dediStres, üşütme her şey etkiliyor orası ayrı da . Adet farklılığı olduğunda bebek yer arıyor mu ne deniyormuş .
sag ol davsanim:)Oy oyhayırlı geceleriniz olsun hatunlar
Hesabınız da kişisel bilgilerde hamilelik takvimi var ordandır büyük ihtimalle ona bakıyordum nasıl oluyor diye .Hayır bir arkadaşım varda onuda üye yaptım onay bekliyoruz suan . Oda 34 haftalık hamile ona yapalım dedik de
Fıkır fıkır kaynıyonuz gene vallahsag ol davsanim:)
Öyle oluyormuş :)ula gecen gun komsumda dedi ben adet goruyorm dedim kadin bana sasirdi kiz se n nasl oluyon bu ay hic agrim olmadi parca falan bile gelmedi dedim oda dikkat et hamillik icin rahmin zemin hazirliyor bir iki aya kadr hamile kalirsin dedi
Hayırlı geceler olsun canımmmOy oyhayırlı geceleriniz olsun hatunlar
ben hamile kalinca .cok komik hep aceleye geliyor bir de adett bittikten sonra oluyo genelde demek ben erken yumuryluyorm:) esim askerden izne gelmis. gene aceleye geldik benm adet bitti iliskimiz olmustu .sonra olmadi o ay gebe kaldimTam nasıl oldu diyorlar ya onun cevabı gibi olmuş nasıl hamiş kaldın :)
E abla sen istiyon zaten bebiş olsun ne güzel:)ula gecen gun komsumda dedi ben adet goruyorm dedim kadin bana sasirdi kiz se n nasl oluyon bu ay hic agrim olmadi parca falan bile gelmedi dedim oda dikkat et hamillik icin rahmin zemin hazirliyor bir iki aya kadr hamile kalirsin dedi
Gene öyle mi olmuş sanki :)ben hamile kalinca .cok komik hep aceleye geliyor bir de adett bittikten sonra oluyo genelde demek ben erken yumuryluyorm:) esim askerden izne gelmis. gene aceleye geldik benm adet bitti iliskimiz olmustu .sonra olmadi o ay gebe kaldim
ya balim ya .bugun oyle youtdan gebelikle ilgili seye bakiyordum bizim beni dinliyor sinsi. sinsi yanima geldi elim kapti. teli bir. dunya dalga gecti oyyy oyy benm karim 4 mu istiyorr. bilmem ne. cok fena kepaze:) yaHayırlı geceler olsun canımmm
Heh buldum şimdi sagol canımHesabınız da kişisel bilgilerde hamilelik takvimi var ordandır büyük ihtimalle ona bakıyordum nasıl oluyor diye .
ama emiyor bebek cokta. :)emmiyor . artk. ek gidaya basladik. zaten mamaya falan diger bebeklwrim gibi obez degil biraz anasi gibi cilizGene öyle mi olmuş sanki :)
Hadi hayırlısı yaya balim ya .bugun oyle youtdan gebelikle ilgili seye bakiyordum bizim beni dinliyor sinsi. sinsi yanima geldi elim kapti. teli bir. dunya dalga gecti oyyy oyy benm karim 4 mu istiyorr. bilmem ne. cok fena kepaze:) ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?