İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla bizde bu ay denemedeyizde valla niyeyse ben olursa olur diyorum aklıma bile gelmiyor bu ay niye böyle oldu anlamadım

dun bir haber okudum kadin 41 yasinda dasss gibi kadinin tam 10 tane. cocugu var kadini gorseniz victorya sceert mankeni sanirsinz cocuklar boyyy boyy bole

dun bir haber okudum kadin 41 yasinda dasss gibi kadinin tam 10 tane. cocugu var kadini gorseniz victorya sceert mankeni sanirsinz cocuklar boyyy boyy bole
Biz öyle olurmuyuz sanmıyom bana hiç evlilik yaramadı eşim yarma gibi oldu ben halen aynı kilodayım bizimkiler aile boyu zayıf ondan zaar

Bak ya :) Ne rezil olacaksın yahu sen de
anam bakkala gidiyom karilar kiZ. amn hamile kalma misafir geliyor amn hamile kalma gorumcelerim aman. daha kalma onlar cok hakli:) biktilar benm canavarlardan yani herkes kalma diyor bir kayinpederim amn gelinm canim gelinm hadi torun yap. diyor

anam bakkala gidiyom karilar kiZ. amn hamile kalma misafir geliyor amn hamile kalma gorumcelerim aman. daha kalma onlar cok hakli:) biktilar benm canavarlardan yani herkes kalma diyor bir kayinpederim amn gelinm canim gelinm hadi torun yap. diyor
Valla en sinir olduğum konu evlendiğimden beri bizede herkes ne zaman çocuk yapcaksınız bebek varmı filan diyor sinir oluyorum ben yapasım varsada kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…