- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ne biliyim bu sefer acemiligime geldi plan proje yapmadim acele oldu:)E abla sen istiyon zaten bebiş olsun ne güzel:)
vallah. olursa kendime cok gulerim hayirlisi yaHadi hayırlısı ya
kesin kalacan ondan oleValla bizde bu ay denemedeyizde valla niyeyse ben olursa olur diyorum aklıma bile gelmiyor bu ay niye böyle oldu anlamadım
Yok abla ya benim koca arada takılıyo bana işe gireyim çalışayım diyorum otur oturduğun yerde bebek bakarsın diyordakesin kalacan ondan ole
Rica ederim ne demek ben de öğrenmiş oldum bahaneyle :)Heh buldum şimdi sagol canım
Aman o daha iyi değil mi :) hayırlısı olsun kuzumne biliyim bu sefer acemiligime geldi plan proje yapmadim acele oldu:)
Biz öyle olurmuyuz sanmıyom bana hiç evlilik yaramadı eşim yarma gibi oldu ben halen aynı kilodayım bizimkiler aile boyu zayıf ondan zaardun bir haber okudum kadin 41 yasinda dasss gibi kadinin tam 10 tane. cocugu var kadini gorseniz victorya sceert mankeni sanirsinzcocuklar boyyy boyy bole
Bak ya :) Ne rezil olacaksın yahu sen deya balim ya .bugun oyle youtdan gebelikle ilgili seye bakiyordum bizim beni dinliyor sinsi. sinsi yanima geldi elim kapti. teli bir. dunya dalga gecti oyyy oyy benm karim 4 mu istiyorr. bilmem ne. cok fena kepaze:) ya
Bir bakıyoruz hep bir peşpeşe hamile kalmışız ne olay olur amaAman o daha iyi değil mi :) hayırlısı olsun kuzum
dogru demis kuzum bak ben hep calistim iki cocuguma hep hasret kaldim agladim hep benm gibi olmaYok abla ya benim koca arada takılıyo bana işe gireyim çalışayım diyorum otur oturduğun yerde bebek bakarsın diyordaoda çok oralıklı değil ondan heralde
Biz öyle olurmuyuz sanmıyom bana hiç evlilik yaramadı eşim yarma gibi oldu ben halen aynı kilodayım bizimkiler aile boyu zayıf ondan zaar[/QUOTE Sen güzel bakıyorsun o sana bakamıyor demek ki :) hep öyle derler ya
Abla çocuk olsa zaten çalışmam ben şuan evde sıkılıyorum yazık garibim kediciğimle akşama kadar uyuyoruz hantallığa vurduk iyicedogru demis kuzum bak ben hep calistim iki cocuguma hep hasret kaldim agladim hep benm gibi olma
anam bakkala gidiyom karilar kiZ. amn hamile kalma misafir geliyor amn hamile kalma gorumcelerim aman. daha kalma onlar cok hakli:) biktilar benm canavarlardan yani herkes kalma diyor bir kayinpederim amn gelinm canim gelinm hadi torun yap. diyorBak ya :) Ne rezil olacaksın yahu sen de
Bir bakıyoruz hep bir peşpeşe hamile kalmışız ne olay olur ama
cokk korkarim kediden:))Abla çocuk olsa zaten çalışmam ben şuan evde sıkılıyorum yazık garibim kediciğimle akşama kadar uyuyoruz hantallığa vurduk iyice
Valla en sinir olduğum konu evlendiğimden beri bizede herkes ne zaman çocuk yapcaksınız bebek varmı filan diyor sinir oluyorum ben yapasım varsada kaçıyoranam bakkala gidiyom karilar kiZ. amn hamile kalma misafir geliyor amn hamile kalma gorumcelerim aman. daha kalma onlar cok hakli:) biktilar benm canavarlardan yani herkes kalma diyor bir kayinpederim amn gelinm canim gelinm hadi torun yap. diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?